×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Raimke: 'Via Facebook ontdekte ik dat mijn vriend vreemdging'

Raimke: 'Via Facebook ontdekte ik dat mijn vriend vreemdging'
20.06.2017 -

Raimke (31) had een jaar een relatie met Peet (34). Hoe verliefd ze ook was, ze had ook haar twijfels. Die onderbuikgevoelens bleken te kloppen: Peet bleek een flirt en vreemdganger zijn.


‘Achteraf denk ik: Peet heeft me bijna loverboy-achtig veroverd'


Raimke: “De vrouwen die mijn vriend Peet appten, bij hem langskwamen of hem berichtjes stuurden via Messenger, waren stalkers, familieleden, collega’s of goede vriendinnen die toevallig óók nog lesbisch waren. Voor elk van hen had hij wel weer een ander excuus. Maar ook al had ik sterke twijfels, ik geloofde hem. Hij was stapelgek op me, had zijn leven in Amsterdam voor mij achtergelaten en was bij mij in Breda ingetrokken. Dat doe je niet als je niet graag bij iemand wilt zijn. Achteraf denk ik: Peet heeft me bijna loverboy-achtig veroverd. Daardoor heb ik lang de waarschuwingssignalen genegeerd en zijn vreemde gedrag geaccepteerd, want iemand die zo makkelijk vrouwen inpakt, doet dat vast vaker. En dat bleek uiteindelijk ook zo te zijn.”


'Peet gaf me het gevoel dat ik alles voor hem was en palmde me helemaal in'
 

Verliefd
“Peet is een echte womanizer: heel charmant, zelfverzekerd en erg innemend. We ontmoetten elkaar online: op de laatste dag van mijn proefabonnement bij datingsite Lexa verscheen Peet in mijn inbox. Normaal zou ik nooit hebben gereageerd op iemand die zo ver bij me vandaan woont, maar ik zag meteen dat hij knap was en merkte dat hij een leuke babbel had. Al snel zaten we de hele avond gezellig te kletsen. Over van alles. Zo vertelde ik hem ook waar ik in het weekend werkte: bij een benzinestation in de buurt van Zeeland. De volgende dag stapte er een man met een grote bos bloemen het tankstation binnen. Peet. Hij had 125 kilometer gereden om me te zien. Ik was zwaar onder de indruk van zijn actie. Hij was aantrekkelijk, maar zag er anders uit dan op zijn foto. Ik vond vooral zijn stem mooi: laag en karakteristiek. ’s Avonds nam hij me mee uit eten en was het aan. Ik raakte head over heels verliefd. Peet gaf me het gevoel dat ik alles voor hem was en palmde me helemaal in. Toch was het ook dubbel, want al na drie dagen merkte ik dat dingen niet klopten. Zo stond er in zijn appartement een mandje met een knuffelbeer en een fles whisky op tafel. Er lag een kaartje bij met een vrouwennaam erop. Peet had me gezegd dat hij al tijdenlang vrijgezel was. Dat klopte dan toch niet? Maar hij beweerde dat het van een vrouw was die hem stalkte. Zij zat achter hem aan en stuurde hem cadeaus. Maar ik hoefde me niet ongerust te maken: hij was stapelgek op mij. Ik nam het graag van hem aan. Ik was verliefd en wilde een succes maken van onze relatie.”

Heel aanrakerig
“Mijn zelfbeeld werd steeds slechter. De meeste woordenwisselingen en ruzies die we hadden gingen over andere vrouwen. Ik vond dat Peet veel bevestiging van vrouwen nodig had. Bij het eerste zonnestraaltje trok hij zijn shirt uit en poetste hij de auto in zijn blote bast. Hij had een sixpack en zag er goed uit, en wilde dat weten ook. Naar vrouwen toe was hij heel amicaal, heel aanrakerig. In mijn ogen zelfs te. Op feestjes waar we samen waren, gebeurde het wel dat hij even een vriendin naar huis bracht, omdat zij te dronken was om te rijden. Ook was hij constant in de weer met zijn mobiel. Bij exen had ik nooit de behoefte gehad op hun telefoon te kijken, maar bij Peet wel. Er klopte iets niet, voelde ik."

Lees het hele verhaal van Raimke in Vriendin 25

Praat mee over dit onderwerp op ons forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |