×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen delen hun grootste modeblunder: ‘Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd’

Lezeressen delen hun grootste modeblunder: ‘Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd’
23.02.2017 -

De hele avond rondlopen met het prijskaartje aan je jurk, uit je broek scheuren of je shirt binnenstebuiten dragen. Jullie mailden ons helemaal plat met de grappigste modeblunders.


'Hij dacht dat het de nieuwste mode was' 

Irma (46)
: “Het is niet mijn modeblunder, maar wel het vermelden meer dan waard. Een vriendin van een vriendin vroeg zich af waarom iedereen haar zo gek aankeek op straat. Thuis begreep ze de blikken volledig. Ze had haar colbertje binnenstebuiten aan. En dat was nog niet eens zo’n enorme ramp geweest, maar er lagen van die vreselijk opvallende jarentachtigschoudervullingen op haar schouders. Haar vriend had het wel gezien, maar er niets van gezegd. Hij dacht dat het de nieuwste mode was. Dat vond ze achteraf nog het ergst.”

'Mijn kipfilet viel op de grond' 

Isabel (34): “Ik ben niet zo ruim bedeeld qua cupmaat, dus ik gebruik weleens van die ‘kipfilets’: een soort siliconenopvulling, om de boel wat meer aanzien te geven. Het gebeurde tijdens het uitgaan. Ik had een wijntje op, was lekker aan het dansen en ineens wees een vriend op mijn buik. ‘Wat heb jij hier nou zitten?’ vroeg hij. Terwijl hij het vroeg, trok hij mijn shirtje uit mijn broek. Meteen viel er een kipfilet op de grond. Het is maar goed dat iedereen wat beneveld was om me heen, volgens mij had bijna niemand het door. Maar ik was op slag nuchter. Daarna heb ik alleen nog maar beha’s gekocht met vastzittende vulling. Geen kipfilets meer voor mij.”

'Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd' 

Roeliene (25): “Ik was een jaar of veertien en nogal alternatief gekleed. Ik droeg graag T-shirts met teksten erop. Ik vond mezelf goedgebekt en als het nodig was, kon ik in de kroeg ook iemand slaan, bij ongewenste intimiteiten bijvoorbeeld. Daarom vond ik een shirt met de tekst I’m good with my hands, but I’m better with my mouth wel toepasselijk. In mijn naïviteit had ik niet door dat hier een seksuele handeling werd gesuggereerd. Mijn moeder was not amused toen ze zag waarmee ik thuiskwam en heeft het shirt meteen terug naar de winkel gebracht. Toen ik daar later weer eens binnenkwam, werd ik enorm lacherig aangekeken…”

Lees nog meer modeblunders in Vriendin 8

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!