×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Linda kreeg toch nog een gezin

Linda kreeg toch nog een gezin
13.09.2017 -

Linda (48) wilde niets liever dan moeder worden, maar het liep anders. Dankzij de drie kinderen van haar vriend Wilbert (42) kan ze nu toch haar liefde kwijt én krijgt ze die in drievoud terug. Linda:“De paragnost zei al: ‘Je krijgt wel kinderen, maar niet van jezelf.’”


Linda: “Drie jaar geleden zat ik met tranen in mijn ogen op bed. Op mijn schoot werd een dienblad met koffie, croissants en verse jus d’orange gezet. Ik kreeg cadeautjes en werd toegezongen door de kinderen. Het was mijn eerste Moederdag en ik was met stomheid geslagen. Ik kende mijn vriend Wilbert destijds een klein jaar. Vanaf de eerste dag hou ik zielsveel van zijn drie kinderen Bart (12), Marit (10) en Simon (4), maar ik verlangde niets van ze. Ze hoeven me geen ‘mama’ te noemen, want ze hebben al een lieve mama: Wilberts ex-vrouw. Dat de kinderen mij nu zo veel liefde gaven, had ik echt nooit durven hopen... Toen ze me met z’n drieën tegelijk een dikke knuffel gaven, moest ik echt even slikken: ik had nooit kinderen gehad en ineens had ik er drie. Het leek wel een droom.” 

Linda (48): 'Op zo veel liefde van Wilberts kinderen had ik nooit durven hopen’ 
 

Brok in mijn keel
“Ik geloofde dat als de liefde van mijn leven ergens zou rondlopen, ik hem vanzelf zou tegenkomen. En mocht dat niet zo zijn, dan was het maar zo. Ik leerde gelukkig te zijn in mijn eentje en dat ging me verrassend goed af. Ik richtte mijn appartement in met meubels die ik mooi vond, nam twee katten – Snoes en Ukkie – ondernam veel leuke dingen en werkte met veel plezier in een keurslagerij. Eigenlijk had ik het fantastisch naar mijn zin. Mijn kinderwens werd steeds minder groot. Wel bleef ik het confronterend vinden om zwangere vrouwen te zien, of te horen dat mijn vriendinnen in verwachting waren. Gelukkig lukte het me altijd om oprechte blijdschap voor ze te voelen. Nooit ging ik een kraambezoek uit de weg. Dat ik met een brok in mijn keel bij het wiegje stond, had niemand door. 

Lees het hele verhaal in Vriendin 37. Meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |