×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Mijn voorspellende droom kwam uit'

Lezeressen vertellen: 'Mijn voorspellende droom kwam uit'
04.05.2017 -

Dromen lijken je soms iets te willen vertellen... Deze drie lezeressen hadden een voorspellende droom: wat zij 's nachts zagen, werd werkelijkheid.


'Tien maanden later was mijn zoon er'


Paula (39): “Mijn droom dateert alweer van heel wat jaren geleden, maar hij staat nog helder op mijn netvlies. Ik had die droom in december 2004. Ik droomde dat ik een zoontje had en zag precies hoe het mannetje eruitzag; een mooi kindje met een bos haar en grote bruine ogen. Het beeld bleef me bij, het gaf me een heel bijzonder gevoel. Ik had me daarvoor weleens afgevraagd hoe het zou zijn om moeder te zijn, maar daar kon ik me nooit zo veel bij voorstellen. Tien maanden later beviel ik van mijn zoon Savio. Tijdens mijn zwangerschap heb ik nog vaak aan die bewuste droom gedacht. Het gaf me een gevoel van vertrouwen. Pas toen hij vier maanden oud was, realiseerde ik me dat hij er exact uitzag als de baby uit mijn droom. Ik ben gelovig en ervan overtuigd dat God me wilde laten zien wie Savio was. Door de droom ontdekte ik moedergevoelens bij mezelf en kreeg ik zelfs al een band met mijn kind.”
 

'Ik zag dat ze een relatie kregen' 


Henny (48):“Een jaar na mijn scheiding droomde ik dat mijn ex een relatie kreeg met een van mijn beste vriendinnen. Helaas werd die droom waarheid, ondanks dat er daarvoor nog helemaal geen aanwijzingen voor waren. Ik heb het er best moeilijk mee gehad, helemaal omdat mijn ex me veel pijn en verdriet heeft bezorgd. Ook de vriendschap heeft geen standgehouden.”
 

'Dit was zo echt, het moest wel waar zijn'


Saskia (42): “Ik weet nog precies hoe echt mijn voorspellende droom voelde. De beelden waren helder en ‘normaal’ voor een droom. Geen gekke dingen of fantasierijke toestanden. Ik droomde
gewoon dat een collega, die ik al een tijdje niet had gesproken, zwanger was. Toen ik wakker werd, dacht ik: dit was zo echt, dat moet haast wel waar zijn. Het liefst belde ik haar meteen natuurlijk, maar dat vond ik ook raar. Het kan zomaar een beladen onderwerp zijn. Straks was ze ermee bezig en lukte het niet… Ik heb een paar dagen lopen dubben en het toen naast me neergelegd. Twee weken later ging ik langs bij haar werkplek. We kletsten gezellig wat bij en ineens veranderde haar toon. ‘Ik moet je iets vertellen’, zei ze. Ik dacht direct aan mijn droom en verstijfde. Het zou toch niet? Ja hoor! Ze was zwanger. Ik sloeg direct mijn handen voor mijn mond, ik had kippevel en de tranen sprongen in mijn ogen. ‘Ik wist het! Dat heb ik gedroomd’, riep ik uit. Ze was stomverbaasd. ‘We zijn meer verbonden dan je denkt’, zei ze. We hebben elkaar een dikke knuffel gegeven. Ik blijf het bijzonder vinden hoe ik haar toestand blijkbaar toch onbewust heb aangevoeld.”

Lees nog zes voorspellende dromen in Vriendin 18

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!