×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Danna en Bart woonden na één dag al samen

Danna en Bart woonden na één dag al samen
10.05.2017 -

Tussen Danna (39) en Bart (34) voelde het zo goed, dat ze al na één dag bij elkaar introkken. Snel? Misschien. Inmiddels wonen ze dertien jaar samen, zijn ze de trotse ouders van Ties (10) en Guus (8) en nog steeds heel gelukkig met elkaar.


Danna: “Ik was net een half jaar single toen ik Bart ontmoette. Ruim acht jaar had ik een relatie gehad met mijn jeugdliefde. We woonden zelfs samen, hoewel het al vrij snel duidelijk was dat we helemaal niet op één lijn lagen. Als ik erop terugkijk, hadden we na twee jaar uit elkaar moeten gaan, maar we hebben het jaren voort laten slepen. Het is drie keer uitgegaan, maar steeds weer zochten we elkaar op. In die relatie kwam ik altijd op de tweede, nee, derde plaats. Dat zei mijn ex ook gewoon: ‘Ik kies eerst voor mijn sport, dan voor mijn vrienden en dan voor jou.’ Hij was mijn eerste vriendje, ik dacht dat dat normaal was. Ook qua toekomstbeeld hadden we totaal andere ideeën: ik wilde kinderen, hij niet. Hij was nog volop aan het feesten, en ik was daar klaar mee. Ik heb de knoop ook na een feestje doorgehakt: hij wilde weer eens blijven en ik wilde naar huis. Ik had er genoeg van, en zo werd ik op mijn 26ste single. Omdat ik zo lang een relatie had gehad, was ik nooit echt losgegaan. Ik had in mijn leven maar één andere jongen gekust, daar moest verandering in komen, vond ik. Voor mij even geen relatie, ik zou me aan niemand binden en lekker de verloren tijd inhalen.”

‘Op het feest viel mijn oog direct op Bart. Die is van mij, dacht ik’


Puur op zijn uiterlijk
“Maar al na een half jaar ontmoette ik Bart. Ik zat in de organisatie van een carnavalsvereniging van mijn werk en we hadden met een groep collega’s een feest gepland. Ik zat die avond bij een vriendin, vijftig kilometer verderop, en wilde veel liever bij haar blijven. Ik moest me er echt toe zetten naar het feest te gaan, want niet komen opdagen als je in de organisatie zit, is verre van chic. Eenmaal binnen viel mijn oog direct op Bart. ‘Wie is dat? Stel me eens voor’, zei ik tegen een collega. Ik had hem nog nooit gezien, maar vond hem meteen leuk. Hij was lang en zag er heel goed uit. Deze man is vanavond van mij, dacht ik. We hadden nog geen woord gewisseld,
ik nam het besluit puur op zijn uiterlijk. Toen ik aan hem werd voorgesteld, was er direct een klik. Bart bleek een collega te zijn, maar we waren elkaar nog niet tegengekomen omdat hij op een andere locatie werkte. Ik moest om hem lachen, we hadden het meteen gezellig en kletsten honderduit. Ik heb hem versierd, dat had ik nooit eerder gedaan. Maar ik vond hem écht heel leuk. Bart stond erop mij na het feest naar huis te brengen. Ik drink niet en ik was met de auto,
dus het sloeg nergens op dat hij een taxi belde. En ik woonde ook nog eens op loopafstand van de kroeg. Het was zo charmant dat hij zo zorgzaam was, dat ik hem die taxi toch maar heb laten bellen. Zo lief was een man nog nooit voor me geweest. Bart is met me mee naar binnen gegaan. We hadden al even gezoend, maar eenmaal in mijn appartement waren we niet meer te houden. Daarna lagen we urenlang over van alles en nog wat te kletsen; van slapen is het nauwelijks gekomen."

Lees het hele verhaal van Dana in Vriendin 19

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!