×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Margreet Beetsma

De zomer van... Margreet Beetsma
18.07.2017 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”


Waar krijg jij een zomergevoel van?
“Als er een lege dag voor me ligt die ik nog helemaal kan invullen. Liefst op een andere plek dan thuis, haha. Dan kan ik van alles doen: zwemmen, lezen, nietsdoen, een terrasje pakken, me zelfs een beetje vervelen... heerlijk! Dat herinnert me aan de zomervakantie van vroeger, die altijd zo eindeloos lang leek.”

Wat zijn je plannen voor deze zomer?
“We zitten vanaf eind juli midden in een verhuizing. Daarna heb ik nog twee weken vrij. Misschien doen we een last minute, of zijn we nog zó bezig met het huis dat we daar een vakantiegevoel van krijgen.”

 

'Zwemmen, lezen, nietsdoen, me zelfs een beetje vervelen... heerlijk!’ 

 

Hoe zien jouw zomervakanties eruit?
“Het leukst vind ik het om een road- trip te doen: een auto huren en dan maar rijden. Elke dag weer iets anders ontdekken. Dat deden mijn vriend André en ik al voordat de kinderen er waren. We zijn zelfs een keer met een auto door Thailand gereden. Dat was daar redelijk bijzonder, geloof ik. De meeste mensen reizen daar toch in groepsverband of gaan met de bus. Bij het vliegveld stond dan ook een mannetje met maar twee auto’s. Later lazen we ergens dat met de auto op pad gaan in Thailand best risicovol is. Dat merkten we: er kwamen mensen spookrijdend op ons af met koeien in aanhangers en er scheurden riksja’s en brommers langs. Alsof we in een computerspel zaten. Als wij met de auto aankwamen bij toeristische attracties, waren de toeristenbussen net weg."

Lees het hele verhaal in Vriendin 29 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |