×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zomerspecial: souvenirs van lezeressen

Zomerspecial: souvenirs van lezeressen
23.06.2017 -

Die leuke sleutelhanger uit Kenia of dat beertje van je Griekse vakantievriendje haalt nog altijd fijne herinneringen naar boven. Vriendin-lezeressen over hun favoriete vakantiesouvenir.


ARMBAND

Sophie (22): “Een paar jaar geleden ging ik met drie vriendinnen op vakantie naar Salou. We gingen bijna elke avond uit, en in een van de discotheken ontmoette ik een hele leuke knappe Nederlandse jongen met Iraanse roots: Milad. We zoenden en hebben de hele nacht samen gedanst. Milad vroeg of ik zin had om nog eens met hem af te spreken. Natuurlijk! We zouden ergens een drankje doen en daar zat ik, opgetut en klaar voor de date. Maar na een uur was Milad er nog niet. Net toen ik op het punt stond weg te gaan, kwam Milad aanlopen en wist ik weer waarvoor ik het deed: wat was hij toch ontzettend knap! We zaten een tijdje te praten toen hij ineens een klein pakje tevoorschijn haalde: ‘Voor jou, als aandenken.’ In het pakje zat een heel mooi armbandje met ronde glitterkralen. Ik deed het direct om en heb het armbandje een tijdlang elke dag gedragen. Milad had dezelfde armband, maar dan in het groen. Toen ik weer terug was in Nederland hebben we elkaar met tussenpozen nog gezien. De ene keer was het heel vaag, de andere keer superleuk. Toen ik erachter kwam dat ik via Milad een soa had opgelopen was dat voor mij de druppel. Ik besloot het contact te verbreken en heb het armbandje dat ik van hem had gekregen met de post teruggestuurd.”


TATTOO

Nora (20): “Ik maakte in mijn eentje en rondreis door Zuidoost-Azië en wilde die mooie tijd graag vereeuwigen door een tattoo te nemen. Toen ik eenmaal in een of andere vage tattooshop in Thailand zat, vroeg ik me toch af of dit wel zo’n goed idee was, gezien de hygiënische omstandigheden. Zonder tattoo zat ik in het vliegtuig terug naar Nederland. Een maand later was ik jarig en raad eens wat mijn familie had gedaan? Geld ingezameld! Diezelfde middag nog zat ik in een tattooshop om mijn kompas op mijn rug te laten zetten. Ik ben er nog elke dag blij mee.”


ZEEHONDJE

Anna (31): “Als klein meisje ging ik met mijn klas op kamp naar Ameland. Omdat het de eerste keer was dat ik zonder mijn ouders op vakantie ging, was het ontzettend spannend. Op onze laatste dag daar mochten we zelf shoppen met een klein bedrag. Mijn vriendinnetjes en ik gingen dolenthousiast alle winkeltjes af. Toen we in een winkeltje vol typische eilandspulletjes kwamen, werd ik op slag verliefd op een knuffelzeehondje. Ik noemde ’m Grijsje en heb er jarenlang mee geslapen. Het zeehondje ligt nu ergens te verstoffen op zolder.”

Lees nog meer verhalen over souvenirs in de Vriendin Zomerspecial

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!