×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'
10.08.2017 -

Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.


'Ik kan echt niet blij zijn voor mijn zwangere vriendin' 

Chantal (34): “Mijn beste vriendin is zwanger van haar vierde kind en ik kan het gewoon niet opbrengen blij voor haar te zijn. Natuurlijk gun ik haar dat grote gezin waar ze altijd van droomde, maar op dit moment gun ik eigenlijk vooral mezélf een gezin. Ik zou al zo blij zijn met één kindje, maar na zes jaar en zo’n beetje alles wat mogelijk is proberen, heb ik twee keer een miskraam gehad en ben ik nog steeds geen moeder. Dat zij nu, terwijl ze al drie gezonde meiden heeft rondlopen, nummer vier verwacht, steekt enorm. Ik ben eigenlijk gewoon strontjaloers en daar schaam ik me voor. No way dat ik haar dus ga vertellen hoe ik me écht voel...”


'Ik vind haar irritant als ze drugs gebruikt'

Merel (26): “Dianne is echt mijn feestmaatje en we zijn het over bijna alles eens, behalve over
drugs. We houden allebei wel van een feestje en daar komen cocktails en wijntjes genoeg bij kijken, maar wat mij betreft blijft het daarbij. Dianne gaat verder: ze gebruikt vaak xtc of speed. Zeker nu ze een vriend heeft die ook niet vies is van een pilletje, lijkt ze elke keer dat we uit zijn wel iets te moeten slikken. En als ze dat doet, vind ik haar een stuk minder leuk. Veel te
druk en aanwezig, veel te high. Dus de laatste tijd ga ik maar wat minder mee de kroeg in en
verzin ik smoesjes als ze vraagt waarom ik niet mee kan. Eigenlijk zou ik gewoon eens open met
haar moeten praten, maar ik ben bang dat ze me bekrompen en saai vindt…”


'Ik verbleek in haar aanwezigheid'

Lies (29): “Mijn beste vriendin is te gek. Ze is slim, heeft een droombaan waarvoor ze de hele wereld over reist, kan prachtig zingen en tekenen, blijft zonder enige moeite slank en heeft een prachtig gezicht met een bos pijpenkrullen waar menig man spontaan door in katzwijm lijkt te vallen. Kortom: ze heeft alles mee. En dan is ze ook nog eens oprecht een van de liefste, grappigste en meest bescheiden mensen die ik ken, die zelf totáál niet doorheeft hoe leuk en beeldschoon ze is. Ik voel me bij haar in de buurt altijd maar een grijs muisje. Het saaie meisje met dat o, zo gewone gezicht, die weinig spannende kantoorbaan, dat gemiddelde leven. Ik verbleek bij haar, daar ben ik me heel erg bewust van, en ik denk dat veel mensen zich afvragen wat zij in vredesnaam met mij moet. Zijzelf lijkt daar niets van te merken en ik vertel het haar
ook niet. Haar kennende zou ze zich alleen maar schuldig voelen en wat kan ze eraan doen? Proberen minder knap en aardig te zijn? Ik houd mijn gevoel over onze scheve verhouding dus gewoon voor me en geniet van onze vriendschap.”

Lees nog meer verhalen van lezeressen in Vriendin 32

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |