×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'
25.07.2017 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”


Wat was jouw laatste vakantie?
“Ik ben in januari in mijn eentje naar Amerika geweest en heb daar drie weken lang een roadtrip gemaakt. Op Oudjaarsdag vloog ik naar Florida, waar ik eerst twee dagen op het strand heb doorgebracht. Best gek, in 25 graden naar vuurwerk kijken! Daarna ben ik naar New Orleans, Memphis en Nashville gereden en weer terug naar Florida. In totaal zo’n drieduizend kilometer. Ik hou van autorijden, maar heb alle weertypes meegemaakt. In New Orleans was het ook nog warm, maar onderweg naar Memphis kreeg ik eerst een tropische storm en toen zelfs ijzel. Ik ben wel dertig ongelukken tegengekomen!”

En dat helemaal in je eentje?
“Ja! Ik was nog nooit alleen op reis geweest en wilde weten of ik dat kon. Ik dacht van niet, want ik ben nogal chaotisch en raak altijd van alles kwijt. Maar dat viel mee. Tot de laatste dag, toen heb ik mijn zonnebril ergens laten liggen. Nou ja, beter dan mijn paspoort! Misschien ging het juist
goed omdat ik alleen was: ik moest wel opletten. Eenzaam ben ik niet geweest, want in je eentje ontmoet je makkelijk mensen, merkte ik. In New Orleans ontmoette ik in een hostel een meisje uit Zwitserland en een jongen uit Engeland. We zijn drie dagen samen op pad geweest, superleuk. Dat doe je waarschijnlijk niet als je met iemand bent. Nu ben ik om: alleen op vakantie, ik kan het iedereen aanraden.”

Welke bestemmingen staan er nog op je verlanglijstje?
“Ik wil graag een keer naar Zuid-Afrika en Brazilië lijkt me ook mooi, en Cuba, Australië of Nieuw-Zeeland… Al vind ik dat eigenlijk te ver, want ik heb het niet zo op vliegen. Ik ben tijdens een vlucht vanuit Canada in een sneeuwstorm terechtgekomen: ik ben nog nooit zó bang geweest. Dat vliegtuig schudde bijna uit elkaar. Sindsdien vind ik vliegen toch minder. Ik doe het wel, en bij mijn laatste reis dacht ik zelfs: misschien ben ik nu over mijn angst heen.”

Wat wordt je volgende reis?
“Met mijn zus naar New York. Drie jaar geleden is ze getrouwd en als vrijgezellencadeau zou ik haar meenemen naar New York. Maar ik was toen net bevallen van Herre. Nu is zíj net bevallen, maar we gaan in oktober. Wat we gaan doen? Waarschijnlijk veel geld uitgeven in winkels, haha. En we hebben al heel lang het idee om samen een tattoo te laten zetten, dat willen we ook daar doen. En verder er gewoon zíjn, want New York is een superstad!”

Lees nog meer over de zomer van Elske in Vriendin 30

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |