×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Danna en Bart woonden na één dag al samen

Danna en Bart woonden na één dag al samen
10.05.2017 -

Tussen Danna (39) en Bart (34) voelde het zo goed, dat ze al na één dag bij elkaar introkken. Snel? Misschien. Inmiddels wonen ze dertien jaar samen, zijn ze de trotse ouders van Ties (10) en Guus (8) en nog steeds heel gelukkig met elkaar.


Danna: “Ik was net een half jaar single toen ik Bart ontmoette. Ruim acht jaar had ik een relatie gehad met mijn jeugdliefde. We woonden zelfs samen, hoewel het al vrij snel duidelijk was dat we helemaal niet op één lijn lagen. Als ik erop terugkijk, hadden we na twee jaar uit elkaar moeten gaan, maar we hebben het jaren voort laten slepen. Het is drie keer uitgegaan, maar steeds weer zochten we elkaar op. In die relatie kwam ik altijd op de tweede, nee, derde plaats. Dat zei mijn ex ook gewoon: ‘Ik kies eerst voor mijn sport, dan voor mijn vrienden en dan voor jou.’ Hij was mijn eerste vriendje, ik dacht dat dat normaal was. Ook qua toekomstbeeld hadden we totaal andere ideeën: ik wilde kinderen, hij niet. Hij was nog volop aan het feesten, en ik was daar klaar mee. Ik heb de knoop ook na een feestje doorgehakt: hij wilde weer eens blijven en ik wilde naar huis. Ik had er genoeg van, en zo werd ik op mijn 26ste single. Omdat ik zo lang een relatie had gehad, was ik nooit echt losgegaan. Ik had in mijn leven maar één andere jongen gekust, daar moest verandering in komen, vond ik. Voor mij even geen relatie, ik zou me aan niemand binden en lekker de verloren tijd inhalen.”

‘Op het feest viel mijn oog direct op Bart. Die is van mij, dacht ik’


Puur op zijn uiterlijk
“Maar al na een half jaar ontmoette ik Bart. Ik zat in de organisatie van een carnavalsvereniging van mijn werk en we hadden met een groep collega’s een feest gepland. Ik zat die avond bij een vriendin, vijftig kilometer verderop, en wilde veel liever bij haar blijven. Ik moest me er echt toe zetten naar het feest te gaan, want niet komen opdagen als je in de organisatie zit, is verre van chic. Eenmaal binnen viel mijn oog direct op Bart. ‘Wie is dat? Stel me eens voor’, zei ik tegen een collega. Ik had hem nog nooit gezien, maar vond hem meteen leuk. Hij was lang en zag er heel goed uit. Deze man is vanavond van mij, dacht ik. We hadden nog geen woord gewisseld,
ik nam het besluit puur op zijn uiterlijk. Toen ik aan hem werd voorgesteld, was er direct een klik. Bart bleek een collega te zijn, maar we waren elkaar nog niet tegengekomen omdat hij op een andere locatie werkte. Ik moest om hem lachen, we hadden het meteen gezellig en kletsten honderduit. Ik heb hem versierd, dat had ik nooit eerder gedaan. Maar ik vond hem écht heel leuk. Bart stond erop mij na het feest naar huis te brengen. Ik drink niet en ik was met de auto,
dus het sloeg nergens op dat hij een taxi belde. En ik woonde ook nog eens op loopafstand van de kroeg. Het was zo charmant dat hij zo zorgzaam was, dat ik hem die taxi toch maar heb laten bellen. Zo lief was een man nog nooit voor me geweest. Bart is met me mee naar binnen gegaan. We hadden al even gezoend, maar eenmaal in mijn appartement waren we niet meer te houden. Daarna lagen we urenlang over van alles en nog wat te kletsen; van slapen is het nauwelijks gekomen."

Lees het hele verhaal van Dana in Vriendin 19

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |