×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Babette: ‘Was ik maar nooit iets begonnen met mijn buurman’

Babette: ‘Was ik maar nooit iets begonnen met mijn buurman’
26.09.2017 -

Single Babette (28) zoende één keer met haar nieuwe buurman (30) en komt nu niet meer van hem af. 'Zijn gedrag lijkt op stalking.'


Babette: “Vanachter mijn keukenraam had ik hem al een paar keer voorbij zien lopen met een paar dozen in zijn armen. Een grote kale, stoere vent. Later kwam hij voorbij met twee mannen die kasten en stoelen sjouwden. Hij zwaaide toen hij me zag.
De volgende dag belde hij aan. Hij stelde zich voor als Bart, de nieuwe bewoner van de at, drie portieken van de mijne. Hij had een grote bos bloemen in zijn hand en een pak suiker. De bloemen waren voor de mogelijke overlast die ik zou hebben van zijn verhuizing, het pak suiker was voor in mijn kast. Dan had ik altijd iets op voorraad als hij eens een kopje wilde komen lenen. 

Gezellig
Toen ik op vrijdagavond net uit mijn werk kwam, lag er een briefje in mijn bus. Had ik zin in een welkomstborreltje? Dan kon ik meteen zien wat hij van zijn vrijgezellen atje had gemaakt. Bart schonk lekkere rosé. Normaal ben ik niet zo van de alcohol, maar het was warm en het smaakte goed. We zaten gezellig te kletsen.  Ik weet niet of het kwam door de wijn die me licht in mijn hoofd maakte of omdat het gewoon zo gezellig was, maar op een gegeven moment lagen we te zoenen op de bank. Dat was niet mijn bedoeling, maar het was ook niet onprettig. Ik merkte wel dat Bart meer wilde, maar dat kapte ik af. Niet snel na onze innige kussen, stapte ik op. Ik zei dat ik moe was van de drank en op tijd naar bed wilde. 

Pizza
Toen ik die avond uit mijn werk kwam en mijn auto voor de at parkeerde, kreeg ik weer een appje van Bart. Hij had pizza besteld, ook voor mij. Quattro stagioni, daar hield ik toch zo van? Eigenlijk wilde ik liever gewoon een avondje lekker op de bank hangen en een salade eten. Maar dat vond ik ook zo onaardig, dus wipte ik toch bij hem langs.

 

"Ah toe nou, nog even, smeekte hij"

 

Weer hadden we een genoeglijke avond, maar ik stoorde me wel aan zijn overmatige drankgebruik. Hoe meer alcohol hij nam, hoe groter en stoerder zijn verhalen werden. Terwijl ik het bij water hield, bleef Bart wijn achterover slaan. Na twee uurtjes wilde ik toch echt naar huis. Maar dat vond Bart niet leuk. ‘Ah toe nou, nog even’, smeekte hij. Ik voelde me steeds ongemakkelijker. Bart was vrij dominant en ik vind het lastig om voor mezelf op te komen.  

Lees het hele verhaal in Vriendin 39. Meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum.

 

 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 28 sep '17 09:21

    een dochter van mijn vriendin heeft dit zelfde ondervonden, ongelooflijk hoe erg dit stalken kan worden en hoe lang het duurt voordat je weer verder kan met je leven
    Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |