×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Natasja (27) ‘Drie hartjes? Ik moest huilen van geluk’

Natasja (27) ‘Drie hartjes? Ik moest huilen van geluk’
04.10.2017 -

Ze wilden graag een kind en misschien ooit een tweede. Ze kregen een drieling! Jazzy, Djé en Layla zijn vijf maanden én beroemd op YouTube, want Natasja (27) en Vilmar (30) zijn succesvolle vloggers. “Ik denk dat het voor de kinderen leuk is dat ze later deze beelden hebben.”


Natasja: “Vilmar en ik wilden graag een kind, maar hadden bedacht dat we eerst nog op wintersport wilden. De hele vakantie was ik misselijk en had ik hoofdpijn. We waren met vrienden en mijn vriendin zei nog grappend: ‘Misschien ben je al zwanger!’ Thuis deed ik toch maar een test, zo consequent was ik immers niet meer geweest met de pil. En jawel hoor: ik bleek zwanger! Vilmar en ik waren helemaal happy. De klap was groot toen tijdens de tienwekenecho bleek dat het hartje van de baby niet klopte. Ik was heel verdrietig.

Paniek
Vijf maanden later was ik opnieuw zwanger. Op de echo waren twee vruchtzakjes te zien, maar eentje was leeg, daarin klopte geen hartje. Ik hoefde me geen zorgen te maken als ik wat bloed zou verliezen, zei de verloskundige, want dan zou dat het lege vruchtzakje zijn dat ik afstootte. Tja, zeg dat maar tegen een zwangere vrouw. Natuurlijk was ik wél in paniek toen ik daadwerkelijk bloed verloor.
 

‘Ik zie hier één hartje, twee hartjes.’ Even viel ze stil. ‘En hier zie ik er nog één!’
 

We gingen met een heel ander gevoel naar de echoscopist dan de vorige keer. Toen waren we vrolijk en hadden we zulk slecht nieuws gekregen. We durfden er niet op te vertrouwen dat het nu goed zou zijn. Wel hadden we de dag ervoor wat lopen gissen, zouden er misschien tóch twee vruchtjes in mijn buik zitten? Vilmars moeder is er een van een tweeling en in mijn familie komen ook tweelingen voor. Ik dacht nog: als er in elk geval maar één hartje klopt. De echoscopiste stelde ons al snel gerust: ‘Ik zie hier één hartje, twee hartjes.’ Even viel ze stil. ‘En hier zie ik er nog één!’ Ik begon meteen te huilen, het waren tranen van geluk.” 

Flink geschrokken
Vilmar: “Ik was iets minder enthousiast dan Natasja, daar ben ik eerlijk over. ‘Weet je het zeker, heb je goed gekeken?’ vroeg ik de echoscopiste. Je beseft heel goed dat het geen grap is, maar toch vraag je het voor de zekerheid. Alle volgende echo’s was ik bang dat ze nóg een kindje zouden ontdekken. Ik was echt geschrokken. Ik wilde hooguit twee kinderen en had voor 2017 grootse plannen met mijn werk. Drie kinderen tegelijk zou mijn toekomst behoorlijk overhoop gooien. Natuurlijk was ik blij te horen dat alles goed was en ben ik nu zielsgelukkig met mijn kinderen, maar ik had hier van tevoren nooit bewust voor gekozen.

Lees het hele verhaal in Vriendin 40.

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |