×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

'Dit was mijn grootste vakantieblunder'

'Dit was mijn grootste vakantieblunder'
29.06.2017 -

Er zijn van die vakanties die je nooit meer vergeet vanwege dat hilarische moment of die genante situatie. 3 lezeressen over hun grootste vakantieblunder. Van bijna het hotel worden uitgezet tot filmen met de lensdop er nog op...


PANIEK OM NIKS
Celine (30): “Mijn vriend en ik gingen voor het eerst samen een weekend weg, met de bus naar Berlijn. Ik had mijn koffer gepakt met behulp van een vakantielijst en was er helemaal klaar voor. Tot ik er op de avond voor vertrek achter kwam dat mijn paspoort bij mijn moeder lag. Ik woon in Amsterdam en zij in Amersfoort. Ik had geen auto, kon er ook geen lenen van iemand en ’s nachts rijdt er tussen Amsterdam en Amersfoort geen openbaar vervoer. Ik was behoorlijk in paniek en heb op alle mogelijke websites gekeken of ik ook met mijn rijbewijs naar Berlijn kon reizen. Ik heb zelfs naar de touroperator gebeld om te vragen of ik met mijn rijbewijs naar Berlijn kon, maar de buschauffeur had het recht mij de toegang te ontzeggen omdat een Nederlands rijbewijs in het buitenland geen legitimatiebewijs is. Om vijf uur de volgende ochtend zou onze bus vertrekken en de eerste vraag die werd gesteld, was of ik mijn paspoort bij me had. Ik besloot te doen alsof mijn neus bloedde en gaf met zo veel mogelijk overtuiging mijn rijbewijs aan de buschauffeur. Gelukkig mocht ik gaan zitten. Toen ik na een paar dagen terug was in Nederland, heb ik direct mijn paspoort bij mijn moeder opgehaald. Dat ligt voortaan gewoon bij mij thuis!”

VERGETEN LENSDOP
Dionne (23): “Mijn ouders waren samen op vakantie in Griekenland. Mijn moeder zou voor het eerst van haar leven op een scooter rijden, en was natuurlijk supertrots. Enthousiast had mijn vader haar gefi lmd. Maar helaas, toen ze ’s avonds weer in het appartement waren en de beelden wilden terugkijken, was het een erg donker fi lmpje… De lensdop had al die tijd op de camera gezeten.”

KATTEN EN VLOOIEN
Margreet (35): “Tijdens mijn liftreis naar Engeland en Schotland zouden de buren voor mijn twee poezen zorgen. Om ervoor te zorgen dat ze naar buiten konden wanneer ze dat wilden, had ik het bovenraam opengelaten. Maar dat vonden niet alleen mijn poezen leuk… Toen ik terugkwam, zaten er elf (!) katten in mijn kamer. Het ergste was nog dat ik naast al die katten ook een vlooienplaag in huis had; ze sprongen rond over mijn bord.”

Lees nog meer vakantieblunders van lezeressen in Vriendin Zomerspecial. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!