×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'
17.08.2017 -

Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."


'Je bikini? Geen idee waar die is...' 

Larissa (31):
“Met mijn beste vriendin Lizzy was ik op Mallorca. We waren allebei vrijgezel en hadden best wat geld aan kleding besteed om er zo goed mogelijk uit te zien. Zo had Lizzy een heel mooie, maar extreem dure bikini gekocht. Elke dag paradeerden we over de boulevard en we hadden best wat bekijks. Ergens halverwege de vakantie draaide ik een wasje in ons appartement toen zij even boodschappen deed. Ik hing onze kleding over de reling van het balkon, maar daarbij glipte haar bikinitopje tussen mijn vingers door! Het viel op het dak van een auto en die reed weg toen het stoplicht op groen ging… Ik zag die twee driehoekjes zo de straat uit rijden. Omdat ik wist hoe blij ze met haar bikini was, durfde ik niets over het voorval te zeggen. Toen we de volgende dag naar het strand wilden, kon ze haar bovenstukje natuurlijk nergens vinden. Lizzy zei zelf: ‘Misschien is hij gisteren uit mijn tas gevallen toen ik mijn jurk aantrok.’ Ik heb de waarheid nooit durven vertellen. En Lizzy? Die kocht een nieuwe bikini  en was gelukkig niet erg van slag.’
 

'Thuis bleek ik een 'souvenir' te hebben meegenomen' 

Katja (29):
“Ik was dronken. Het was de laatste avond met mijn vriendinnen op Ibiza en we werden door allerlei Spanjaarden de dansvloer op getrokken om te dansen. Ik voelde me zo vrij en gelukkig dat ik daarna met een van die mannen op het strand heb liggen vrijen. We hadden geen condooms, maar ik was aan de pil en het kon me even niets schelen. Maar thuis bleek ik een ‘souvenir’ te hebben meegenomen: jeuk, uitslag… Van de huisarts kreeg ik een kuurtje tegen een geslachtsziekte. Ik heb aan niemand verteld hoe onzorgvuldig ik ben geweest.”
 

'Ik verzon dat ik van de dokter drie weken niet mocht werken' 

Mariska (26):
“Ik werk vier dagen per week in een kledingwinkel en verdien niet zo heel veel, dus moest ik twee jaar sparen voor mijn droomreis naar Indonesië. Op een zondagavond heb ik de vlucht en hotels geboekt, de dag erna zou ik wel vrij vragen aan mijn baas. Maar precies die maandag riep onze leidinggevende ons bij elkaar om te zeggen dat de winkel ging uitbreiden en dat ze in augustus alle handen nodig had. Iedereen moest bijspringen en niemand kon die maand vrij krijgen. Precies de maand waarin ik mijn reis van drie weken had geboekt! Ik kon en wilde niet meer annuleren. Dus heb ik me, twee dagen voordat ik in het vliegtuig stapte, ziek gemeld. Ik verzon dat ik door mijn enkel was gegaan en op doktersadvies drie weken zo min mogelijk mocht staan. Ik zei dat mijn ouders me hadden opgehaald om voor me te zorgen. Zij wonen op de Veluwe, 150 kilometer van mijn woonplaats. Door deze smoes wist ik zeker dat er geen collega’s zouden langskomen. Natuurlijk kon ik geen foto’s van mijn reis op Facebook zetten en moest ik al mijn vrienden vragen er niets over te posten. Gelukkig was het in Nederland in die weken ook mooi weer, anders kon ik mijn bruine kleurtje niet eens verklaren. Ik heb echt een toptijd gehad, maar om heel eerlijk te zijn, woog mijn vakantie bijna niet op tegen alle stress en schuldgevoelens die mijn leugen met zich meebracht.”

Lees nog meer vakantiegeheimen van lezeressen in Vriendin 33.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |