×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eline: 'Ik werd versierd door een twintig jaar jongere man en dacht: ik doe het gewoon'

Eline: 'Ik werd versierd door een twintig jaar jongere man en dacht: ik doe het gewoon'
09.05.2017 -

Sinds haar scheiding stond het hoofd van Eline (43) niet naar een nieuwe man. Tot ze werd verleid door een student. "Ik dacht: deze kans krijg ik nooit meer."


‘Ik smulde van de verhalen van mijn vriendin over haar dates en onenightstands’Samen honderd worden
“Toen mijn vriendin en haar man uit elkaar gingen, vertelde ze me dat ze helemaal los wilde gaan. Ze was twintig jaar getrouwd geweest en had zich de laatste jaren opgesloten gevoeld. Ze wilde weer ‘knallen en mannen verslinden’, zoals zij dat uitdrukte. Voor mij was dat wel het laatste waar mijn hoofd naar stond. De situatie waaruit ik kwam, was dan ook heel anders. Mijn echtgenoot en ik waren nog maar acht jaar samen. En ik was erg gelukkig met hem. Oké, het bruiste niet meer zoals in de eerste jaren, maar dat is normaal, zeker als je een gezin hebt, toch? Ik hield van hem en wilde honderd met hem worden. Hij niet met mij, vertelde hij me op een avond toen hij veel te laat en aangeschoten van een voetbaltraining kwam. Ik sliep half, maar schrok overeind toen hij mompelde dat hij dit niet langer volhield. Hij bleek al maanden verliefd te zijn op een ander. Hoewel hij niets met die verliefdheid had gedaan – althans, dat beweerde hij – zag hij het wel als een teken dat het niet goed meer zat tussen ons. Dan moesten we daaraan werken, zei ik onmiddellijk. Je geeft een gezin met twee kinderen, toen zes en drie jaar, toch niet zomaar op? Maar hij bleek mij, ons, al afgeschreven te hebben. Hoe ik ook huilde en smeekte, twee dagen later vertrok hij. Eerst naar zijn broer, een paar maanden later woonde hij bij die andere vrouw. Ik was kapot van verdriet. Op jacht gaan naar een andere man was wel het laatste waar ik zin in had. Ik was toen ik trouwde juist zo blij geweest dat ik de ware had gevonden. Ik heb altijd een hekel gehad aan sjansen, aan de eerste stappen naar een relatie toe. Die onzekerheid, jezelf blootgeven, letterlijk en figuurlijk – ik was blij dat het voorbij was. Dat ik me nu weer voor een ander zou moeten openstellen vond ik een nachtmerrie, en geen avontuur, zoals mijn vriendin. Toch smulde ik wel van de verhalen van mijn vriendin. Zij had geregeld dates en onenightstands. Ze kon daar zo smakelijk over vertellen dat ik me rot lachte. Ze probeerde me over te halen een datingapp te downloaden, maar ik had tot dan toe steeds geweigerd. Vluchtige contacten waren niets voor mij en ik was nog niet klaar voor een echte relatie. Nee, voorlopig geen man in mijn bed, zei ik standvastig.”

‘Mevrouw’ en ‘u’
“Maar die ene zaterdagavond gebeurde er iets onverwachts. Terwijl mijn vriendin en ik aan de bar zaten te kletsen, hoorde ik opeens mijn naam achter me. Ik keek op en zag Mike staan, een jongen die eerder die maand twee keer bij mij thuis was geweest om me te helpen met mijn computer. Een student, verbonden aan een pc-winkel in onze stad. Hij bleek erg handig. En aardig, al zei hij de hele tijd ‘u’ en ‘mevrouw’ tegen me, iets waardoor ik me altijd zo oud voel. Dus had ik een paar keer benadrukt: ‘Zeg nou toch gewoon Eline.’ De avonden waarop hij met mijn computer bezig was, was hij telkens de mist ingegaan en weer in ‘u’ vervallen. ‘Dag Eline’, zei hij
nu zelfverzekerd. ‘Wat leuk om jou hier te zien.’ Hij grijnsde bij het woord ‘jou’. ‘Wil je iets drinken?’ Hij lachte opnieuw naar me. En ik heb geen idee hoe het kwam, maar zijn blik maakte kriebels bij me los. Dat hij knap was, had ik die twee keer toen hij bij mij thuis was al gezien. Maar toen had ik hem gewoon als student beschouwd, een jongen die een klusje voor me deed. Nu zag ik hoe aantrekkelijk hij eigenlijk was. Al was hij dan belachelijk jong, ik kon er niet omheen: hij was een lekker ding. Ik voelde mijn wangen rood worden. Dat probeerde ik te verdoezelen door hem uitbundig te begroeten, alsof we elkaar al jaren kenden, en ik zei brutaal: ‘Ja graag, maar alleen als je voor mijn vriendin ook wat haalt.’”

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!