×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Everon Jackson Hooi: 'Acteren geeft me rust, even weg uit de realiteit'

Everon Jackson Hooi: 'Acteren geeft me rust, even weg uit de realiteit'
20.06.2017 -

Al twaalf jaar kennen we hem als Bing in Goede tijden, slechte tijden. Maar acteur Everon Jackson Hooi (35) heeft nog meer in zijn mars: hij heeft een eigen sieradenlijn en is hoofdredacteur van GTST Magazine. “Door een gebrek aan opleiding of ervaring laat ik me absoluut niet tegenhouden.”


Even eerlijk: wat vind je zelf van je personage? Hij kan heel onaardig en wraakzuchtig zijn…
“Dat is waar, maar ik vind hem een topper! Omdat hij altijd gaat voor wat hij echt wil. Dat vind ik een mooie eigenschap en wat dat betreft leer ik zelf van hem. Bing heeft een goed hart, hij pakt dingen alleen niet altijd goed aan. En hij heeft ook vaak keiharde pech. Daar gaat hij heel slecht mee om, want dan gaat hij om zich heen slaan. Die donkere kanten vind ik heerlijk om te spelen, die heb ik zelf namelijk niet. Ik ben weleens boos, maar dat duurt maar even, daarna laat ik het los.” Grinnikt: “Bing niet, die stopt niet voor zijn tegenstanders kapot zijn.”

Wat hebben jij en Bing gemeen?
“Hij is goed voor de mensen die hem lief zijn. Dat ben ik ook.”

Wie zijn die mensen voor jou?
“Mijn moeder, die staat op nummer één. Daarnaast mijn partner Jozua. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat hij gelukkig is, dat zie ik echt als mijn taak. Als dat andersom ook zo is, zoals bij ons, heb je het goed samen. We zijn nu tweeënhalf jaar bij elkaar en dit is mijn eerste serieuze relatie.”

Hoe heb je Jozua leren kennen?
“Op Tinder! Ik was aan het swipen, zag zijn foto en dacht meteen: dit is hem. We hadden een match, stuurden berichtjes over en weer en na een week liet ik hem al weten dat ik hem wilde ontmoeten. Dat was nogal pushy van me, geloof ik… Maar het werkte wel: nog een week later hadden we afgesproken. Ik zat op Rotterdam CS op hem te wachten en hij kwam met een grote glimlach aanlopen. We zijn iets gaan eten en ik vond hem meteen leuk. Al snel zei ik tegen hem: ‘Jij wordt van mij.’ Laatst vertelde hij dat hij toen even dacht: psycho! Haha! Maar hij is nog steeds bij me.”

Waarom duurde het zo lang voordat je uit de kast kwam?
“Zelfacceptatie vooral. Ik wilde helemaal niet homoseksueel zijn. Dat had verschillende redenen: geloof, cultuur, mezelf niet willen accepteren voor wat ik was. Het veranderde pas toen ik het mijn moeder had verteld en zij het had geaccepteerd. Dat ging niet makkelijk, ze had er veel moeite mee. Maar nu is het goed en zij was ook degene die tegen me zei: ‘Iedereen zit je op je nek, je moet het nu gewoon vertellen.’ Dat was echt een keerpunt. 'Ik dacht: als zij er oké mee is, kan me
verder van niemand op deze aardbodem schelen wat ze van me vinden. Je moet weten dat mijn moeder erg gelovig is. Zo ben ik ook opgevoed. En al ga ik tegenwoordig niet meer naar de kerk, ik geloof in een God, maar niet persé in maar één geloof.”

Lees het hele interview met Everon Jackson Hooi in Vriendin 25

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!