×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'
25.07.2017 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”


Wat was jouw laatste vakantie?
“Ik ben in januari in mijn eentje naar Amerika geweest en heb daar drie weken lang een roadtrip gemaakt. Op Oudjaarsdag vloog ik naar Florida, waar ik eerst twee dagen op het strand heb doorgebracht. Best gek, in 25 graden naar vuurwerk kijken! Daarna ben ik naar New Orleans, Memphis en Nashville gereden en weer terug naar Florida. In totaal zo’n drieduizend kilometer. Ik hou van autorijden, maar heb alle weertypes meegemaakt. In New Orleans was het ook nog warm, maar onderweg naar Memphis kreeg ik eerst een tropische storm en toen zelfs ijzel. Ik ben wel dertig ongelukken tegengekomen!”

En dat helemaal in je eentje?
“Ja! Ik was nog nooit alleen op reis geweest en wilde weten of ik dat kon. Ik dacht van niet, want ik ben nogal chaotisch en raak altijd van alles kwijt. Maar dat viel mee. Tot de laatste dag, toen heb ik mijn zonnebril ergens laten liggen. Nou ja, beter dan mijn paspoort! Misschien ging het juist
goed omdat ik alleen was: ik moest wel opletten. Eenzaam ben ik niet geweest, want in je eentje ontmoet je makkelijk mensen, merkte ik. In New Orleans ontmoette ik in een hostel een meisje uit Zwitserland en een jongen uit Engeland. We zijn drie dagen samen op pad geweest, superleuk. Dat doe je waarschijnlijk niet als je met iemand bent. Nu ben ik om: alleen op vakantie, ik kan het iedereen aanraden.”

Welke bestemmingen staan er nog op je verlanglijstje?
“Ik wil graag een keer naar Zuid-Afrika en Brazilië lijkt me ook mooi, en Cuba, Australië of Nieuw-Zeeland… Al vind ik dat eigenlijk te ver, want ik heb het niet zo op vliegen. Ik ben tijdens een vlucht vanuit Canada in een sneeuwstorm terechtgekomen: ik ben nog nooit zó bang geweest. Dat vliegtuig schudde bijna uit elkaar. Sindsdien vind ik vliegen toch minder. Ik doe het wel, en bij mijn laatste reis dacht ik zelfs: misschien ben ik nu over mijn angst heen.”

Wat wordt je volgende reis?
“Met mijn zus naar New York. Drie jaar geleden is ze getrouwd en als vrijgezellencadeau zou ik haar meenemen naar New York. Maar ik was toen net bevallen van Herre. Nu is zíj net bevallen, maar we gaan in oktober. Wat we gaan doen? Waarschijnlijk veel geld uitgeven in winkels, haha. En we hebben al heel lang het idee om samen een tattoo te laten zetten, dat willen we ook daar doen. En verder er gewoon zíjn, want New York is een superstad!”

Lees nog meer over de zomer van Elske in Vriendin 30

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |