×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Angela (52): ‘Ik betrapte mijn man met de buurvrouw’

Angela (52): ‘Ik betrapte mijn man met de buurvrouw’
05.09.2017 -

Angela (52) dacht dat ze een gelukkig huwelijk had én dat ze goed bevriend was met haar buurvrouw. Ze had het twee keer mis. 'Toen ik ze samen betrapte, zei mijn man doodleuk dat hij al bezig was met onze scheidingspapieren'.


Angela: “Na mijn eerste huwelijk was ik tien jaar vrijgezel. Dolblij was ik toen ik op mijn veertigste Ben tegenkwam. Hij is zo’n man die iedereen aan het lachen kan maken en hij droeg mij op handen, dus hij voelde voor mij als het winnende lot uit de loterij. Ben was ook gescheiden, maar woonde nog in hetzelfde huis als zijn ex, met hun twee zoons. Het was voor ons logisch dat hij al snel bij mij in mijn huurhuis introk. We waren erg gelukkig samen. Althans, dat dacht ik.” 

Echt goede vriendinnen
“Toen we bijna tien jaar samen waren, kregen we nieuwe buren. Een stel dat wat jonger was dan wij: Debby en Vincent. Debby kende ik al 25 jaar van gezicht, ze kwam als vijftienjarige al in de bloemenwinkel waar ik werk. Ze bleek heel aardig en ook Ben en Vincent konden het direct goed met elkaar vinden.

‘Geen moment heb ik eraan getwijfeld om Debby als mijn getuige te vragen'  

 

Op een zaterdag ging Ben opeens op één knie voor mij en vroeg of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk wilde ik dat! We hebben er samen op geproost en daarna ben ik snel naar de buren gelopen om het goede nieuws te vertellen. Debby en Vincent waren heel blij voor ons en feliciteerden ons hartelijk. Ik heb er dan ook geen moment aan getwijfeld om Debby als mijn getuige te vragen. Ze kreeg tranen in haar ogen, ze wilde graag. Debby hielp me met het uitzoeken van een mooie jurk en samen regelden we de locatie voor het diner. Het was heerlijk om samen zo veel voorpret te hebben.

Bruiloft
De bruiloft was mooi, het was een fijne dag met een klein groepje mensen. Omdat het voor Ben en mij ons tweede huwelijk was, hoefde het voor ons niet zo uitgebreid. Met twintig gasten hebben we gewoon ergens lekker gegeten, dat was precies hoe we het wilden. Daarna gingen Ben en ik samen op vakantie, even twee weekjes genieten van elkaar.”

Elkaar aanraken
“Toen we weer terug waren, gingen we samen eten met Debby en Vincent om te vertellen over onze reis. Op een gegeven moment viel mijn servet op de grond en toen ik onder de tafel dook, zag ik dat Debby’s en Bens voeten elkaar aanraakten. Ben verplaatste zijn been en mompelde iets over een krappe tafel. Dat vond ik vreemd. Als hij niets had gezegd, had ik er ook niets achter gezocht. Ik vroeg hem later waarom hij zo raar reageerde, maar hij verzekerde me dat er niets aan de hand was. 

Lees het hele verhaal in Vriendin 36. Meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |