×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

20 brutale vragen aan Robert ten Brink

20 brutale vragen aan Robert ten Brink
12.09.2017 -

Hoofdredacteur Sandera: “Voor de gasthoofd- redacteuren was het al snel duidelijk: een interview met Robert ten Brink mocht niet ontbreken in ‘hun’ nummer. Omdat we Robert natuurlijk vaker hebben geïnterviewd, zochten we naar een leuke invalshoek. Het werden 20 brutale vragen. En eerlijk is eerlijk: dit is het leukste interview dat we tot nu toe met hem hebben gehad.”


Susan: Iedereen kent jou als Dr. Love, die aardige man op tv die mensen bij elkaar brengt. Maar op welke eigenschap ben je minder trots?
“Ongeduld. Ook in mijn werk ben ik ongeduldig, dus het is niet altijd heel fijn om met Robert ten Brink samen te werken. ‘Kom op, jongens, waar gaat dit over?’ kan ik weleens zeggen. En als iemand dat niet weet: ‘Hoezo weet je dat niet?’ All you need is love bestaat al zo lang omdat we het format heel goed bewaken. Nieuwe medewerkers die minder goed zijn moeten natuurlijk niet de kans krijgen om er een zooitje van te maken voordat ze weer verdwijnen. In het verkeer ben ik trouwens ook ongeduldig. Ik kan er niet tegen als het stoplicht op groen springt en mensen zitten niet op te letten. Soms scheld ik dan. Een beetje.” 

Astrid: Je hebt vijf dochters die Nina, Emma, Charlotte, Isabel en Suzanne heten. Hoe zouden jullie een zoon hebben genoemd?
“In alle vijf de gevallen anders, we hadden voor iedere meisjesnaam een andere jongensnaam. Zo kan ik me nog een Joris herinneren en een Quirijn.”

Sylvia: Als RTL vindt dat je er jonger uit moet zien, zou je dan bijvoorbeeld je haar verven of kiezen voor botox? “Ik smeer sowieso weleens een kleurtje in mijn haar. Maar aan botox zou ik niet snel beginnen. Ik maakte een keer een filmpje bij cosmetisch arts Robert Schoemacher en vroeg hem wat ik aan mezelf moet veranderen. Waarop hij mijn ooglid pakte met een pincet en zei: ‘Kijk, dit kan er allemaal af.’ Nou, alsjeblieft niet!” 

Lees het hele interview in Vriendin 37.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |