×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Angélique heeft last van vreselijke heimwee

Angélique heeft last van vreselijke heimwee
16.03.2017 -

Zo veel heimwee dat je er letterlijk ziek van wordt? Angélique (46) kan erover meepraten. Alles probeerde ze om toch op vakantie te kunnen. Zonder succes. Inmiddels heeft ze zich erbij neergelegd. “Ik gun iedereen een mooie vakantie. Als ik maar niet mee hoef.”


'Op vakantie? Ik moet er niet aan denken'


Zelfs tijdens haar huwelijksreis ging het mis. Angélique en haar man zouden hun wittebroodsdagen, nu bijna twintig jaar geleden, doorbrengen in Emmen. Angélique had zich er enorm op verheugd. “Ik dacht: nu ik mijn man bij me heb, zal het wel meevallen met de heimwee. Ik had ook speciaal voor Emmen gekozen: niet te ver van huis en een mooie dierentuin in de buurt. Op dierentuinen was ik als kind namelijk al dol.”

'Als ik weer thuis voor de deur sta, huil ik elke keer opnieuw van geluk’


Het jonge stel ging vol goede moed op pad. Overdag was er niet veel aan de hand, maar zodra het donker begon te worden, voelde Angélique de spanning oplopen. “Als de heimwee opkomt, word ik zenuwachtig. Niet zomaar een beetje, maar echt heel erg. Ik word misselijk, krijg hartkloppingen en het enige wat er dan nog door mijn hoofd spookt is: ik wil nú naar huis.” Ook tijdens de huwelijksnacht in Emmen lukte het Angélique niet haar gevoelens te verbergen. “Ik kon alleen nog maar huilen, zo graag wilde ik naar huis. Aan mijn man had ik wel verteld dat ik niet zo van reizen hield, maar ik had er niet bij gezegd dat het zó erg was. Twee nachtjes in Emmen, dat moest toch kunnen? Dat vond ik zelf ook.” Maar het ging niet. “Gelukkig werd mijn man niet boos. Maar ’s nachts terugrijden naar onze woonplaats Helmond vond hij te ver gaan. De rest van de nacht heb ik wakker gelegen, ziek van de heimwee.”
De terugreis naar Helmond, de volgende dag, vond Angélique eigenlijk het mooiste van de hele huwelijksreis. “Ik was als een kind zo blij. Toen we onze straat inreden, huilde ik opnieuw, deze keer van blijdschap. Ik was weer thuis!”

Lees het hele verhaal van Angélique in Vriendin 11 en praat mee op het forum

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!