×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Door te lezen kun je positiever denken + nog 2 redenen om meer te lezen

Door te lezen kun je positiever denken + nog 2 redenen om meer te lezen
05.05.2017 -

In Vriendin 18 staan de leukste boeken van mei. Om nu te lezen of alvast te verzamelen voor de zomervakantie. Weten wat lezen voor je kan doen?


Wat lezen voor je kan doen
• Lezen heeft een therapeutische werking. Uit onderzoek van de Universiteit van Liverpool blijkt dat het een positief effect heeft op je gemoedstoestand. De verhalen helpen je om beter over je eigen leven na te denken.
• Het vermindert stress. Als je zes minuten per dag leest, daalt je stressniveau met 68%, stellen onderzoekers van de Universiteit van Sussex. Je concentreert je tijdens het lezen, waardoor hart en spieren ontspannen.
• Lezen maakt je toleranter. Onderzoekers van de Universiteit van Toronto toonden aan dat je door te lezen meer openstaat voor nieuwe ideeën en standpunten.


Nieuwe boeken:

Zomerhuis
 - Linda van Rijn 
€ 15,- Uitgeverij Marmer
In het vakantiehuisje van haar ouders geniet Eva van de eerste vakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Ze ontmoeten Ron en Nienke, hun oude vrienden, die nu de camping beheren. Met elkaar halen ze herinneringen op aan vroeger. En aan Saskia, het meisje dat in hun jeugd spoorloos van het vakantiepark verdween. Plotseling verandert de onbezorgde en zonovergoten vakantie in een nachtmerrie.

Zij, jij en ik - Julie Cohen
€ 19,99 Uitgeverij Fontein
Sinds het overlijden van haar zoon Stephen, tien jaar geleden, heeft Honor nauwelijks contact met Stephens vrouw Jo en kleindochter Lydia. Maar als Honor haar heup breekt, ziet ze zich gedwongen tijdelijk bij Jo in te trekken. Een ongemakkelijke situatie, want tussen hen heeft het nooit geboterd. En Lydia is inmiddels een nukkige puber. Bovendien zijn ze meer bezig met dingen voor elkaar geheim te houden dan elkaar te steunen.
 
Kijk voor nog meer leuke boeken om te lezen in Vriendin 18

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!