×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Angela (52): ‘Ik betrapte mijn man met de buurvrouw’

Angela (52): ‘Ik betrapte mijn man met de buurvrouw’
05.09.2017 -

Angela (52) dacht dat ze een gelukkig huwelijk had én dat ze goed bevriend was met haar buurvrouw. Ze had het twee keer mis. 'Toen ik ze samen betrapte, zei mijn man doodleuk dat hij al bezig was met onze scheidingspapieren'.


Angela: “Na mijn eerste huwelijk was ik tien jaar vrijgezel. Dolblij was ik toen ik op mijn veertigste Ben tegenkwam. Hij is zo’n man die iedereen aan het lachen kan maken en hij droeg mij op handen, dus hij voelde voor mij als het winnende lot uit de loterij. Ben was ook gescheiden, maar woonde nog in hetzelfde huis als zijn ex, met hun twee zoons. Het was voor ons logisch dat hij al snel bij mij in mijn huurhuis introk. We waren erg gelukkig samen. Althans, dat dacht ik.” 

Echt goede vriendinnen
“Toen we bijna tien jaar samen waren, kregen we nieuwe buren. Een stel dat wat jonger was dan wij: Debby en Vincent. Debby kende ik al 25 jaar van gezicht, ze kwam als vijftienjarige al in de bloemenwinkel waar ik werk. Ze bleek heel aardig en ook Ben en Vincent konden het direct goed met elkaar vinden.

‘Geen moment heb ik eraan getwijfeld om Debby als mijn getuige te vragen'  

 

Op een zaterdag ging Ben opeens op één knie voor mij en vroeg of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk wilde ik dat! We hebben er samen op geproost en daarna ben ik snel naar de buren gelopen om het goede nieuws te vertellen. Debby en Vincent waren heel blij voor ons en feliciteerden ons hartelijk. Ik heb er dan ook geen moment aan getwijfeld om Debby als mijn getuige te vragen. Ze kreeg tranen in haar ogen, ze wilde graag. Debby hielp me met het uitzoeken van een mooie jurk en samen regelden we de locatie voor het diner. Het was heerlijk om samen zo veel voorpret te hebben.

Bruiloft
De bruiloft was mooi, het was een fijne dag met een klein groepje mensen. Omdat het voor Ben en mij ons tweede huwelijk was, hoefde het voor ons niet zo uitgebreid. Met twintig gasten hebben we gewoon ergens lekker gegeten, dat was precies hoe we het wilden. Daarna gingen Ben en ik samen op vakantie, even twee weekjes genieten van elkaar.”

Elkaar aanraken
“Toen we weer terug waren, gingen we samen eten met Debby en Vincent om te vertellen over onze reis. Op een gegeven moment viel mijn servet op de grond en toen ik onder de tafel dook, zag ik dat Debby’s en Bens voeten elkaar aanraakten. Ben verplaatste zijn been en mompelde iets over een krappe tafel. Dat vond ik vreemd. Als hij niets had gezegd, had ik er ook niets achter gezocht. Ik vroeg hem later waarom hij zo raar reageerde, maar hij verzekerde me dat er niets aan de hand was. 

Lees het hele verhaal in Vriendin 36. Meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |