×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'
10.08.2017 -

Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.


'Ik kan echt niet blij zijn voor mijn zwangere vriendin' 

Chantal (34): “Mijn beste vriendin is zwanger van haar vierde kind en ik kan het gewoon niet opbrengen blij voor haar te zijn. Natuurlijk gun ik haar dat grote gezin waar ze altijd van droomde, maar op dit moment gun ik eigenlijk vooral mezélf een gezin. Ik zou al zo blij zijn met één kindje, maar na zes jaar en zo’n beetje alles wat mogelijk is proberen, heb ik twee keer een miskraam gehad en ben ik nog steeds geen moeder. Dat zij nu, terwijl ze al drie gezonde meiden heeft rondlopen, nummer vier verwacht, steekt enorm. Ik ben eigenlijk gewoon strontjaloers en daar schaam ik me voor. No way dat ik haar dus ga vertellen hoe ik me écht voel...”


'Ik vind haar irritant als ze drugs gebruikt'

Merel (26): “Dianne is echt mijn feestmaatje en we zijn het over bijna alles eens, behalve over
drugs. We houden allebei wel van een feestje en daar komen cocktails en wijntjes genoeg bij kijken, maar wat mij betreft blijft het daarbij. Dianne gaat verder: ze gebruikt vaak xtc of speed. Zeker nu ze een vriend heeft die ook niet vies is van een pilletje, lijkt ze elke keer dat we uit zijn wel iets te moeten slikken. En als ze dat doet, vind ik haar een stuk minder leuk. Veel te
druk en aanwezig, veel te high. Dus de laatste tijd ga ik maar wat minder mee de kroeg in en
verzin ik smoesjes als ze vraagt waarom ik niet mee kan. Eigenlijk zou ik gewoon eens open met
haar moeten praten, maar ik ben bang dat ze me bekrompen en saai vindt…”


'Ik verbleek in haar aanwezigheid'

Lies (29): “Mijn beste vriendin is te gek. Ze is slim, heeft een droombaan waarvoor ze de hele wereld over reist, kan prachtig zingen en tekenen, blijft zonder enige moeite slank en heeft een prachtig gezicht met een bos pijpenkrullen waar menig man spontaan door in katzwijm lijkt te vallen. Kortom: ze heeft alles mee. En dan is ze ook nog eens oprecht een van de liefste, grappigste en meest bescheiden mensen die ik ken, die zelf totáál niet doorheeft hoe leuk en beeldschoon ze is. Ik voel me bij haar in de buurt altijd maar een grijs muisje. Het saaie meisje met dat o, zo gewone gezicht, die weinig spannende kantoorbaan, dat gemiddelde leven. Ik verbleek bij haar, daar ben ik me heel erg bewust van, en ik denk dat veel mensen zich afvragen wat zij in vredesnaam met mij moet. Zijzelf lijkt daar niets van te merken en ik vertel het haar
ook niet. Haar kennende zou ze zich alleen maar schuldig voelen en wat kan ze eraan doen? Proberen minder knap en aardig te zijn? Ik houd mijn gevoel over onze scheve verhouding dus gewoon voor me en geniet van onze vriendschap.”

Lees nog meer verhalen van lezeressen in Vriendin 32

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
Anke en Nathalie werden na hun scheiding vriendinnen

06.12.2017 - Anke (43) miste na haar scheiding een vriendin die ook single was en haar écht goed begreep. Begin dit jaar ontmoette ze de eveneens gescheiden Nathalie (42). “We zijn in korte tijd enorm naar elkaar toe gegroeid, het voelt alsof ik haar al jaren ken.”

Lees meer
Daniëlle: 'Ik kan niet wáchten tot Kerst: dan zie ik mijn zwager weer’

05.12.2017 - Daniëlle (32) weet dat haar gevoelens voor haar zwager William (35) nergens toe kunnen leiden. 'Maar ik kan er niets aan doen. Zodra ik William zie, krijg ik knikkende knieën.'

Lees meer

2

Win 5x 2 bioscoopkaartjes voor de film De Familie Slim

04.12.2017 - Tatum Dagelet (42) verschijnt dit jaar weer op het witte doek. Ze speelt de moederrol in de familiefilm De familie Slim.

Doe mee!
Lezeressen vertellen: ‘Toen wist ik het zeker: zij is mijn beste vriendin’

30.11.2017 - Of het nou een klein gebaar is of juist een grootse daad, op een bepaald moment weet je gewoon: dit is mijn hartsvriendin. Negen lezeressen vertellen over hun bijzondere vriendschap.

Lees meer
Anke: ‘We moesten echt even slikken: zwanger? Hoe kon dit?’

29.11.2017 - Na vier gezonde kinderen ging Anke (42) aan de pil; haar kinderwens was rijkelijk vervuld. Ineens droomde ze dat ze in verwachting was. “Mijn intuïtie zei dat er een vijfde op komst was, maar hoe groot is de kans dat je dwars door de pil zwanger raakt?”

Lees meer
Monique Smit: 'Ik blijf fan van Sint en Piet’

29.11.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand december. Voor Monique Smit begint het al vroeg, half november, en dan breekt meteen een geweldige, maar ook drukke periode aan: “Mensen gingen me opeens om een album vol kinderkerstliedjes vragen.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 201 |