Placeholder

Lezeressen vertellen: ‘Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed…’

Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

'Hij kwam terug voor mijn zieke hond'
Thea (49): “Roel en ik waren nog maar een paar maanden samen toen hij een weekje met vrienden naar de Ardennen was en mijn hond plotseling heel ziek werd. Die hond betekent alles voor me, was mijn grote steun en toeverlaat tijdens mijn scheiding. Ik was dan ook behoorlijk in paniek toen hij niet meer stopte met braken, hoge koorts had en de medicatie van de dierenarts niet aansloeg. Toen ik het Roel vertelde, was hij heel stellig: hij kwam meteen naar huis om me te steunen. Ik verzekerde hem dat dat echt niet hoefde, maar hij was niet op andere gedachten te brengen.Toen wist ik: zoiets liefs heeft nog nooit iemand voor me gedaan, deze man is een blijvertje! Het is nu een jaar later en we wonen inmiddels samen, mét hond, die er gelukkig weer bovenop kwam.”

'Elke ochtend perst hij een sinaasappeltjes voor me'
Susan (27): “Mijn vriend staat elke dag om vijf uur op, om zes uur moet hij naar zijn werk. En dat terwijl hij geen ochtendmens is… Des te liever dus, dat er elke ochtend als ík om halfacht beneden kom een glaasje versgeperste jus d’orange op me staat te wachten. Zo lief!”

'Hij ging op massagecursus'
Helma (41): “Ik ben zo dol op massages, vooral van mijn rug. Ik ben nogal een stresskip en kom echt helemaal tot rust als iemand mijn rug een beetje kneedt en aait. Ik kon dan ook mijn geluk niet op toen mijn vriend me op mijn verjaardag vertelde dat hij zichzelf een cursus cadeau had gedaan. De IT-bijspijkercursus die hij vier avonden voor zijn werk had gedaan, bleek namelijk niet te bestaan: speciaal voor mij had hij een cursus masseren gevolgd. Nu krijg ik zeker één keer per week een heerlijke homemade massage van hem. Een beter cadeau bestaat niet!”

Lees nog meer verhalen in Vriendin 29