×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eveline: 'Ik wil een vader voor mijn kinderen, daarom blijf ik bij hem'

Eveline: 'Ik wil een vader voor mijn kinderen, daarom blijf ik bij hem'
08.08.2017 -

Eveline (33) had net een baby, toen ze erachterkwam dat haar man Barry (33) een affaire had. Eveline bleef bij hem. "Anders ontzeg ik onze dochter een vader en mezelf de kans op een tweede kind."


Eveline: “Ik was de laatste die het wist, zoals je dat wel vaker hoort. Alle stamgasten van de kroeg waar mijn man werkt, waren volgens mij op de hoogte. Alleen onnozele ik wist al die tijd niet dat Barry het had aangelegd met zijn collega. Iedereen hield keurig zijn mond of deed alsof hij gek was en ik merkte niets aan Barry. Hij kan goed liegen. Toen ik er uiteindelijk achter kwam, wist ik niet wat ik ermee aan moest. Moest ik hem het huis uit gooien, zoals ik altijd had geroepen, of hem zijn misstap vergeven, omdat ik anders een alleenstaande moeder zou worden?”

Wat wil jij Eveline adviseren? Praat mee op ons forum
 

'Wie gaf me de garantie dat hij zijn wilde haren kwijt was?'


Toch overtuigd
“Na drie maanden vroeg Barry of ik bij hem wilde komen wonen, in het appartement boven de kroeg. Hij was stapelgek op me en wilde niets liever dan bij me zijn. Bovendien was afspreken lastig voor ons: ik werkte overdag, hij ’s avonds en in het weekend. Zondag en maandag waren zijn vrije dagen, dus zagen we elkaar vaak alleen op zaterdagnacht en zondag. Het zou een stuk makkelijker zijn als we in elk geval in hetzelfde huis woonden, zodat we wel elke nacht samen sliepen. Sowieso wilde hij een volgende stap zetten in onze relatie. Hij fantaseerde over een koopwoning, trouwen en kinderen. Ik wilde niets liever, maar zijn verleden zat me dwars. Ik kon al die vrouwen niet uit mijn hoofd zetten, ook al beweerde Barry dat het er niet meer toe deed wat we vroeger hadden uitgespookt. Maar wie gaf me de garantie dat hij zijn wilde haren kwijt was? Hele dagen en avonden hebben we gepraat over trouw zijn, liefde en vreemdgaan.
Uiteindelijk wist Barry me te overtuigen dat hij echt klaar was met zijn verleden. Ik was immers zijn droomvrouw en zijn eerste echte vriendin. Als hij de fout in zou gaan, zou het meteen over zijn tussen ons, zei ik. Dat snapte hij. Barry verzekerde me dat hij niet inging op verzoeken van opdringerige vrouwen in de bar. Die tijd was voorbij. Zelf stopte ik met uitgaan in zijn café: het stappen hoefde niet meer voor mij, en ik had ook geen zin om me gek te laten maken doordat er allemaal meiden met Barry stonden te flirten. Als wij verder zouden gaan, moest ik hem gewoon vertrouwen. Ook al betekende het dat hij elk weekend tot drie uur van huis was. Hij wist de consequentie van ontrouw en ik was ervan overtuigd dat hij dat risico nooit zou nemen.”

Dubbelleven
“Onze relatie kwam daarna in een stroomversnelling. We kochten een huis, ver weg van het plein waaraan zijn kroeg staat, en ik werd zwanger. We trouwden toen er net een buikje was te zien en waren dolgelukkig. De eerste tijd met Benthe was ook fantastisch. Barry was stapelverliefd op zijn dochter en besteedde elk vrij uurtje aan haar. Op zondag maakten we uitstapjes naar de dierentuin of het bos en we genoten met volle teugen. Niks wees erop dat Barry zich niet zou
houden aan zijn belofte aan mij. Nu weet ik dat Barry toch vijf maanden een verhouding had, toen
Benthe anderhalf was. Met Cindy, zijn 21-jarige collega. Ik kende haar vaag en zag haar weleens als ik op zaterdagmiddag een kop thee ging drinken in het café. Een leuk meisje, maar vooral jong. Wie ermee begon weet ik niet, dat doet er ook niet toe. Zij wist dat hij getrouwd was en hij had mij beloofd trouw te blijven. Ze waren allebei schuldig. Ik heb nooit iets in de gaten gehad, niets gemerkt aan Barry. Hij was net zo betrokken en lief als anders. Hij kon zijn twee levens blijkbaar goed scheiden. Hij had ook alle gelegenheid. Ik werk drie dagen en op de ochtenden dat ik werk, is Barry samen met Benthe. Voordat hij om twee uur naar zijn werk gaat, brengt hij haar naar een van haar twee oma’s, bij wie ik haar later weer ophaal. Achteraf bleek hij ineens vaak nog even ‘inkopen’ te moeten doen voor het café. Dan bracht hij Benthe eerder naar zijn moeder en reed hij linea recta naar Cindy. Wat hij na sluitingstijd deed? Tja, dan sliep ik. Ik hield niet bij hoe laat hij in bed stapte. En nogmaals: Barry was even lief en betrokken. We waren ook al een paar maanden bezig met een tweede kind. Als Benthe tussen de middag sliep, doken wij samen even in bed. Het is dus niet zo dat hij thuis seks tekortkwam.”

Lees het hele verhaal van Eveline in Vriendin 32 en praat mee op het forum

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |