×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Raimke: 'Via Facebook ontdekte ik dat mijn vriend vreemdging'

Raimke: 'Via Facebook ontdekte ik dat mijn vriend vreemdging'
20.06.2017 -

Raimke (31) had een jaar een relatie met Peet (34). Hoe verliefd ze ook was, ze had ook haar twijfels. Die onderbuikgevoelens bleken te kloppen: Peet bleek een flirt en vreemdganger zijn.


‘Achteraf denk ik: Peet heeft me bijna loverboy-achtig veroverd'


Raimke: “De vrouwen die mijn vriend Peet appten, bij hem langskwamen of hem berichtjes stuurden via Messenger, waren stalkers, familieleden, collega’s of goede vriendinnen die toevallig óók nog lesbisch waren. Voor elk van hen had hij wel weer een ander excuus. Maar ook al had ik sterke twijfels, ik geloofde hem. Hij was stapelgek op me, had zijn leven in Amsterdam voor mij achtergelaten en was bij mij in Breda ingetrokken. Dat doe je niet als je niet graag bij iemand wilt zijn. Achteraf denk ik: Peet heeft me bijna loverboy-achtig veroverd. Daardoor heb ik lang de waarschuwingssignalen genegeerd en zijn vreemde gedrag geaccepteerd, want iemand die zo makkelijk vrouwen inpakt, doet dat vast vaker. En dat bleek uiteindelijk ook zo te zijn.”


'Peet gaf me het gevoel dat ik alles voor hem was en palmde me helemaal in'
 

Verliefd
“Peet is een echte womanizer: heel charmant, zelfverzekerd en erg innemend. We ontmoetten elkaar online: op de laatste dag van mijn proefabonnement bij datingsite Lexa verscheen Peet in mijn inbox. Normaal zou ik nooit hebben gereageerd op iemand die zo ver bij me vandaan woont, maar ik zag meteen dat hij knap was en merkte dat hij een leuke babbel had. Al snel zaten we de hele avond gezellig te kletsen. Over van alles. Zo vertelde ik hem ook waar ik in het weekend werkte: bij een benzinestation in de buurt van Zeeland. De volgende dag stapte er een man met een grote bos bloemen het tankstation binnen. Peet. Hij had 125 kilometer gereden om me te zien. Ik was zwaar onder de indruk van zijn actie. Hij was aantrekkelijk, maar zag er anders uit dan op zijn foto. Ik vond vooral zijn stem mooi: laag en karakteristiek. ’s Avonds nam hij me mee uit eten en was het aan. Ik raakte head over heels verliefd. Peet gaf me het gevoel dat ik alles voor hem was en palmde me helemaal in. Toch was het ook dubbel, want al na drie dagen merkte ik dat dingen niet klopten. Zo stond er in zijn appartement een mandje met een knuffelbeer en een fles whisky op tafel. Er lag een kaartje bij met een vrouwennaam erop. Peet had me gezegd dat hij al tijdenlang vrijgezel was. Dat klopte dan toch niet? Maar hij beweerde dat het van een vrouw was die hem stalkte. Zij zat achter hem aan en stuurde hem cadeaus. Maar ik hoefde me niet ongerust te maken: hij was stapelgek op mij. Ik nam het graag van hem aan. Ik was verliefd en wilde een succes maken van onze relatie.”

Heel aanrakerig
“Mijn zelfbeeld werd steeds slechter. De meeste woordenwisselingen en ruzies die we hadden gingen over andere vrouwen. Ik vond dat Peet veel bevestiging van vrouwen nodig had. Bij het eerste zonnestraaltje trok hij zijn shirt uit en poetste hij de auto in zijn blote bast. Hij had een sixpack en zag er goed uit, en wilde dat weten ook. Naar vrouwen toe was hij heel amicaal, heel aanrakerig. In mijn ogen zelfs te. Op feestjes waar we samen waren, gebeurde het wel dat hij even een vriendin naar huis bracht, omdat zij te dronken was om te rijden. Ook was hij constant in de weer met zijn mobiel. Bij exen had ik nooit de behoefte gehad op hun telefoon te kijken, maar bij Peet wel. Er klopte iets niet, voelde ik."

Lees het hele verhaal van Raimke in Vriendin 25

Praat mee over dit onderwerp op ons forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |