×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Daniëlle: 'Hij bleek nog een vrouw - mét kind - te hebben'

Daniëlle: 'Hij bleek nog een vrouw - mét kind - te hebben'
02.05.2017 -

Daniëlle (39) ontdekte twee jaar geleden bij toeval dat haar verloofde Wessel (35) nooit was weggegaan bij zijn ex. "Na een lange zakenreis wilde ik hem graag ophalen, maar dat mocht nooit."


'Wessel had me nadrukkelijk verboden hem daar ooit te bellen, maar dit was een noodsituatie'


Met zijn gezin
“Begin 2016 overleed Wessels opa onverwacht. Wessel had al jaren geen contact meer met zijn ouders, maar we zagen zijn opa en oma nog af en toe. Een tante belde mij ’s morgens om half zeven en vroeg of ik Wessel wilde inlichten, want ze kreeg hem niet te pakken. Ik vertelde dat Wessel op dat moment een week in Engeland zat voor zijn werk en dat het daar een uur vroeger was. Ik nam aan dat hij nog sliep en probeerde het die ochtend nog een paar keer.
Toen ik hem ook niet te pakken kreeg, belde ik om half negen naar zijn werk. Wessel had me nadrukkelijk verboden hem daar ooit te bellen, maar dit was een noodsituatie. Ik vroeg de receptioniste of zij misschien gegevens had van zijn hotel in Engeland. Ze reageerde verbaasd. Ze wist niets van werktrips naar Engeland, het bedrijf deed helemaal geen zaken met Engeland. Wessel was toch op vakantie met zijn gezin in Spanje? Hij zou niet eerder dan volgende week terug zijn. Mijn hele lijf begon te trillen en rillen, alsof ik in een bak ijs werd gegooid. Ik bedankte de receptioniste en zat verslagen met mijn telefoon in mijn hand. Met zijn gezín op vakantie? Hoe dan?”

'Ze bleken ook een kind te hebben'


Bonzend hart
“In paniek sprak ik Wessels voicemail in en zei dat hij me met spoed moest terugbellen. Na een half uur belde ik een collega, van wie ik gegevens op LinkedIn had gevonden. Ik vroeg of hij misschien wist waar Wessel uithing, omdat ik hem zocht in verband met een sterfgeval in de familie. ‘Jawel’, zei hij. ‘Hij is op vakantie met zijn vrouw en kind.’ Weer kreeg ik het vreselijk koud, de rillingen trokken over mijn hele lijf, maar ik móést doorvragen. Uiteindelijk vertelde zijn collega
dat Wessel nog steeds een relatie had met Tessa, de vrouw van wie ik dacht dat het zijn ex was. Ze bleken ook een kind te hebben. Met bonzend hart luisterde ik naar zijn informatie, bedankte hem en ging op onderzoek uit. Ik hoefde niet lang te zoeken, want op Facebook vond ik Tessa’s profiel. Ze had weliswaar een afgeschermd account, maar haar profielfoto loog er niet om: ik zag
haar en Wessel met een blond jongetje op zijn schoot.”

Lees het hele verhaal van Daniëlle in Vriendin 18 en praat mee op het forum

Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |