×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

'Dit was mijn grootste vakantieblunder'

'Dit was mijn grootste vakantieblunder'
29.06.2017 -

Er zijn van die vakanties die je nooit meer vergeet vanwege dat hilarische moment of die genante situatie. 3 lezeressen over hun grootste vakantieblunder. Van bijna het hotel worden uitgezet tot filmen met de lensdop er nog op...


PANIEK OM NIKS
Celine (30): “Mijn vriend en ik gingen voor het eerst samen een weekend weg, met de bus naar Berlijn. Ik had mijn koffer gepakt met behulp van een vakantielijst en was er helemaal klaar voor. Tot ik er op de avond voor vertrek achter kwam dat mijn paspoort bij mijn moeder lag. Ik woon in Amsterdam en zij in Amersfoort. Ik had geen auto, kon er ook geen lenen van iemand en ’s nachts rijdt er tussen Amsterdam en Amersfoort geen openbaar vervoer. Ik was behoorlijk in paniek en heb op alle mogelijke websites gekeken of ik ook met mijn rijbewijs naar Berlijn kon reizen. Ik heb zelfs naar de touroperator gebeld om te vragen of ik met mijn rijbewijs naar Berlijn kon, maar de buschauffeur had het recht mij de toegang te ontzeggen omdat een Nederlands rijbewijs in het buitenland geen legitimatiebewijs is. Om vijf uur de volgende ochtend zou onze bus vertrekken en de eerste vraag die werd gesteld, was of ik mijn paspoort bij me had. Ik besloot te doen alsof mijn neus bloedde en gaf met zo veel mogelijk overtuiging mijn rijbewijs aan de buschauffeur. Gelukkig mocht ik gaan zitten. Toen ik na een paar dagen terug was in Nederland, heb ik direct mijn paspoort bij mijn moeder opgehaald. Dat ligt voortaan gewoon bij mij thuis!”

VERGETEN LENSDOP
Dionne (23): “Mijn ouders waren samen op vakantie in Griekenland. Mijn moeder zou voor het eerst van haar leven op een scooter rijden, en was natuurlijk supertrots. Enthousiast had mijn vader haar gefi lmd. Maar helaas, toen ze ’s avonds weer in het appartement waren en de beelden wilden terugkijken, was het een erg donker fi lmpje… De lensdop had al die tijd op de camera gezeten.”

KATTEN EN VLOOIEN
Margreet (35): “Tijdens mijn liftreis naar Engeland en Schotland zouden de buren voor mijn twee poezen zorgen. Om ervoor te zorgen dat ze naar buiten konden wanneer ze dat wilden, had ik het bovenraam opengelaten. Maar dat vonden niet alleen mijn poezen leuk… Toen ik terugkwam, zaten er elf (!) katten in mijn kamer. Het ergste was nog dat ik naast al die katten ook een vlooienplaag in huis had; ze sprongen rond over mijn bord.”

Lees nog meer vakantieblunders van lezeressen in Vriendin Zomerspecial. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |