×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Van dit trekje van mijn man word ik gillend gek'

Lezeressen vertellen: 'Van dit trekje van mijn man word ik gillend gek'
18.05.2017 -

Hij is de liefde van je leven en je bent hartstikke gelukkig met hem, maar hij hééft een eigenschap die je zo nu en dan tot waanzin drijft... Vier lezeressen over hun irritatie.


'Bij hem draait alles om eten'

Kelly (27): “Wat ik irritant vind aan mijn vriend? Hij heeft altijd honger. Hij eet gemiddeld zes keer op een dag en dan nog zegt hij meerdere keren dat hij honger heeft. Alles draait dus om eten. Hij kan twee volle borden pasta wegwerken en twee uur later weer een paar boterhammen met pindakaas staan smeren. Ik kan daar echt misselijk van worden. Ik zit dan namelijk nog wél hartstikke vol van het avondeten. Hij zou een keer mee moeten doen aan de ramadan, roep ik weleens. Of hij zou eens écht moeten ervaren wat honger is. Gelukkig sport hij veel en heeft hij geen aanleg om aan te komen. Maar honger? Dat kan ik niet meer horen.”


'Ik ken al die grapjes nu wel' 

Corine (45): “Mijn vriend heeft zo z’n vaste ‘lollige’ dingetjes. Zo zegt hij altijd op een gekke manier ‘hallo’ als hij binnenkomt. Dat vond ik toen we net bij elkaar waren heel leuk, maar inmiddels heb ik het wel gehoord. Als iemand zich aan hem voorstelt met een naam, antwoordt hij altijd: ‘Daar kun jij ook niets aan doen.’ Tenenkrommend. Als hij thee drinkt, laat hij me steevast schrikken door het hete lepeltje even tegen me aan te houden en als hij een schepje mosterd uit het potje pakt, smeert hij altijd een klodder op mijn hand. Reuzelollig, maar ik zou het leuker vinden als hij zich eens verdiepte in wat nieuwe en originelere grappen.”
 

'Hij is echt té netjes' 

Esmay (29): “Ik ruim de rommel van de kinderen altijd op als ze naar bed zijn. Ze blijven toch alles overhoop trekken, dus waarom zou je het eerder doen? Daardoor is het als mijn man thuiskomt niet altijd even netjes, en dat vindt hij vreselijk. Laat het los, denk ik dan. Maar alles moet persé opgeruimd worden voordat hij aan tafel gaat. Het komt regelmatig voor dat ik al met de kinderen aan tafel klaarzit en hij nog als een bezetene het speelgoed opruimt. Dat stoort me behoorlijk. Je eten koud laten worden omdat je zo perfectionistisch bent. Waarom?”

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!