×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

'Als mijn man dit zou weten... zou ons huwelijk voorbij zijn'

'Als mijn man dit zou weten... zou ons huwelijk voorbij zijn'
30.06.2017 -

Soms heb je iets gedaan waarvan je meteen weet: dit mag mijn man nooit te weten komen. Deze drie lezeressen biechten op wat zij bewust achterhouden.


'Ik heb een minnaar' 

Vera (43): “Ik heb al een tijd een affaire. Als ik het zo hardop zeg, schrik ik er zelf van. Als je me dit een jaar geleden had verteld, had ik je vierkant uitgelachen. Ik zou mijn man nooit bedriegen! Maar het is toch gebeurd en ik ben ook nog verliefd geworden op die ander. Ik ga nu zo’n vier maanden vreemd met een man die ik nog van de middelbare school ken. We zien elkaar eens in de twee weken en elke keer nadat we elkaar hebben gezien, neem ik me voor ermee te stoppen. Ik kan toch niet zomaar mijn huwelijk opgeven? Mijn man en ik hebben drie kinderen en we zouden ons huis moeten verkopen als we uit elkaar gaan. Ik weet dat er dagelijks talloze vrouwen de knoop doorhakken, maar ik zie alleen maar beren op de weg. Ik werk twee dagen in de week en kan daardoor veel bij de kinderen zijn. Om de kar in mijn eentje te trekken, zou ik minstens vier dagen moeten gaan werken en dat zou betekenen dat de kinderen vier dagen per week naar de naschoolse opvang moeten. Dat wil ik niet. Los van de praktische zaken, vind ik het ook emotioneel niet te doen. Elk huwelijk heeft een mindere periode, toch? Misschien heb ik dit nu wel even nodig en kan ik er over een paar maanden heel makkelijk een punt achter zetten. Tussen mijn man en mij zijn de spanning en verliefdheid allang verdwenen, maar ik ben nog wel gek op hem. Hij is een geweldig lieve vader en wij zijn elkaars beste vrienden. Ik wil hem niet missen. Met mijn minnaar heb ik geweldige seks. Dat lustgevoel is verslavend. Maar hij is geen man om de toekomst mee te delen, daarvoor zijn we te verschillend. Ik blijf hopen op het moment dat de spanning eraf is. Mijn man mag dit nooit te weten komen.”

'Op feestje slik ik weleens een pilletje' 

Natasja (30):
“Mijn man is antidrugs. Echt héél fel antidrugs. Zijn vroegere beste vriend is er bijna aan onderdoor gegaan en hun vriendschap is mede door de drugs stukgelopen. Ik was echt een feestbeest voordat ik mijn man ontmoette. Ik ging vaak naar festivals en daar slikten we vrijwel altijd een pilletje. Daar genoot ik van, hoewel ik natuurlijk ook wel wist dat het best gevaarlijk is. Ik heb mijn man hier nooit over verteld. Ik weet dat hij er heel heftig op reageert en ik heb geen zin in een preek of discussie. Daarbij wil ik geen slapende honden wakker maken. Ik ga namelijk heel af en toe nog weleens met een groepje meiden naar een festival en daar slikken we dan nog steeds, net zoals vroeger, een pilletje. Ik blijf dan altijd bij mijn vriendin slapen, de volgende dag ben ik wat brak, maar voor zover hij weet komt dat alleen door de drank. Mijn man mag dit echt niet weten, hij zou woest worden. We willen over een paar jaar dolgraag kinderen samen en ik weet dat ik het daarna niet meer ga doen. Tot die tijd geniet ik er af en toe van. Het is mijn geheim.”

'Van zijn beste vriend krijg ik nog steeds kriebels in mijn buik' 

Sascha (34): “Joost zat bij mij op de middelbare school. Ik was verlegen en hopeloos verliefd op hem, maar hij zag mij niet staan. Mijn verliefdheid op hem is altijd onbeantwoord gebleven. Toen ik zestien was, kreeg ik verkering met mijn man, de beste vriend van Joost, maar mijn gevoelens voor Joost bleven op de achtergrond aanwezig. Nog steeds kan ik kriebels krijgen als ik bij hem in de buurt ben. Hij is inmiddels ook getrouwd en heeft net als wij twee kinderen. Het is niet zo dat ik dag en nacht aan hem denk, maar hij zit nog wel steeds in mijn hoofd. Als we een verjaardag hebben en ik weet dat hij ook komt, doe ik bijvoorbeeld extra mijn best er goed uit te zien. Ik ben onwijs gelukkig met mijn man, daar ligt het niet aan. Joost doet iets met me waarop ik geen grip heb…”

Lees nog 6 geheimen van lezeressen in Vriendin 26

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!