×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'
10.08.2017 -

Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.


'Ik kan echt niet blij zijn voor mijn zwangere vriendin' 

Chantal (34): “Mijn beste vriendin is zwanger van haar vierde kind en ik kan het gewoon niet opbrengen blij voor haar te zijn. Natuurlijk gun ik haar dat grote gezin waar ze altijd van droomde, maar op dit moment gun ik eigenlijk vooral mezélf een gezin. Ik zou al zo blij zijn met één kindje, maar na zes jaar en zo’n beetje alles wat mogelijk is proberen, heb ik twee keer een miskraam gehad en ben ik nog steeds geen moeder. Dat zij nu, terwijl ze al drie gezonde meiden heeft rondlopen, nummer vier verwacht, steekt enorm. Ik ben eigenlijk gewoon strontjaloers en daar schaam ik me voor. No way dat ik haar dus ga vertellen hoe ik me écht voel...”


'Ik vind haar irritant als ze drugs gebruikt'

Merel (26): “Dianne is echt mijn feestmaatje en we zijn het over bijna alles eens, behalve over
drugs. We houden allebei wel van een feestje en daar komen cocktails en wijntjes genoeg bij kijken, maar wat mij betreft blijft het daarbij. Dianne gaat verder: ze gebruikt vaak xtc of speed. Zeker nu ze een vriend heeft die ook niet vies is van een pilletje, lijkt ze elke keer dat we uit zijn wel iets te moeten slikken. En als ze dat doet, vind ik haar een stuk minder leuk. Veel te
druk en aanwezig, veel te high. Dus de laatste tijd ga ik maar wat minder mee de kroeg in en
verzin ik smoesjes als ze vraagt waarom ik niet mee kan. Eigenlijk zou ik gewoon eens open met
haar moeten praten, maar ik ben bang dat ze me bekrompen en saai vindt…”


'Ik verbleek in haar aanwezigheid'

Lies (29): “Mijn beste vriendin is te gek. Ze is slim, heeft een droombaan waarvoor ze de hele wereld over reist, kan prachtig zingen en tekenen, blijft zonder enige moeite slank en heeft een prachtig gezicht met een bos pijpenkrullen waar menig man spontaan door in katzwijm lijkt te vallen. Kortom: ze heeft alles mee. En dan is ze ook nog eens oprecht een van de liefste, grappigste en meest bescheiden mensen die ik ken, die zelf totáál niet doorheeft hoe leuk en beeldschoon ze is. Ik voel me bij haar in de buurt altijd maar een grijs muisje. Het saaie meisje met dat o, zo gewone gezicht, die weinig spannende kantoorbaan, dat gemiddelde leven. Ik verbleek bij haar, daar ben ik me heel erg bewust van, en ik denk dat veel mensen zich afvragen wat zij in vredesnaam met mij moet. Zijzelf lijkt daar niets van te merken en ik vertel het haar
ook niet. Haar kennende zou ze zich alleen maar schuldig voelen en wat kan ze eraan doen? Proberen minder knap en aardig te zijn? Ik houd mijn gevoel over onze scheve verhouding dus gewoon voor me en geniet van onze vriendschap.”

Lees nog meer verhalen van lezeressen in Vriendin 32

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!