×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Van dit trekje van mijn man word ik gillend gek'

Lezeressen vertellen: 'Van dit trekje van mijn man word ik gillend gek'
18.05.2017 -

Hij is de liefde van je leven en je bent hartstikke gelukkig met hem, maar hij hééft een eigenschap die je zo nu en dan tot waanzin drijft... Vier lezeressen over hun irritatie.


'Bij hem draait alles om eten'

Kelly (27): “Wat ik irritant vind aan mijn vriend? Hij heeft altijd honger. Hij eet gemiddeld zes keer op een dag en dan nog zegt hij meerdere keren dat hij honger heeft. Alles draait dus om eten. Hij kan twee volle borden pasta wegwerken en twee uur later weer een paar boterhammen met pindakaas staan smeren. Ik kan daar echt misselijk van worden. Ik zit dan namelijk nog wél hartstikke vol van het avondeten. Hij zou een keer mee moeten doen aan de ramadan, roep ik weleens. Of hij zou eens écht moeten ervaren wat honger is. Gelukkig sport hij veel en heeft hij geen aanleg om aan te komen. Maar honger? Dat kan ik niet meer horen.”


'Ik ken al die grapjes nu wel' 

Corine (45): “Mijn vriend heeft zo z’n vaste ‘lollige’ dingetjes. Zo zegt hij altijd op een gekke manier ‘hallo’ als hij binnenkomt. Dat vond ik toen we net bij elkaar waren heel leuk, maar inmiddels heb ik het wel gehoord. Als iemand zich aan hem voorstelt met een naam, antwoordt hij altijd: ‘Daar kun jij ook niets aan doen.’ Tenenkrommend. Als hij thee drinkt, laat hij me steevast schrikken door het hete lepeltje even tegen me aan te houden en als hij een schepje mosterd uit het potje pakt, smeert hij altijd een klodder op mijn hand. Reuzelollig, maar ik zou het leuker vinden als hij zich eens verdiepte in wat nieuwe en originelere grappen.”
 

'Hij is echt té netjes' 

Esmay (29): “Ik ruim de rommel van de kinderen altijd op als ze naar bed zijn. Ze blijven toch alles overhoop trekken, dus waarom zou je het eerder doen? Daardoor is het als mijn man thuiskomt niet altijd even netjes, en dat vindt hij vreselijk. Laat het los, denk ik dan. Maar alles moet persé opgeruimd worden voordat hij aan tafel gaat. Het komt regelmatig voor dat ik al met de kinderen aan tafel klaarzit en hij nog als een bezetene het speelgoed opruimt. Dat stoort me behoorlijk. Je eten koud laten worden omdat je zo perfectionistisch bent. Waarom?”

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |