×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Petra's dochter werd mishandeld na een voetbalwedstrijd

Petra's dochter werd mishandeld na een voetbalwedstrijd
10.05.2017 -

Zes jaar geleden werd Petra’s (54) dochter Kiki (23) na een voetbalwedstrijd in elkaar geslagen. Ze liep hierbij een hersenschudding op met ernstige gevolgen. Petra: “Mijn grootste wens is dat ik ooit de oude Kiki weer terugzie.”


Petra: 'Ik loop al heel wat jaren mee in de voetbalwereld, maar dit was nieuw voor me'


“De dag waarop alles voor Kiki en daarmee ook voor ons veranderde, begon als een heel normale zaterdag”, vertelt Petra, de moeder van Kiki. “Het zonnetje scheen en ik ging met Kiki naar het voetbalveld. Ze was een heel fanatieke voetbalster en ze speelde soms wel twee wedstrijden achter elkaar. Ze hield van het spelletje, ging er helemaal in op. Voetbal was haar passie. Die zaterdag moesten ze tegen een club uit de buurt spelen. Ik ben trainer en coach van Kiki’s elftal en al snel had ik door dat er in het team van de tegenstander een meisje zat dat vanaf het eerste fluitsignaal irritant deed. Ze probeerde haar directe tegenstandster constant te provoceren en uit te dagen. Dat was overigens niet Kiki, maar haar teamgenoot, Lisa. Het liep tussen Lisa en het meisje zo hoog op dat de scheidsrechter besloot ze allebei een rode kaart te geven. Toen Lisa van het veld afl iep en de tegenstandster haar bleef lastigvallen, bemoeiden ook omstanders – onder wie Lisa’s vader – zich ermee. Er ontstond wat duw- en trekwerk waarop de scheidsrechter besloot de wedstrijd te staken. Bizar. Ik had dat nog niet eerder meegemaakt. Ik loop al heel wat jaren mee in de voetbalwereld, maar dit was nieuw voor me. Uit voorzorg liep ik met Lisa mee naar de kleedkamer. Kiki was daar ook bij. Eenmaal in de kleedkamer hoorden we luidruchtige stemmen op de gang. ‘Jij blijft hier hoor’, zei ik beschermend tegen Lisa. 


Petra: ‘Ik raakte in paniek. Dacht echt: ze doet Kiki iets verschrikkelijks aan’
 

Kiki ging bij de deuropening poolshoogte nemen en ik hoorde haar sussend zeggen: ‘Laat toch gaan, loop maar gewoon door naar jullie eigen kleedkamer.’ Maar het meisje van de andere partij was nog steeds buiten zichzelf van woede. Ik denk dat ze helemaal niet heeft gehoord wat Kiki tegen haar zei. En voor we het in de gaten hadden, pakte ze Kiki bij haar haren en sleurde haar naar de kleedkamer van de tegenstandster. Dat was heel eng om te zien. Ik raakte in paniek, dacht: ze doet Kiki iets verschrikkelijks aan. Dus rende ik naar buiten om hulp te halen en de politie te laten bellen. Op het moment dat ik weer bij Kiki was, zat ze op haar knieën op de grond – voorovergebogen, zichzelf beschermend – terwijl dat meisje met handen en voeten op haar in beukte. Toen we haar met een paar mensen eindelijk konden weghalen bij Kiki, het grietje was echt heel sterk, stond Kiki op. En uitgerekend op dat ogenblik haalde dat meisje uit het niets nog één laatste keer uit met haar voetbalschoen, en schopte vol tegen Kiki’s slaap. Ik vermoed dat dát de genadeklap is geweest voor alle ellende die daarna volgde.”

Lees het hele verhaal van Petra en Kiki in Vriendin 19

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!