×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Judith: 'Als hij niet afvalt, ga ik bij hem weg'

Judith: 'Als hij niet afvalt, ga ik bij hem weg'
28.03.2017 -

Toen Judith (29) haar vriend Coen (31) leerde kennen, waren ze allebei sportief. Maar nu wordt hij dikker en dikker, tot ergenis van Judith. "Ik werd zo chagrijnig toen hij zich weer op de appelflappen stortte."


Judith: “Als ik ’s avonds thuiskom, tref ik mijn vriend Coen altijd kauwend aan. Meestal hangt hij op de bank of achter de computer met een of andere snack. Daar erger ik me dood aan: ik kom op dat moment net van mijn werk of uit de sportschool en in de meeste gevallen moeten we nog eten. Als ik dan een gezonde maaltijd kook, eet Coen daar weinig van, omdat hij net een zak chips of een broodje bapao op heeft.

Ik heb al honderd keer gezegd dat ik dat niet leuk vind en ik ben al vaak boos geworden. Dan leg ik uit dat ik speciaal voor hem een visje sta te grillen en broccoli kook, maar dat het geen zin heeft als meneer daarvoor aan de vette hap gaat. Maar wat ik ook zeg, het haalt niks uit. Coen blijft zich volproppen met junkfood, omdat hij ‘gewoon honger heeft’ of zich ‘lusteloos voelt’. En ik blijf zitten met de gezonde maaltijd die hij eigenlijk zo hard nodig heeft.”


‘De enkele keer dat we nog vrijen, ligt Coen onder. Hij is te zwaar voor ons favoriete standje’


De enkele keer dat we nog vrijen, ligt Coen onder. Hij is te zwaar voor ons favoriete standje, uit de tijd dat hij nog negentig kilo woog: de missionarishouding, ik onderop. Ik kan hem gewoon niet meer bovenop me verdragen. Ook vind ik het gevoel van zijn dikke buik niet prettig als hij boven me hangt. Laat staan zijn gehijg. Dat doet hij niet omdat hij het vrijen zo prettig vindt. Nee, hij hijgt zo, omdat hij helemaal geen uithoudingsvermogen meer heeft. Elke inspanning is te veel.
De laatste keer dat we echt seks hadden,  is alweer maanden geleden. Geen van ons tweeën neemt nog initiatief. Vroeger sliepen we altijd naakt en begon een vrijpartij vanzelf, omdat we toch al tegen elkaar aan lagen. Tegenwoordig draagt Coen een groot T-shirt en een onderbroek in bed. Ik denk dat Coen zich tegenover mij schaamt voor zijn lichaam, al geeft hij dat niet toe."

Lees het hele verhaal van Judith in Vriendin 13 en praat mee op het forum

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 29 mrt '17 12:38

    Van vis en broccoli wordt niemand blij. In plaats van te mopperen en boos te worden kun je beter positieve feedback geven. Ga samen sporten, wandelen of fietsen. Want met deze houding gaat je relatie het niet overleven.
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!