×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Natasja (27) ‘Drie hartjes? Ik moest huilen van geluk’

Natasja (27) ‘Drie hartjes? Ik moest huilen van geluk’
04.10.2017 -

Ze wilden graag een kind en misschien ooit een tweede. Ze kregen een drieling! Jazzy, Djé en Layla zijn vijf maanden én beroemd op YouTube, want Natasja (27) en Vilmar (30) zijn succesvolle vloggers. “Ik denk dat het voor de kinderen leuk is dat ze later deze beelden hebben.”


Natasja: “Vilmar en ik wilden graag een kind, maar hadden bedacht dat we eerst nog op wintersport wilden. De hele vakantie was ik misselijk en had ik hoofdpijn. We waren met vrienden en mijn vriendin zei nog grappend: ‘Misschien ben je al zwanger!’ Thuis deed ik toch maar een test, zo consequent was ik immers niet meer geweest met de pil. En jawel hoor: ik bleek zwanger! Vilmar en ik waren helemaal happy. De klap was groot toen tijdens de tienwekenecho bleek dat het hartje van de baby niet klopte. Ik was heel verdrietig.

Paniek
Vijf maanden later was ik opnieuw zwanger. Op de echo waren twee vruchtzakjes te zien, maar eentje was leeg, daarin klopte geen hartje. Ik hoefde me geen zorgen te maken als ik wat bloed zou verliezen, zei de verloskundige, want dan zou dat het lege vruchtzakje zijn dat ik afstootte. Tja, zeg dat maar tegen een zwangere vrouw. Natuurlijk was ik wél in paniek toen ik daadwerkelijk bloed verloor.
 

‘Ik zie hier één hartje, twee hartjes.’ Even viel ze stil. ‘En hier zie ik er nog één!’
 

We gingen met een heel ander gevoel naar de echoscopist dan de vorige keer. Toen waren we vrolijk en hadden we zulk slecht nieuws gekregen. We durfden er niet op te vertrouwen dat het nu goed zou zijn. Wel hadden we de dag ervoor wat lopen gissen, zouden er misschien tóch twee vruchtjes in mijn buik zitten? Vilmars moeder is er een van een tweeling en in mijn familie komen ook tweelingen voor. Ik dacht nog: als er in elk geval maar één hartje klopt. De echoscopiste stelde ons al snel gerust: ‘Ik zie hier één hartje, twee hartjes.’ Even viel ze stil. ‘En hier zie ik er nog één!’ Ik begon meteen te huilen, het waren tranen van geluk.” 

Flink geschrokken
Vilmar: “Ik was iets minder enthousiast dan Natasja, daar ben ik eerlijk over. ‘Weet je het zeker, heb je goed gekeken?’ vroeg ik de echoscopiste. Je beseft heel goed dat het geen grap is, maar toch vraag je het voor de zekerheid. Alle volgende echo’s was ik bang dat ze nóg een kindje zouden ontdekken. Ik was echt geschrokken. Ik wilde hooguit twee kinderen en had voor 2017 grootse plannen met mijn werk. Drie kinderen tegelijk zou mijn toekomst behoorlijk overhoop gooien. Natuurlijk was ik blij te horen dat alles goed was en ben ik nu zielsgelukkig met mijn kinderen, maar ik had hier van tevoren nooit bewust voor gekozen.

Lees het hele verhaal in Vriendin 40.

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |