×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Danna en Bart woonden na één dag al samen

Danna en Bart woonden na één dag al samen
10.05.2017 -

Tussen Danna (39) en Bart (34) voelde het zo goed, dat ze al na één dag bij elkaar introkken. Snel? Misschien. Inmiddels wonen ze dertien jaar samen, zijn ze de trotse ouders van Ties (10) en Guus (8) en nog steeds heel gelukkig met elkaar.


Danna: “Ik was net een half jaar single toen ik Bart ontmoette. Ruim acht jaar had ik een relatie gehad met mijn jeugdliefde. We woonden zelfs samen, hoewel het al vrij snel duidelijk was dat we helemaal niet op één lijn lagen. Als ik erop terugkijk, hadden we na twee jaar uit elkaar moeten gaan, maar we hebben het jaren voort laten slepen. Het is drie keer uitgegaan, maar steeds weer zochten we elkaar op. In die relatie kwam ik altijd op de tweede, nee, derde plaats. Dat zei mijn ex ook gewoon: ‘Ik kies eerst voor mijn sport, dan voor mijn vrienden en dan voor jou.’ Hij was mijn eerste vriendje, ik dacht dat dat normaal was. Ook qua toekomstbeeld hadden we totaal andere ideeën: ik wilde kinderen, hij niet. Hij was nog volop aan het feesten, en ik was daar klaar mee. Ik heb de knoop ook na een feestje doorgehakt: hij wilde weer eens blijven en ik wilde naar huis. Ik had er genoeg van, en zo werd ik op mijn 26ste single. Omdat ik zo lang een relatie had gehad, was ik nooit echt losgegaan. Ik had in mijn leven maar één andere jongen gekust, daar moest verandering in komen, vond ik. Voor mij even geen relatie, ik zou me aan niemand binden en lekker de verloren tijd inhalen.”

‘Op het feest viel mijn oog direct op Bart. Die is van mij, dacht ik’


Puur op zijn uiterlijk
“Maar al na een half jaar ontmoette ik Bart. Ik zat in de organisatie van een carnavalsvereniging van mijn werk en we hadden met een groep collega’s een feest gepland. Ik zat die avond bij een vriendin, vijftig kilometer verderop, en wilde veel liever bij haar blijven. Ik moest me er echt toe zetten naar het feest te gaan, want niet komen opdagen als je in de organisatie zit, is verre van chic. Eenmaal binnen viel mijn oog direct op Bart. ‘Wie is dat? Stel me eens voor’, zei ik tegen een collega. Ik had hem nog nooit gezien, maar vond hem meteen leuk. Hij was lang en zag er heel goed uit. Deze man is vanavond van mij, dacht ik. We hadden nog geen woord gewisseld,
ik nam het besluit puur op zijn uiterlijk. Toen ik aan hem werd voorgesteld, was er direct een klik. Bart bleek een collega te zijn, maar we waren elkaar nog niet tegengekomen omdat hij op een andere locatie werkte. Ik moest om hem lachen, we hadden het meteen gezellig en kletsten honderduit. Ik heb hem versierd, dat had ik nooit eerder gedaan. Maar ik vond hem écht heel leuk. Bart stond erop mij na het feest naar huis te brengen. Ik drink niet en ik was met de auto,
dus het sloeg nergens op dat hij een taxi belde. En ik woonde ook nog eens op loopafstand van de kroeg. Het was zo charmant dat hij zo zorgzaam was, dat ik hem die taxi toch maar heb laten bellen. Zo lief was een man nog nooit voor me geweest. Bart is met me mee naar binnen gegaan. We hadden al even gezoend, maar eenmaal in mijn appartement waren we niet meer te houden. Daarna lagen we urenlang over van alles en nog wat te kletsen; van slapen is het nauwelijks gekomen."

Lees het hele verhaal van Dana in Vriendin 19

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |