×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Margreet Beetsma

De zomer van... Margreet Beetsma
18.07.2017 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”


Waar krijg jij een zomergevoel van?
“Als er een lege dag voor me ligt die ik nog helemaal kan invullen. Liefst op een andere plek dan thuis, haha. Dan kan ik van alles doen: zwemmen, lezen, nietsdoen, een terrasje pakken, me zelfs een beetje vervelen... heerlijk! Dat herinnert me aan de zomervakantie van vroeger, die altijd zo eindeloos lang leek.”

Wat zijn je plannen voor deze zomer?
“We zitten vanaf eind juli midden in een verhuizing. Daarna heb ik nog twee weken vrij. Misschien doen we een last minute, of zijn we nog zó bezig met het huis dat we daar een vakantiegevoel van krijgen.”

 

'Zwemmen, lezen, nietsdoen, me zelfs een beetje vervelen... heerlijk!’ 

 

Hoe zien jouw zomervakanties eruit?
“Het leukst vind ik het om een road- trip te doen: een auto huren en dan maar rijden. Elke dag weer iets anders ontdekken. Dat deden mijn vriend André en ik al voordat de kinderen er waren. We zijn zelfs een keer met een auto door Thailand gereden. Dat was daar redelijk bijzonder, geloof ik. De meeste mensen reizen daar toch in groepsverband of gaan met de bus. Bij het vliegveld stond dan ook een mannetje met maar twee auto’s. Later lazen we ergens dat met de auto op pad gaan in Thailand best risicovol is. Dat merkten we: er kwamen mensen spookrijdend op ons af met koeien in aanhangers en er scheurden riksja’s en brommers langs. Alsof we in een computerspel zaten. Als wij met de auto aankwamen bij toeristische attracties, waren de toeristenbussen net weg."

Lees het hele verhaal in Vriendin 29 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!