×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: 5 uur live met Hannelore Zwitserlood

Tv-tip: 5 uur live met Hannelore Zwitserlood
09.10.2017 -

Ze is bekend als nieuwslezeres op de radio, maar maakt nu de overstap naar televisie. Presentatrice Hannelore Zwitserlood (42) is de sidekick in het nieuwe RTL4- programma 5 uur live.


Hoe was de overstap van radio naar televisie?
“De overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Ik doe eigenlijk hetzelfde bij de televisie als op Radio 538, alleen dan nu voor de camera in plaats van achter een microfoon. Toen ik gevraagd werd, wilde ik in eerste instantie niet weg bij de Coen en Sander show. Ik zat immers al acht jaar bij Radio 538. Maar na een screentest begon het toch wel te kriebelen. Af en toe moet je jezelf een beetje opschudden en een andere richting inslaan. Ze zeggen altijd dat je beter spijt kunt krijgen van de dingen die je wel hebt gedaan, dan van wat je niet gedaan hebt. En ik blijk het verrassend leuk te vinden.”

Wat zijn jouw taken bij 5 uur live?
“Ik praat de kijkers bij over de belangrijkste of opvallendste gebeurtenissen van de dag. Soms ga ik in gesprek met specialisten over bepaalde items of doe ik mee aan bijzondere onderzoeken. En alles bespreek ik op mijn eigen manier. Tussendoor blijf ik ook nog aan tafel zitten voor feiten, cijfers of wat extra duiding tijdens het programma. Ik vind het ontzettend spannend, maar het is wel gezonde spanning. Ik denk dat als je die niet meer hebt, je ander werk moet gaan zoeken. Het moet wel een uitdaging blijven. Dat klinkt lekker cliché, maar zo is het wel.” 

5 uur live is elke dag te zien om 17.00 uur bij RTL 4. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |