×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Liefdesgeheimen van lezeressen: 'Ik ben stapelverliefd op mijn zwager'

Liefdesgeheimen van lezeressen: 'Ik ben stapelverliefd op mijn zwager'
13.04.2017 -

Hoe heerlijk, spannend of romantisch ze ook zijn, over sommige liefdesgeheimen kun je met niemand praten. Of het moet anoniem… Drie lezeressen delen hun verhaal.


'In mijn hart weet ik: mijn ex is mijn enige grote liefde' 


Jolien (34): “We zijn anderhalf jaar samen geweest, toen ik begin twintig was, en ik heb nooit echt gesnapt waarom hij het uitmaakte. We waren perfect samen, vanaf de eerste seconde. Onze relatie was heel intens: we waren elke minuut samen en konden volledig in elkaar opgaan. Tot hij het uitmaakte. ‘Het is te veel, te heftig, ik ben hier te jong voor’, was zijn verklaring. Maanden heb ik gehuild en hem gesmeekt terug te komen. Maar dat wilde hij niet. Het duurde lang voor ik mijn hart weer kon openstellen voor een man, maar toch lukte dat toen ik mijn huidige vriend ontmoette. Hij is een prima man: lief, aantrekkelijk, slim, een fantastische vader voor onze tweeling van drie en echt een maatje voor mij. Ik hou van hem. Maar als ik diep in mijn hart kijk, blijft mijn ex mijn enige echte grote liefde. Wat ik met hem had, heb ik met mijn vriend niet en zal ik volgens mij ook nooit meer met een ander krijgen. Ik denk nog heel veel aan hem, droom soms van hem en denk soms dat ik hem zie lopen in de stad. Ik vraag me af wat er zou gebeuren als ik hem echt een keer tegen het lijf loop, of dat gevoel van toen nog net zo sterk aanwezig is. Maar het lijkt me maar beter dat ik daar nooit achterkom.”

'Mijn man is nieuwsgierig naar seks met mannen' 


Carolien (44): “Of ik het zag aankomen? Nee. Ik had nooit verwacht dat Rens, toen hij
zei dat hij even met me wilde praten, zou opbiechten dat hij graag eens met een man naar bed wil. Ik schoot dan ook in de lach: ik dacht écht dat het een grap was. Tot hij me gekwetst aankeek en zei dat het serieus was. Ik was totaal verrast: Rens is het type stoere kerel dat nooit enige interesse in mannen heeft getoond. Maar daar gaat het volgens hem ook niet om. Hij valt niet op mannen, maar is wel nieuwsgierig naar seks met mannen, zegt hij. Die nieuwsgierigheid sluimert blijkbaar al zo lang en is inmiddels zo hardnekkig, dat hij zijn fantasie werkelijkheid wil laten worden. En omdat hij geen dingen achter mijn rug om wil doen, heeft hij gevraagd of ik een trio zie zitten. Nou ben ik best in voor wat experimenteren in de slaapkamer en heb ik zelf ook weleens aan een extra man in bed gedacht. Maar dan wel een extra man voor mij. Niet voor hem. Eigenlijk lijkt me dat niks, maar ik wil ook niet zomaar nee zeggen. Dan duw ik hem misschien bij me weg en gaat hij het stiekem doen. Ik heb hem gevraagd me een paar maanden bedenktijd te geven en dat heeft hij me beloofd. Misschien kan ik aan het idee wennen…”

'Ik ben stapelverliefd op mijn zwager'


Sanne (33): “Wat een hork, dacht ik toen ik Bas voor het eerst zag. Ik was drie maanden samen met Chris toen ik zijn broer ontmoette en kon gewoon niet geloven dat ze broers waren. Bas leek alles wat Chris niet is: stug, saai en een beetje onbehouwen. Chris is een echte kletskous, maakt constant grappen en is enorm open en sociaal. Ik was dan ook niet verbaasd dat die twee niet zo’n hechte band hadden. Maar ik bleek me te hebben vergist: Bas is niet stug. Hij is alleen een
kat-uit-de-boom-kijker, die ontdooit als je hem langer kent en dan een ontzettend gezellige, intelligente, grappige man blijkt. Eentje met wie ik veel meer gemeen heb dan met Chris, ontdekte ik de afgelopen zes jaar. Ik vond het steeds leuker om Bas tijdens familiefeestjes tegen te komen. En toen hij verhuisde naar de stad waar wij ook wonen, spraken we weleens samen af. We zijn allebei op vrijdag vrij, dus dan dronken we weleens een kop koffie of ik ging met hem mee om
meubels uit te zoeken. Chris en Bas hebben nog steeds geen heel hechte band, hoewel het beter gaat nu we dichter bij ekaar wonen. Maar Chris vond het geen probleem dat Bas en ik elkaar af en toe zagen. Ik denk niet dat hij ook maar vermoedt dat ik vlinders voel voor zijn broer. Dat is namelijk wat er is gebeurd… Ik had eerst niet zo door dat ik wel héél erg uitkeek naar de koffie met Bas en dat ik wel vaak dacht: dat moet ik naar Bas appen. Maar inmiddels kan ik er niet meer omheen: ik ben stapelverliefd op mijn zwager. Ik weet niet wat hij voor mij voelt en ik durf het niet te vragen. Soms kijkt hij me zo intens aan dat ik denk: jij voelt het ook. Maar stel dat dat zo is, wat dan? Ik ben gek op Bas, maar hou ontzettend van Chris. Ik wil hem geen pijn doen en ik weet ook niet of ik liever met Bas verder zou willen. Mijn gevoelens zijn een puinhoop. Ik zou eigenlijk willen dat ik Bas nooit meer zou tegenkomen, dan houden die kriebels vanzelf wel op. Maar ja, hoe leg ik Chris uit dat ik zijn broer niet meer wil zien?”

Lees nog vijf liefdesgeheimen van lezeressen in Vriendin 15

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!