×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Liefdesgeheimen van lezeressen: 'Ik ben stapelverliefd op mijn zwager'

Liefdesgeheimen van lezeressen: 'Ik ben stapelverliefd op mijn zwager'
13.04.2017 -

Hoe heerlijk, spannend of romantisch ze ook zijn, over sommige liefdesgeheimen kun je met niemand praten. Of het moet anoniem… Drie lezeressen delen hun verhaal.


'In mijn hart weet ik: mijn ex is mijn enige grote liefde' 


Jolien (34): “We zijn anderhalf jaar samen geweest, toen ik begin twintig was, en ik heb nooit echt gesnapt waarom hij het uitmaakte. We waren perfect samen, vanaf de eerste seconde. Onze relatie was heel intens: we waren elke minuut samen en konden volledig in elkaar opgaan. Tot hij het uitmaakte. ‘Het is te veel, te heftig, ik ben hier te jong voor’, was zijn verklaring. Maanden heb ik gehuild en hem gesmeekt terug te komen. Maar dat wilde hij niet. Het duurde lang voor ik mijn hart weer kon openstellen voor een man, maar toch lukte dat toen ik mijn huidige vriend ontmoette. Hij is een prima man: lief, aantrekkelijk, slim, een fantastische vader voor onze tweeling van drie en echt een maatje voor mij. Ik hou van hem. Maar als ik diep in mijn hart kijk, blijft mijn ex mijn enige echte grote liefde. Wat ik met hem had, heb ik met mijn vriend niet en zal ik volgens mij ook nooit meer met een ander krijgen. Ik denk nog heel veel aan hem, droom soms van hem en denk soms dat ik hem zie lopen in de stad. Ik vraag me af wat er zou gebeuren als ik hem echt een keer tegen het lijf loop, of dat gevoel van toen nog net zo sterk aanwezig is. Maar het lijkt me maar beter dat ik daar nooit achterkom.”

'Mijn man is nieuwsgierig naar seks met mannen' 


Carolien (44): “Of ik het zag aankomen? Nee. Ik had nooit verwacht dat Rens, toen hij
zei dat hij even met me wilde praten, zou opbiechten dat hij graag eens met een man naar bed wil. Ik schoot dan ook in de lach: ik dacht écht dat het een grap was. Tot hij me gekwetst aankeek en zei dat het serieus was. Ik was totaal verrast: Rens is het type stoere kerel dat nooit enige interesse in mannen heeft getoond. Maar daar gaat het volgens hem ook niet om. Hij valt niet op mannen, maar is wel nieuwsgierig naar seks met mannen, zegt hij. Die nieuwsgierigheid sluimert blijkbaar al zo lang en is inmiddels zo hardnekkig, dat hij zijn fantasie werkelijkheid wil laten worden. En omdat hij geen dingen achter mijn rug om wil doen, heeft hij gevraagd of ik een trio zie zitten. Nou ben ik best in voor wat experimenteren in de slaapkamer en heb ik zelf ook weleens aan een extra man in bed gedacht. Maar dan wel een extra man voor mij. Niet voor hem. Eigenlijk lijkt me dat niks, maar ik wil ook niet zomaar nee zeggen. Dan duw ik hem misschien bij me weg en gaat hij het stiekem doen. Ik heb hem gevraagd me een paar maanden bedenktijd te geven en dat heeft hij me beloofd. Misschien kan ik aan het idee wennen…”

'Ik ben stapelverliefd op mijn zwager'


Sanne (33): “Wat een hork, dacht ik toen ik Bas voor het eerst zag. Ik was drie maanden samen met Chris toen ik zijn broer ontmoette en kon gewoon niet geloven dat ze broers waren. Bas leek alles wat Chris niet is: stug, saai en een beetje onbehouwen. Chris is een echte kletskous, maakt constant grappen en is enorm open en sociaal. Ik was dan ook niet verbaasd dat die twee niet zo’n hechte band hadden. Maar ik bleek me te hebben vergist: Bas is niet stug. Hij is alleen een
kat-uit-de-boom-kijker, die ontdooit als je hem langer kent en dan een ontzettend gezellige, intelligente, grappige man blijkt. Eentje met wie ik veel meer gemeen heb dan met Chris, ontdekte ik de afgelopen zes jaar. Ik vond het steeds leuker om Bas tijdens familiefeestjes tegen te komen. En toen hij verhuisde naar de stad waar wij ook wonen, spraken we weleens samen af. We zijn allebei op vrijdag vrij, dus dan dronken we weleens een kop koffie of ik ging met hem mee om
meubels uit te zoeken. Chris en Bas hebben nog steeds geen heel hechte band, hoewel het beter gaat nu we dichter bij ekaar wonen. Maar Chris vond het geen probleem dat Bas en ik elkaar af en toe zagen. Ik denk niet dat hij ook maar vermoedt dat ik vlinders voel voor zijn broer. Dat is namelijk wat er is gebeurd… Ik had eerst niet zo door dat ik wel héél erg uitkeek naar de koffie met Bas en dat ik wel vaak dacht: dat moet ik naar Bas appen. Maar inmiddels kan ik er niet meer omheen: ik ben stapelverliefd op mijn zwager. Ik weet niet wat hij voor mij voelt en ik durf het niet te vragen. Soms kijkt hij me zo intens aan dat ik denk: jij voelt het ook. Maar stel dat dat zo is, wat dan? Ik ben gek op Bas, maar hou ontzettend van Chris. Ik wil hem geen pijn doen en ik weet ook niet of ik liever met Bas verder zou willen. Mijn gevoelens zijn een puinhoop. Ik zou eigenlijk willen dat ik Bas nooit meer zou tegenkomen, dan houden die kriebels vanzelf wel op. Maar ja, hoe leg ik Chris uit dat ik zijn broer niet meer wil zien?”

Lees nog vijf liefdesgeheimen van lezeressen in Vriendin 15

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |