×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Van dit trekje van mijn man word ik gillend gek'

Lezeressen vertellen: 'Van dit trekje van mijn man word ik gillend gek'
18.05.2017 -

Hij is de liefde van je leven en je bent hartstikke gelukkig met hem, maar hij hééft een eigenschap die je zo nu en dan tot waanzin drijft... Vier lezeressen over hun irritatie.


'Bij hem draait alles om eten'

Kelly (27): “Wat ik irritant vind aan mijn vriend? Hij heeft altijd honger. Hij eet gemiddeld zes keer op een dag en dan nog zegt hij meerdere keren dat hij honger heeft. Alles draait dus om eten. Hij kan twee volle borden pasta wegwerken en twee uur later weer een paar boterhammen met pindakaas staan smeren. Ik kan daar echt misselijk van worden. Ik zit dan namelijk nog wél hartstikke vol van het avondeten. Hij zou een keer mee moeten doen aan de ramadan, roep ik weleens. Of hij zou eens écht moeten ervaren wat honger is. Gelukkig sport hij veel en heeft hij geen aanleg om aan te komen. Maar honger? Dat kan ik niet meer horen.”


'Ik ken al die grapjes nu wel' 

Corine (45): “Mijn vriend heeft zo z’n vaste ‘lollige’ dingetjes. Zo zegt hij altijd op een gekke manier ‘hallo’ als hij binnenkomt. Dat vond ik toen we net bij elkaar waren heel leuk, maar inmiddels heb ik het wel gehoord. Als iemand zich aan hem voorstelt met een naam, antwoordt hij altijd: ‘Daar kun jij ook niets aan doen.’ Tenenkrommend. Als hij thee drinkt, laat hij me steevast schrikken door het hete lepeltje even tegen me aan te houden en als hij een schepje mosterd uit het potje pakt, smeert hij altijd een klodder op mijn hand. Reuzelollig, maar ik zou het leuker vinden als hij zich eens verdiepte in wat nieuwe en originelere grappen.”
 

'Hij is echt té netjes' 

Esmay (29): “Ik ruim de rommel van de kinderen altijd op als ze naar bed zijn. Ze blijven toch alles overhoop trekken, dus waarom zou je het eerder doen? Daardoor is het als mijn man thuiskomt niet altijd even netjes, en dat vindt hij vreselijk. Laat het los, denk ik dan. Maar alles moet persé opgeruimd worden voordat hij aan tafel gaat. Het komt regelmatig voor dat ik al met de kinderen aan tafel klaarzit en hij nog als een bezetene het speelgoed opruimt. Dat stoort me behoorlijk. Je eten koud laten worden omdat je zo perfectionistisch bent. Waarom?”

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |