×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

'Als mijn man dit zou weten... zou ons huwelijk voorbij zijn'

'Als mijn man dit zou weten... zou ons huwelijk voorbij zijn'
30.06.2017 -

Soms heb je iets gedaan waarvan je meteen weet: dit mag mijn man nooit te weten komen. Deze drie lezeressen biechten op wat zij bewust achterhouden.


'Ik heb een minnaar' 

Vera (43): “Ik heb al een tijd een affaire. Als ik het zo hardop zeg, schrik ik er zelf van. Als je me dit een jaar geleden had verteld, had ik je vierkant uitgelachen. Ik zou mijn man nooit bedriegen! Maar het is toch gebeurd en ik ben ook nog verliefd geworden op die ander. Ik ga nu zo’n vier maanden vreemd met een man die ik nog van de middelbare school ken. We zien elkaar eens in de twee weken en elke keer nadat we elkaar hebben gezien, neem ik me voor ermee te stoppen. Ik kan toch niet zomaar mijn huwelijk opgeven? Mijn man en ik hebben drie kinderen en we zouden ons huis moeten verkopen als we uit elkaar gaan. Ik weet dat er dagelijks talloze vrouwen de knoop doorhakken, maar ik zie alleen maar beren op de weg. Ik werk twee dagen in de week en kan daardoor veel bij de kinderen zijn. Om de kar in mijn eentje te trekken, zou ik minstens vier dagen moeten gaan werken en dat zou betekenen dat de kinderen vier dagen per week naar de naschoolse opvang moeten. Dat wil ik niet. Los van de praktische zaken, vind ik het ook emotioneel niet te doen. Elk huwelijk heeft een mindere periode, toch? Misschien heb ik dit nu wel even nodig en kan ik er over een paar maanden heel makkelijk een punt achter zetten. Tussen mijn man en mij zijn de spanning en verliefdheid allang verdwenen, maar ik ben nog wel gek op hem. Hij is een geweldig lieve vader en wij zijn elkaars beste vrienden. Ik wil hem niet missen. Met mijn minnaar heb ik geweldige seks. Dat lustgevoel is verslavend. Maar hij is geen man om de toekomst mee te delen, daarvoor zijn we te verschillend. Ik blijf hopen op het moment dat de spanning eraf is. Mijn man mag dit nooit te weten komen.”

'Op feestje slik ik weleens een pilletje' 

Natasja (30):
“Mijn man is antidrugs. Echt héél fel antidrugs. Zijn vroegere beste vriend is er bijna aan onderdoor gegaan en hun vriendschap is mede door de drugs stukgelopen. Ik was echt een feestbeest voordat ik mijn man ontmoette. Ik ging vaak naar festivals en daar slikten we vrijwel altijd een pilletje. Daar genoot ik van, hoewel ik natuurlijk ook wel wist dat het best gevaarlijk is. Ik heb mijn man hier nooit over verteld. Ik weet dat hij er heel heftig op reageert en ik heb geen zin in een preek of discussie. Daarbij wil ik geen slapende honden wakker maken. Ik ga namelijk heel af en toe nog weleens met een groepje meiden naar een festival en daar slikken we dan nog steeds, net zoals vroeger, een pilletje. Ik blijf dan altijd bij mijn vriendin slapen, de volgende dag ben ik wat brak, maar voor zover hij weet komt dat alleen door de drank. Mijn man mag dit echt niet weten, hij zou woest worden. We willen over een paar jaar dolgraag kinderen samen en ik weet dat ik het daarna niet meer ga doen. Tot die tijd geniet ik er af en toe van. Het is mijn geheim.”

'Van zijn beste vriend krijg ik nog steeds kriebels in mijn buik' 

Sascha (34): “Joost zat bij mij op de middelbare school. Ik was verlegen en hopeloos verliefd op hem, maar hij zag mij niet staan. Mijn verliefdheid op hem is altijd onbeantwoord gebleven. Toen ik zestien was, kreeg ik verkering met mijn man, de beste vriend van Joost, maar mijn gevoelens voor Joost bleven op de achtergrond aanwezig. Nog steeds kan ik kriebels krijgen als ik bij hem in de buurt ben. Hij is inmiddels ook getrouwd en heeft net als wij twee kinderen. Het is niet zo dat ik dag en nacht aan hem denk, maar hij zit nog wel steeds in mijn hoofd. Als we een verjaardag hebben en ik weet dat hij ook komt, doe ik bijvoorbeeld extra mijn best er goed uit te zien. Ik ben onwijs gelukkig met mijn man, daar ligt het niet aan. Joost doet iets met me waarop ik geen grip heb…”

Lees nog 6 geheimen van lezeressen in Vriendin 26

Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    clancy wo 2 aug '17 17:58

    Hey guys! How To Get Your Ex-Lover Back fast Even If Your Situation Seems Hopeless!! After 12 years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. i felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Unity can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (Love spell) for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and the kids. Then from that day,our Marriage was now stronger than how it were before,All thanks to Dr Unity. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Unity real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact, Email him at: Unityspelltemple@gmail.com , Call or Whats-app him: +2348071622464 , Web site:www.unityspelltemple.simplesite.com .
    Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |