×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 12: Maria is blij met de nieuwe liefde van haar ex

Vriendin 12: Maria is blij met de nieuwe liefde van haar ex
22.03.2017 -

Een jaar geleden stelde Maria (41) haar ex René (43) voor aan Ilse (45). Sindsdien zijn zij een stel en wonen ze samen. Maria is alleen maar blij voor haar ex én voor hun negenjarige dochter Jessamy. "Ilse en Jessamy zijn dol op elkaar."


'De vriendin van mijn ex geeft mijn dochter zo veel liefde' "Lieve Ilse, jij bent echt de liefste, leukste aanleunmoeder die ik had kunnen verzinnen voor mijn dochter. Dank je wel voor de liefde die jij haar geeft.” Deze woorden postte Maria onlangs op de Facebook-pagina van Ilse, de nieuwe vriendin van haar ex-man René. “Ilse had me uitgenodigd om de verjaardag van mijn dochter Jessamy samen te vieren. Dat alleen al vond ik lief van haar. Maar toen ik bij hen was, realiseerde ik me ineens hoe goed ze is voor Jessamy.” Het bericht van Maria leverde een golf op aan reacties van vooral gescheiden vrouwen met andere ervaringen. Van ‘Wat lief en waardevol’ tot ‘Hoe doen jullie dat dan?’ en zelfs ‘Zo kan het dus ook’.

We staan positief in het leven 
Maria en Ilse vinden het de normaalste zaak van de wereld dat ze zo vriendschappelijk met elkaar omgaan. “We houden niet van gezeur. En staan beiden positief in het leven”, zegt Maria. “Klopt”, voegt Ilse toe. “Al hoor ik helaas nog vaak dat het er heel anders aan toe gaat tussen exen en de nieuwe liefdes. Dat dingen worden uitgevochten over de hoofden van kinderen. Dat nieuwe liefdes compleet worden genegeerd. Gelukkig staan Maria en ik er anders in.”

Het beste voor iedereen 
Drie jaar geleden liep de relatie tussen Maria en René stuk. Hun dochter Jessamy was toen net zes. Maria: “Het liep niet meer lekker tussen ons.  Al een tijdje niet. We twijfelden over hoe en of we nog wel met elkaar verder wilden. Uiteindelijk hakte René de knoop door en zei hij dat hij niet meer wilde. Eerst was ik daar nog wel verdrietig om, boos ook. Maar al vrij snel berustte ik in het idee dat dit het beste was voor iedereen. Als we zo doormodderden, zouden we allebei ongelukkig blijven. Daar had niemand iets aan. Zeker Jessamy niet.”

Lees het hele verhaal van Maria in Vriendin 12 en praat mee op het forum.

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!