×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Raimke: 'Via Facebook ontdekte ik dat mijn vriend vreemdging'

Raimke: 'Via Facebook ontdekte ik dat mijn vriend vreemdging'
20.06.2017 -

Raimke (31) had een jaar een relatie met Peet (34). Hoe verliefd ze ook was, ze had ook haar twijfels. Die onderbuikgevoelens bleken te kloppen: Peet bleek een flirt en vreemdganger zijn.


‘Achteraf denk ik: Peet heeft me bijna loverboy-achtig veroverd'


Raimke: “De vrouwen die mijn vriend Peet appten, bij hem langskwamen of hem berichtjes stuurden via Messenger, waren stalkers, familieleden, collega’s of goede vriendinnen die toevallig óók nog lesbisch waren. Voor elk van hen had hij wel weer een ander excuus. Maar ook al had ik sterke twijfels, ik geloofde hem. Hij was stapelgek op me, had zijn leven in Amsterdam voor mij achtergelaten en was bij mij in Breda ingetrokken. Dat doe je niet als je niet graag bij iemand wilt zijn. Achteraf denk ik: Peet heeft me bijna loverboy-achtig veroverd. Daardoor heb ik lang de waarschuwingssignalen genegeerd en zijn vreemde gedrag geaccepteerd, want iemand die zo makkelijk vrouwen inpakt, doet dat vast vaker. En dat bleek uiteindelijk ook zo te zijn.”


'Peet gaf me het gevoel dat ik alles voor hem was en palmde me helemaal in'
 

Verliefd
“Peet is een echte womanizer: heel charmant, zelfverzekerd en erg innemend. We ontmoetten elkaar online: op de laatste dag van mijn proefabonnement bij datingsite Lexa verscheen Peet in mijn inbox. Normaal zou ik nooit hebben gereageerd op iemand die zo ver bij me vandaan woont, maar ik zag meteen dat hij knap was en merkte dat hij een leuke babbel had. Al snel zaten we de hele avond gezellig te kletsen. Over van alles. Zo vertelde ik hem ook waar ik in het weekend werkte: bij een benzinestation in de buurt van Zeeland. De volgende dag stapte er een man met een grote bos bloemen het tankstation binnen. Peet. Hij had 125 kilometer gereden om me te zien. Ik was zwaar onder de indruk van zijn actie. Hij was aantrekkelijk, maar zag er anders uit dan op zijn foto. Ik vond vooral zijn stem mooi: laag en karakteristiek. ’s Avonds nam hij me mee uit eten en was het aan. Ik raakte head over heels verliefd. Peet gaf me het gevoel dat ik alles voor hem was en palmde me helemaal in. Toch was het ook dubbel, want al na drie dagen merkte ik dat dingen niet klopten. Zo stond er in zijn appartement een mandje met een knuffelbeer en een fles whisky op tafel. Er lag een kaartje bij met een vrouwennaam erop. Peet had me gezegd dat hij al tijdenlang vrijgezel was. Dat klopte dan toch niet? Maar hij beweerde dat het van een vrouw was die hem stalkte. Zij zat achter hem aan en stuurde hem cadeaus. Maar ik hoefde me niet ongerust te maken: hij was stapelgek op mij. Ik nam het graag van hem aan. Ik was verliefd en wilde een succes maken van onze relatie.”

Heel aanrakerig
“Mijn zelfbeeld werd steeds slechter. De meeste woordenwisselingen en ruzies die we hadden gingen over andere vrouwen. Ik vond dat Peet veel bevestiging van vrouwen nodig had. Bij het eerste zonnestraaltje trok hij zijn shirt uit en poetste hij de auto in zijn blote bast. Hij had een sixpack en zag er goed uit, en wilde dat weten ook. Naar vrouwen toe was hij heel amicaal, heel aanrakerig. In mijn ogen zelfs te. Op feestjes waar we samen waren, gebeurde het wel dat hij even een vriendin naar huis bracht, omdat zij te dronken was om te rijden. Ook was hij constant in de weer met zijn mobiel. Bij exen had ik nooit de behoefte gehad op hun telefoon te kijken, maar bij Peet wel. Er klopte iets niet, voelde ik."

Lees het hele verhaal van Raimke in Vriendin 25

Praat mee over dit onderwerp op ons forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!