×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Linda kreeg toch nog een gezin

Linda kreeg toch nog een gezin
13.09.2017 -

Linda (48) wilde niets liever dan moeder worden, maar het liep anders. Dankzij de drie kinderen van haar vriend Wilbert (42) kan ze nu toch haar liefde kwijt én krijgt ze die in drievoud terug. Linda:“De paragnost zei al: ‘Je krijgt wel kinderen, maar niet van jezelf.’”


Linda: “Drie jaar geleden zat ik met tranen in mijn ogen op bed. Op mijn schoot werd een dienblad met koffie, croissants en verse jus d’orange gezet. Ik kreeg cadeautjes en werd toegezongen door de kinderen. Het was mijn eerste Moederdag en ik was met stomheid geslagen. Ik kende mijn vriend Wilbert destijds een klein jaar. Vanaf de eerste dag hou ik zielsveel van zijn drie kinderen Bart (12), Marit (10) en Simon (4), maar ik verlangde niets van ze. Ze hoeven me geen ‘mama’ te noemen, want ze hebben al een lieve mama: Wilberts ex-vrouw. Dat de kinderen mij nu zo veel liefde gaven, had ik echt nooit durven hopen... Toen ze me met z’n drieën tegelijk een dikke knuffel gaven, moest ik echt even slikken: ik had nooit kinderen gehad en ineens had ik er drie. Het leek wel een droom.” 

Linda (48): 'Op zo veel liefde van Wilberts kinderen had ik nooit durven hopen’ 
 

Brok in mijn keel
“Ik geloofde dat als de liefde van mijn leven ergens zou rondlopen, ik hem vanzelf zou tegenkomen. En mocht dat niet zo zijn, dan was het maar zo. Ik leerde gelukkig te zijn in mijn eentje en dat ging me verrassend goed af. Ik richtte mijn appartement in met meubels die ik mooi vond, nam twee katten – Snoes en Ukkie – ondernam veel leuke dingen en werkte met veel plezier in een keurslagerij. Eigenlijk had ik het fantastisch naar mijn zin. Mijn kinderwens werd steeds minder groot. Wel bleef ik het confronterend vinden om zwangere vrouwen te zien, of te horen dat mijn vriendinnen in verwachting waren. Gelukkig lukte het me altijd om oprechte blijdschap voor ze te voelen. Nooit ging ik een kraambezoek uit de weg. Dat ik met een brok in mijn keel bij het wiegje stond, had niemand door. 

Lees het hele verhaal in Vriendin 37. Meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |