×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

'Dit was mijn grootste vakantieblunder'

'Dit was mijn grootste vakantieblunder'
29.06.2017 -

Er zijn van die vakanties die je nooit meer vergeet vanwege dat hilarische moment of die genante situatie. 3 lezeressen over hun grootste vakantieblunder. Van bijna het hotel worden uitgezet tot filmen met de lensdop er nog op...


PANIEK OM NIKS
Celine (30): “Mijn vriend en ik gingen voor het eerst samen een weekend weg, met de bus naar Berlijn. Ik had mijn koffer gepakt met behulp van een vakantielijst en was er helemaal klaar voor. Tot ik er op de avond voor vertrek achter kwam dat mijn paspoort bij mijn moeder lag. Ik woon in Amsterdam en zij in Amersfoort. Ik had geen auto, kon er ook geen lenen van iemand en ’s nachts rijdt er tussen Amsterdam en Amersfoort geen openbaar vervoer. Ik was behoorlijk in paniek en heb op alle mogelijke websites gekeken of ik ook met mijn rijbewijs naar Berlijn kon reizen. Ik heb zelfs naar de touroperator gebeld om te vragen of ik met mijn rijbewijs naar Berlijn kon, maar de buschauffeur had het recht mij de toegang te ontzeggen omdat een Nederlands rijbewijs in het buitenland geen legitimatiebewijs is. Om vijf uur de volgende ochtend zou onze bus vertrekken en de eerste vraag die werd gesteld, was of ik mijn paspoort bij me had. Ik besloot te doen alsof mijn neus bloedde en gaf met zo veel mogelijk overtuiging mijn rijbewijs aan de buschauffeur. Gelukkig mocht ik gaan zitten. Toen ik na een paar dagen terug was in Nederland, heb ik direct mijn paspoort bij mijn moeder opgehaald. Dat ligt voortaan gewoon bij mij thuis!”

VERGETEN LENSDOP
Dionne (23): “Mijn ouders waren samen op vakantie in Griekenland. Mijn moeder zou voor het eerst van haar leven op een scooter rijden, en was natuurlijk supertrots. Enthousiast had mijn vader haar gefi lmd. Maar helaas, toen ze ’s avonds weer in het appartement waren en de beelden wilden terugkijken, was het een erg donker fi lmpje… De lensdop had al die tijd op de camera gezeten.”

KATTEN EN VLOOIEN
Margreet (35): “Tijdens mijn liftreis naar Engeland en Schotland zouden de buren voor mijn twee poezen zorgen. Om ervoor te zorgen dat ze naar buiten konden wanneer ze dat wilden, had ik het bovenraam opengelaten. Maar dat vonden niet alleen mijn poezen leuk… Toen ik terugkwam, zaten er elf (!) katten in mijn kamer. Het ergste was nog dat ik naast al die katten ook een vlooienplaag in huis had; ze sprongen rond over mijn bord.”

Lees nog meer vakantieblunders van lezeressen in Vriendin Zomerspecial. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |