×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vivienne: 'Zijn geflirt is onschuldig, maar ik word er gek van'

Vivienne: 'Zijn geflirt is onschuldig, maar ik word er gek van'
06.06.2017 -

Vivienne (29) weet dat haar man Bo (33) graag complimenten uitdeelt. Maar sinds hij een nieuwe baan heeft, flirt hij erop los. "Ik word misselijk als ik eraan denk hoe hij bij de vrouwen de populaire man uithangt."


Vivienne: “In principe maakt mijn man Bo geen onderscheid. Jong, oud, dun, dik, knap of minder aantrekkelijk: hij flirt met iedereen. De bloemiste complimenteert hij met haar ‘mooie bossen en blossen’, bij de bakkersvrouw ruikt alles ‘heerlijk, inclusief zijzelf’ en de moeders op het schoolplein én hun kinderen worden door Bo allemaal hartelijk goedemorgen gewenst. Tot voor kort kon ik daar wel mee leven. Het hoort nou eenmaal bij zijn spontane, innemende karakter. Het sierde hem. Mijn moeder is niet voor niets dol op haar schoonzoon: hij ziet meteen dat ze naar de kapper is geweest of twee kilo is afgevallen. Ook mijn halfzusjes vinden Bo te gek, want hun zwager is bij elke belangrijke sportwedstrijd aanwezig en is hun grootste supporter. Maar sinds vorige zomer trek ik zijn geflirt niet meer. En ook al zegt iedereen dat ik er niks achter moet zoeken, ik vind het vreselijk. Laat nu een ander maar eens complimenten uitdelen. Ik wil zijn aandacht voor mezelf!”
 

‘Hij noemt collega’s standaard schatje, lieverd of knapperd’

 

Verschrikking
“Sinds augustus vorig jaar werkt Bo in het onderwijs. Als zij-instromer kon hij, vanuit het bedrijfsleven, meester worden op een basisschool. Een hartewens van hem. Hij wilde altijd al naar de pabo, maar om allerlei redenen koos hij toch voor een economiestudie. Een vriend van ons, die directeur is op een basisschool, wist uit eerdere gesprekken dat Bo een baan als meester wilde. Hij vertelde over een vacature die was vrijgekomen op zijn school en vroeg of Bo interesse had. Bo twijfelde niet: dit moest hij doen. Financieel was het wel even slikken, want hij verdient nu bijna vijfhonderd euro minder dan op kantoor. Dat hebben we deels gecompenseerd doordat ik twaalf uur meer ben gaan werkenen we het kinderdagverblijf konden opzeggen. Bo heeft zo veel vrije uren gekregen door het continurooster op school, dat hij ’s middags de zorg van Kiki, onze dochter van drie, op zich kan nemen. Mijn moeder vult de ontbrekende uren in."

Allemaal leuke vrouwen
"Ik heb er een vrolijkere man aan overgehouden. Het werk past bij hem en hij is altijd vrolijk: de ideale ‘Mees Kees’. De kinderen van groep vijf vinden hem fantastisch. Naast de directeur is hij de enige man op school, wat hem mateloos populair maakt. Maar dus óók bij de moeders en zijn collega’s. Allemaal leuke vrouwen. En dat is mijn probleem. Waar hij tot voor kort met mannen op een afdeling zat en hij op zijn werk hooguit met de koffiedame en de receptioniste flirtte, zijn het nu allemaal juffen van 22 tot 25 jaar. Vaak gaat hij ’s avonds nog naar een werkbespreking, of blijft hij op maandag, mijn vrije dag, langer hangen op school. Volgens Bo om nakijkwerk te doen, maar het zit me niet lekker."

Lees het hele verhaal in Vriendin 23. Heb je advies voor Vivienne? Praat mee op ons forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!