×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'
25.07.2017 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”


Wat was jouw laatste vakantie?
“Ik ben in januari in mijn eentje naar Amerika geweest en heb daar drie weken lang een roadtrip gemaakt. Op Oudjaarsdag vloog ik naar Florida, waar ik eerst twee dagen op het strand heb doorgebracht. Best gek, in 25 graden naar vuurwerk kijken! Daarna ben ik naar New Orleans, Memphis en Nashville gereden en weer terug naar Florida. In totaal zo’n drieduizend kilometer. Ik hou van autorijden, maar heb alle weertypes meegemaakt. In New Orleans was het ook nog warm, maar onderweg naar Memphis kreeg ik eerst een tropische storm en toen zelfs ijzel. Ik ben wel dertig ongelukken tegengekomen!”

En dat helemaal in je eentje?
“Ja! Ik was nog nooit alleen op reis geweest en wilde weten of ik dat kon. Ik dacht van niet, want ik ben nogal chaotisch en raak altijd van alles kwijt. Maar dat viel mee. Tot de laatste dag, toen heb ik mijn zonnebril ergens laten liggen. Nou ja, beter dan mijn paspoort! Misschien ging het juist
goed omdat ik alleen was: ik moest wel opletten. Eenzaam ben ik niet geweest, want in je eentje ontmoet je makkelijk mensen, merkte ik. In New Orleans ontmoette ik in een hostel een meisje uit Zwitserland en een jongen uit Engeland. We zijn drie dagen samen op pad geweest, superleuk. Dat doe je waarschijnlijk niet als je met iemand bent. Nu ben ik om: alleen op vakantie, ik kan het iedereen aanraden.”

Welke bestemmingen staan er nog op je verlanglijstje?
“Ik wil graag een keer naar Zuid-Afrika en Brazilië lijkt me ook mooi, en Cuba, Australië of Nieuw-Zeeland… Al vind ik dat eigenlijk te ver, want ik heb het niet zo op vliegen. Ik ben tijdens een vlucht vanuit Canada in een sneeuwstorm terechtgekomen: ik ben nog nooit zó bang geweest. Dat vliegtuig schudde bijna uit elkaar. Sindsdien vind ik vliegen toch minder. Ik doe het wel, en bij mijn laatste reis dacht ik zelfs: misschien ben ik nu over mijn angst heen.”

Wat wordt je volgende reis?
“Met mijn zus naar New York. Drie jaar geleden is ze getrouwd en als vrijgezellencadeau zou ik haar meenemen naar New York. Maar ik was toen net bevallen van Herre. Nu is zíj net bevallen, maar we gaan in oktober. Wat we gaan doen? Waarschijnlijk veel geld uitgeven in winkels, haha. En we hebben al heel lang het idee om samen een tattoo te laten zetten, dat willen we ook daar doen. En verder er gewoon zíjn, want New York is een superstad!”

Lees nog meer over de zomer van Elske in Vriendin 30

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!