×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vivienne: 'Zijn geflirt is onschuldig, maar ik word er gek van'

Vivienne: 'Zijn geflirt is onschuldig, maar ik word er gek van'
06.06.2017 -

Vivienne (29) weet dat haar man Bo (33) graag complimenten uitdeelt. Maar sinds hij een nieuwe baan heeft, flirt hij erop los. "Ik word misselijk als ik eraan denk hoe hij bij de vrouwen de populaire man uithangt."


Vivienne: “In principe maakt mijn man Bo geen onderscheid. Jong, oud, dun, dik, knap of minder aantrekkelijk: hij flirt met iedereen. De bloemiste complimenteert hij met haar ‘mooie bossen en blossen’, bij de bakkersvrouw ruikt alles ‘heerlijk, inclusief zijzelf’ en de moeders op het schoolplein én hun kinderen worden door Bo allemaal hartelijk goedemorgen gewenst. Tot voor kort kon ik daar wel mee leven. Het hoort nou eenmaal bij zijn spontane, innemende karakter. Het sierde hem. Mijn moeder is niet voor niets dol op haar schoonzoon: hij ziet meteen dat ze naar de kapper is geweest of twee kilo is afgevallen. Ook mijn halfzusjes vinden Bo te gek, want hun zwager is bij elke belangrijke sportwedstrijd aanwezig en is hun grootste supporter. Maar sinds vorige zomer trek ik zijn geflirt niet meer. En ook al zegt iedereen dat ik er niks achter moet zoeken, ik vind het vreselijk. Laat nu een ander maar eens complimenten uitdelen. Ik wil zijn aandacht voor mezelf!”
 

‘Hij noemt collega’s standaard schatje, lieverd of knapperd’

 

Verschrikking
“Sinds augustus vorig jaar werkt Bo in het onderwijs. Als zij-instromer kon hij, vanuit het bedrijfsleven, meester worden op een basisschool. Een hartewens van hem. Hij wilde altijd al naar de pabo, maar om allerlei redenen koos hij toch voor een economiestudie. Een vriend van ons, die directeur is op een basisschool, wist uit eerdere gesprekken dat Bo een baan als meester wilde. Hij vertelde over een vacature die was vrijgekomen op zijn school en vroeg of Bo interesse had. Bo twijfelde niet: dit moest hij doen. Financieel was het wel even slikken, want hij verdient nu bijna vijfhonderd euro minder dan op kantoor. Dat hebben we deels gecompenseerd doordat ik twaalf uur meer ben gaan werkenen we het kinderdagverblijf konden opzeggen. Bo heeft zo veel vrije uren gekregen door het continurooster op school, dat hij ’s middags de zorg van Kiki, onze dochter van drie, op zich kan nemen. Mijn moeder vult de ontbrekende uren in."

Allemaal leuke vrouwen
"Ik heb er een vrolijkere man aan overgehouden. Het werk past bij hem en hij is altijd vrolijk: de ideale ‘Mees Kees’. De kinderen van groep vijf vinden hem fantastisch. Naast de directeur is hij de enige man op school, wat hem mateloos populair maakt. Maar dus óók bij de moeders en zijn collega’s. Allemaal leuke vrouwen. En dat is mijn probleem. Waar hij tot voor kort met mannen op een afdeling zat en hij op zijn werk hooguit met de koffiedame en de receptioniste flirtte, zijn het nu allemaal juffen van 22 tot 25 jaar. Vaak gaat hij ’s avonds nog naar een werkbespreking, of blijft hij op maandag, mijn vrije dag, langer hangen op school. Volgens Bo om nakijkwerk te doen, maar het zit me niet lekker."

Lees het hele verhaal in Vriendin 23. Heb je advies voor Vivienne? Praat mee op ons forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |