×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Babette: ‘Was ik maar nooit iets begonnen met mijn buurman’

Babette: ‘Was ik maar nooit iets begonnen met mijn buurman’
26.09.2017 -

Single Babette (28) zoende één keer met haar nieuwe buurman (30) en komt nu niet meer van hem af. 'Zijn gedrag lijkt op stalking.'


Babette: “Vanachter mijn keukenraam had ik hem al een paar keer voorbij zien lopen met een paar dozen in zijn armen. Een grote kale, stoere vent. Later kwam hij voorbij met twee mannen die kasten en stoelen sjouwden. Hij zwaaide toen hij me zag.
De volgende dag belde hij aan. Hij stelde zich voor als Bart, de nieuwe bewoner van de at, drie portieken van de mijne. Hij had een grote bos bloemen in zijn hand en een pak suiker. De bloemen waren voor de mogelijke overlast die ik zou hebben van zijn verhuizing, het pak suiker was voor in mijn kast. Dan had ik altijd iets op voorraad als hij eens een kopje wilde komen lenen. 

Gezellig
Toen ik op vrijdagavond net uit mijn werk kwam, lag er een briefje in mijn bus. Had ik zin in een welkomstborreltje? Dan kon ik meteen zien wat hij van zijn vrijgezellen atje had gemaakt. Bart schonk lekkere rosé. Normaal ben ik niet zo van de alcohol, maar het was warm en het smaakte goed. We zaten gezellig te kletsen.  Ik weet niet of het kwam door de wijn die me licht in mijn hoofd maakte of omdat het gewoon zo gezellig was, maar op een gegeven moment lagen we te zoenen op de bank. Dat was niet mijn bedoeling, maar het was ook niet onprettig. Ik merkte wel dat Bart meer wilde, maar dat kapte ik af. Niet snel na onze innige kussen, stapte ik op. Ik zei dat ik moe was van de drank en op tijd naar bed wilde. 

Pizza
Toen ik die avond uit mijn werk kwam en mijn auto voor de at parkeerde, kreeg ik weer een appje van Bart. Hij had pizza besteld, ook voor mij. Quattro stagioni, daar hield ik toch zo van? Eigenlijk wilde ik liever gewoon een avondje lekker op de bank hangen en een salade eten. Maar dat vond ik ook zo onaardig, dus wipte ik toch bij hem langs.

 

"Ah toe nou, nog even, smeekte hij"

 

Weer hadden we een genoeglijke avond, maar ik stoorde me wel aan zijn overmatige drankgebruik. Hoe meer alcohol hij nam, hoe groter en stoerder zijn verhalen werden. Terwijl ik het bij water hield, bleef Bart wijn achterover slaan. Na twee uurtjes wilde ik toch echt naar huis. Maar dat vond Bart niet leuk. ‘Ah toe nou, nog even’, smeekte hij. Ik voelde me steeds ongemakkelijker. Bart was vrij dominant en ik vind het lastig om voor mezelf op te komen.  

Lees het hele verhaal in Vriendin 39. Meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum.

 

 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 28 sep '17 09:21

    een dochter van mijn vriendin heeft dit zelfde ondervonden, ongelooflijk hoe erg dit stalken kan worden en hoe lang het duurt voordat je weer verder kan met je leven
    Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |