×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eveline: 'Ik wil een vader voor mijn kinderen, daarom blijf ik bij hem'

Eveline: 'Ik wil een vader voor mijn kinderen, daarom blijf ik bij hem'
08.08.2017 -

Eveline (33) had net een baby, toen ze erachterkwam dat haar man Barry (33) een affaire had. Eveline bleef bij hem. "Anders ontzeg ik onze dochter een vader en mezelf de kans op een tweede kind."


Eveline: “Ik was de laatste die het wist, zoals je dat wel vaker hoort. Alle stamgasten van de kroeg waar mijn man werkt, waren volgens mij op de hoogte. Alleen onnozele ik wist al die tijd niet dat Barry het had aangelegd met zijn collega. Iedereen hield keurig zijn mond of deed alsof hij gek was en ik merkte niets aan Barry. Hij kan goed liegen. Toen ik er uiteindelijk achter kwam, wist ik niet wat ik ermee aan moest. Moest ik hem het huis uit gooien, zoals ik altijd had geroepen, of hem zijn misstap vergeven, omdat ik anders een alleenstaande moeder zou worden?”

Wat wil jij Eveline adviseren? Praat mee op ons forum
 

'Wie gaf me de garantie dat hij zijn wilde haren kwijt was?'


Toch overtuigd
“Na drie maanden vroeg Barry of ik bij hem wilde komen wonen, in het appartement boven de kroeg. Hij was stapelgek op me en wilde niets liever dan bij me zijn. Bovendien was afspreken lastig voor ons: ik werkte overdag, hij ’s avonds en in het weekend. Zondag en maandag waren zijn vrije dagen, dus zagen we elkaar vaak alleen op zaterdagnacht en zondag. Het zou een stuk makkelijker zijn als we in elk geval in hetzelfde huis woonden, zodat we wel elke nacht samen sliepen. Sowieso wilde hij een volgende stap zetten in onze relatie. Hij fantaseerde over een koopwoning, trouwen en kinderen. Ik wilde niets liever, maar zijn verleden zat me dwars. Ik kon al die vrouwen niet uit mijn hoofd zetten, ook al beweerde Barry dat het er niet meer toe deed wat we vroeger hadden uitgespookt. Maar wie gaf me de garantie dat hij zijn wilde haren kwijt was? Hele dagen en avonden hebben we gepraat over trouw zijn, liefde en vreemdgaan.
Uiteindelijk wist Barry me te overtuigen dat hij echt klaar was met zijn verleden. Ik was immers zijn droomvrouw en zijn eerste echte vriendin. Als hij de fout in zou gaan, zou het meteen over zijn tussen ons, zei ik. Dat snapte hij. Barry verzekerde me dat hij niet inging op verzoeken van opdringerige vrouwen in de bar. Die tijd was voorbij. Zelf stopte ik met uitgaan in zijn café: het stappen hoefde niet meer voor mij, en ik had ook geen zin om me gek te laten maken doordat er allemaal meiden met Barry stonden te flirten. Als wij verder zouden gaan, moest ik hem gewoon vertrouwen. Ook al betekende het dat hij elk weekend tot drie uur van huis was. Hij wist de consequentie van ontrouw en ik was ervan overtuigd dat hij dat risico nooit zou nemen.”

Dubbelleven
“Onze relatie kwam daarna in een stroomversnelling. We kochten een huis, ver weg van het plein waaraan zijn kroeg staat, en ik werd zwanger. We trouwden toen er net een buikje was te zien en waren dolgelukkig. De eerste tijd met Benthe was ook fantastisch. Barry was stapelverliefd op zijn dochter en besteedde elk vrij uurtje aan haar. Op zondag maakten we uitstapjes naar de dierentuin of het bos en we genoten met volle teugen. Niks wees erop dat Barry zich niet zou
houden aan zijn belofte aan mij. Nu weet ik dat Barry toch vijf maanden een verhouding had, toen
Benthe anderhalf was. Met Cindy, zijn 21-jarige collega. Ik kende haar vaag en zag haar weleens als ik op zaterdagmiddag een kop thee ging drinken in het café. Een leuk meisje, maar vooral jong. Wie ermee begon weet ik niet, dat doet er ook niet toe. Zij wist dat hij getrouwd was en hij had mij beloofd trouw te blijven. Ze waren allebei schuldig. Ik heb nooit iets in de gaten gehad, niets gemerkt aan Barry. Hij was net zo betrokken en lief als anders. Hij kon zijn twee levens blijkbaar goed scheiden. Hij had ook alle gelegenheid. Ik werk drie dagen en op de ochtenden dat ik werk, is Barry samen met Benthe. Voordat hij om twee uur naar zijn werk gaat, brengt hij haar naar een van haar twee oma’s, bij wie ik haar later weer ophaal. Achteraf bleek hij ineens vaak nog even ‘inkopen’ te moeten doen voor het café. Dan bracht hij Benthe eerder naar zijn moeder en reed hij linea recta naar Cindy. Wat hij na sluitingstijd deed? Tja, dan sliep ik. Ik hield niet bij hoe laat hij in bed stapte. En nogmaals: Barry was even lief en betrokken. We waren ook al een paar maanden bezig met een tweede kind. Als Benthe tussen de middag sliep, doken wij samen even in bed. Het is dus niet zo dat hij thuis seks tekortkwam.”

Lees het hele verhaal van Eveline in Vriendin 32 en praat mee op het forum

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |