×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'
17.08.2017 -

Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."


'Je bikini? Geen idee waar die is...' 

Larissa (31):
“Met mijn beste vriendin Lizzy was ik op Mallorca. We waren allebei vrijgezel en hadden best wat geld aan kleding besteed om er zo goed mogelijk uit te zien. Zo had Lizzy een heel mooie, maar extreem dure bikini gekocht. Elke dag paradeerden we over de boulevard en we hadden best wat bekijks. Ergens halverwege de vakantie draaide ik een wasje in ons appartement toen zij even boodschappen deed. Ik hing onze kleding over de reling van het balkon, maar daarbij glipte haar bikinitopje tussen mijn vingers door! Het viel op het dak van een auto en die reed weg toen het stoplicht op groen ging… Ik zag die twee driehoekjes zo de straat uit rijden. Omdat ik wist hoe blij ze met haar bikini was, durfde ik niets over het voorval te zeggen. Toen we de volgende dag naar het strand wilden, kon ze haar bovenstukje natuurlijk nergens vinden. Lizzy zei zelf: ‘Misschien is hij gisteren uit mijn tas gevallen toen ik mijn jurk aantrok.’ Ik heb de waarheid nooit durven vertellen. En Lizzy? Die kocht een nieuwe bikini  en was gelukkig niet erg van slag.’
 

'Thuis bleek ik een 'souvenir' te hebben meegenomen' 

Katja (29):
“Ik was dronken. Het was de laatste avond met mijn vriendinnen op Ibiza en we werden door allerlei Spanjaarden de dansvloer op getrokken om te dansen. Ik voelde me zo vrij en gelukkig dat ik daarna met een van die mannen op het strand heb liggen vrijen. We hadden geen condooms, maar ik was aan de pil en het kon me even niets schelen. Maar thuis bleek ik een ‘souvenir’ te hebben meegenomen: jeuk, uitslag… Van de huisarts kreeg ik een kuurtje tegen een geslachtsziekte. Ik heb aan niemand verteld hoe onzorgvuldig ik ben geweest.”
 

'Ik verzon dat ik van de dokter drie weken niet mocht werken' 

Mariska (26):
“Ik werk vier dagen per week in een kledingwinkel en verdien niet zo heel veel, dus moest ik twee jaar sparen voor mijn droomreis naar Indonesië. Op een zondagavond heb ik de vlucht en hotels geboekt, de dag erna zou ik wel vrij vragen aan mijn baas. Maar precies die maandag riep onze leidinggevende ons bij elkaar om te zeggen dat de winkel ging uitbreiden en dat ze in augustus alle handen nodig had. Iedereen moest bijspringen en niemand kon die maand vrij krijgen. Precies de maand waarin ik mijn reis van drie weken had geboekt! Ik kon en wilde niet meer annuleren. Dus heb ik me, twee dagen voordat ik in het vliegtuig stapte, ziek gemeld. Ik verzon dat ik door mijn enkel was gegaan en op doktersadvies drie weken zo min mogelijk mocht staan. Ik zei dat mijn ouders me hadden opgehaald om voor me te zorgen. Zij wonen op de Veluwe, 150 kilometer van mijn woonplaats. Door deze smoes wist ik zeker dat er geen collega’s zouden langskomen. Natuurlijk kon ik geen foto’s van mijn reis op Facebook zetten en moest ik al mijn vrienden vragen er niets over te posten. Gelukkig was het in Nederland in die weken ook mooi weer, anders kon ik mijn bruine kleurtje niet eens verklaren. Ik heb echt een toptijd gehad, maar om heel eerlijk te zijn, woog mijn vakantie bijna niet op tegen alle stress en schuldgevoelens die mijn leugen met zich meebracht.”

Lees nog meer vakantiegeheimen van lezeressen in Vriendin 33.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |