×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Daniëlle: 'Hij bleek nog een vrouw - mét kind - te hebben'

Daniëlle: 'Hij bleek nog een vrouw - mét kind - te hebben'
02.05.2017 -

Daniëlle (39) ontdekte twee jaar geleden bij toeval dat haar verloofde Wessel (35) nooit was weggegaan bij zijn ex. "Na een lange zakenreis wilde ik hem graag ophalen, maar dat mocht nooit."


'Wessel had me nadrukkelijk verboden hem daar ooit te bellen, maar dit was een noodsituatie'


Met zijn gezin
“Begin 2016 overleed Wessels opa onverwacht. Wessel had al jaren geen contact meer met zijn ouders, maar we zagen zijn opa en oma nog af en toe. Een tante belde mij ’s morgens om half zeven en vroeg of ik Wessel wilde inlichten, want ze kreeg hem niet te pakken. Ik vertelde dat Wessel op dat moment een week in Engeland zat voor zijn werk en dat het daar een uur vroeger was. Ik nam aan dat hij nog sliep en probeerde het die ochtend nog een paar keer.
Toen ik hem ook niet te pakken kreeg, belde ik om half negen naar zijn werk. Wessel had me nadrukkelijk verboden hem daar ooit te bellen, maar dit was een noodsituatie. Ik vroeg de receptioniste of zij misschien gegevens had van zijn hotel in Engeland. Ze reageerde verbaasd. Ze wist niets van werktrips naar Engeland, het bedrijf deed helemaal geen zaken met Engeland. Wessel was toch op vakantie met zijn gezin in Spanje? Hij zou niet eerder dan volgende week terug zijn. Mijn hele lijf begon te trillen en rillen, alsof ik in een bak ijs werd gegooid. Ik bedankte de receptioniste en zat verslagen met mijn telefoon in mijn hand. Met zijn gezín op vakantie? Hoe dan?”

'Ze bleken ook een kind te hebben'


Bonzend hart
“In paniek sprak ik Wessels voicemail in en zei dat hij me met spoed moest terugbellen. Na een half uur belde ik een collega, van wie ik gegevens op LinkedIn had gevonden. Ik vroeg of hij misschien wist waar Wessel uithing, omdat ik hem zocht in verband met een sterfgeval in de familie. ‘Jawel’, zei hij. ‘Hij is op vakantie met zijn vrouw en kind.’ Weer kreeg ik het vreselijk koud, de rillingen trokken over mijn hele lijf, maar ik móést doorvragen. Uiteindelijk vertelde zijn collega
dat Wessel nog steeds een relatie had met Tessa, de vrouw van wie ik dacht dat het zijn ex was. Ze bleken ook een kind te hebben. Met bonzend hart luisterde ik naar zijn informatie, bedankte hem en ging op onderzoek uit. Ik hoefde niet lang te zoeken, want op Facebook vond ik Tessa’s profiel. Ze had weliswaar een afgeschermd account, maar haar profielfoto loog er niet om: ik zag
haar en Wessel met een blond jongetje op zijn schoot.”

Lees het hele verhaal van Daniëlle in Vriendin 18 en praat mee op het forum

Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!