×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Liefde op het eerste gezicht: de liefde tussen Lisanne en Dirk sloeg in als een bom

Liefde op het eerste gezicht: de liefde tussen Lisanne en Dirk sloeg in als een bom
23.08.2017 -

Vanaf het eerste moment dat Lisanne (28) en Dirk (24) elkaar zeven jaar geleden zagen, wisten ze: wij horen bij elkaar. “Ik had nog nooit een relatie gehad, maar wist dat dit verliefdheid was.”


Lisanne: “Ik moet nog vaak denken aan die eerste keer dat we elkaar zagen. Het moment dat onze handen elkaar raakten, was zo bijzonder. Ik was er volledig door in de war. En blijkbaar had Dirk hetzelfde. We waren lid van hetzelfde amateurtheatergezelschap, maar hadden elkaar nog nooit gezien. Ik volgde namelijk musicallessen op zondag en Dirk zat op dinsdagavond bij de theatergroep. Op een avond dat mijn groep een voorstelling speelde, zat Dirk in het publiek. Het is gebruikelijk dat de groepen naar elkaars voorstellingen komen kijken. Ik stond stijf van de adrenaline, omdat het optreden zo goed was gegaan. Het leek ons leuk om een foto van dat moment te laten maken en ik zocht iemand aan wie ik mijn fototoestel kon overhandigen. Mijn blik viel op Dirk. Ik had hem nog nooit gezien, maar ik had meteen een goed gevoel bij hem. Ik vroeg of hij de foto wilde maken en gaf hem de camera. Onze handen raakten elkaar heel kort en het was alsof er een vonk oversprong, alsof we door de bliksem werden getroffen. Het verwarde me enorm. Ik sloot me snel aan bij mijn groep en vroeg me af wat er zojuist was gebeurd. Maar omdat er door de spanning van de voorstelling nog veel meer emoties door mijn lijf gierden, wist ik het niet goed te verklaren. Dirk maakte me zenuwachtig, ik wist me in zijn bijzijn geen houding te geven. Dat had ik nog nooit bij een jongen gehad.”

Avonden chatten
“Ik vertelde niemand over dat gevoel. Thuis zocht ik Dirk op Hyves op en ik zag dat hij pas zeventien was. Ik was 21, best een leeftijdsverschil dus. Maar ik vond hem er ouder uitzien en ik werd zelf juist altijd jonger geschat. Ik stuurde hem dus een vriendschapsverzoek, waarna Dirk een berichtje stuurde: of ik het misschien leuk vond een keer met zijn groep te repeteren?” 

Oprecht geïnteresseerd
“Ik antwoordde dat ik dat graag zou willen, maar dat mijn gezondheid dat helaas niet toeliet. Dirk vroeg wat er dan met me aan de hand was. Sinds mijn veertiende kampte ik met hevige vermoeidheid en ik sliep in die tijd rustig dertien, veertien uur per nacht. En dan nog stond ik gebroken op. Artsen kwamen er niet achter wat er aan de hand was. Toen ik Dirk leerde kennen, was ik net uitgeweken naar het alternatieve circuit om te kijken of iemand mij daar misschien kon helpen. Ik mailde Dirk in het kort dat verhaal en ging ervan uit dat ik daarna niets meer van hem zou horen. Wie zit er nou op iemand te wachten die alleen maar moe is en niet lekker in haar vel zit? Maar het schrok hem niet af. Hij bleef contact zoeken en we brachten avonden samen door op msn. Dat deed je toen nog, chatten. Ondanks ons leeftijdsverschil zaten we in dezelfde levensfase. We woonden allebei nog thuis en studeerden. Ik vond onze gesprekken fijn en Dirk was oprecht in me geïnteresseerd.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 34. Meepraten over dit onderwerp? Praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |