×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zomerspecial: souvenirs van lezeressen

Zomerspecial: souvenirs van lezeressen
23.06.2017 -

Die leuke sleutelhanger uit Kenia of dat beertje van je Griekse vakantievriendje haalt nog altijd fijne herinneringen naar boven. Vriendin-lezeressen over hun favoriete vakantiesouvenir.


ARMBAND

Sophie (22): “Een paar jaar geleden ging ik met drie vriendinnen op vakantie naar Salou. We gingen bijna elke avond uit, en in een van de discotheken ontmoette ik een hele leuke knappe Nederlandse jongen met Iraanse roots: Milad. We zoenden en hebben de hele nacht samen gedanst. Milad vroeg of ik zin had om nog eens met hem af te spreken. Natuurlijk! We zouden ergens een drankje doen en daar zat ik, opgetut en klaar voor de date. Maar na een uur was Milad er nog niet. Net toen ik op het punt stond weg te gaan, kwam Milad aanlopen en wist ik weer waarvoor ik het deed: wat was hij toch ontzettend knap! We zaten een tijdje te praten toen hij ineens een klein pakje tevoorschijn haalde: ‘Voor jou, als aandenken.’ In het pakje zat een heel mooi armbandje met ronde glitterkralen. Ik deed het direct om en heb het armbandje een tijdlang elke dag gedragen. Milad had dezelfde armband, maar dan in het groen. Toen ik weer terug was in Nederland hebben we elkaar met tussenpozen nog gezien. De ene keer was het heel vaag, de andere keer superleuk. Toen ik erachter kwam dat ik via Milad een soa had opgelopen was dat voor mij de druppel. Ik besloot het contact te verbreken en heb het armbandje dat ik van hem had gekregen met de post teruggestuurd.”


TATTOO

Nora (20): “Ik maakte in mijn eentje en rondreis door Zuidoost-Azië en wilde die mooie tijd graag vereeuwigen door een tattoo te nemen. Toen ik eenmaal in een of andere vage tattooshop in Thailand zat, vroeg ik me toch af of dit wel zo’n goed idee was, gezien de hygiënische omstandigheden. Zonder tattoo zat ik in het vliegtuig terug naar Nederland. Een maand later was ik jarig en raad eens wat mijn familie had gedaan? Geld ingezameld! Diezelfde middag nog zat ik in een tattooshop om mijn kompas op mijn rug te laten zetten. Ik ben er nog elke dag blij mee.”


ZEEHONDJE

Anna (31): “Als klein meisje ging ik met mijn klas op kamp naar Ameland. Omdat het de eerste keer was dat ik zonder mijn ouders op vakantie ging, was het ontzettend spannend. Op onze laatste dag daar mochten we zelf shoppen met een klein bedrag. Mijn vriendinnetjes en ik gingen dolenthousiast alle winkeltjes af. Toen we in een winkeltje vol typische eilandspulletjes kwamen, werd ik op slag verliefd op een knuffelzeehondje. Ik noemde ’m Grijsje en heb er jarenlang mee geslapen. Het zeehondje ligt nu ergens te verstoffen op zolder.”

Lees nog meer verhalen over souvenirs in de Vriendin Zomerspecial

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |