×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen delen hun grootste modeblunder: ‘Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd’

Lezeressen delen hun grootste modeblunder: ‘Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd’
23.02.2017 -

De hele avond rondlopen met het prijskaartje aan je jurk, uit je broek scheuren of je shirt binnenstebuiten dragen. Jullie mailden ons helemaal plat met de grappigste modeblunders.


'Hij dacht dat het de nieuwste mode was' 

Irma (46)
: “Het is niet mijn modeblunder, maar wel het vermelden meer dan waard. Een vriendin van een vriendin vroeg zich af waarom iedereen haar zo gek aankeek op straat. Thuis begreep ze de blikken volledig. Ze had haar colbertje binnenstebuiten aan. En dat was nog niet eens zo’n enorme ramp geweest, maar er lagen van die vreselijk opvallende jarentachtigschoudervullingen op haar schouders. Haar vriend had het wel gezien, maar er niets van gezegd. Hij dacht dat het de nieuwste mode was. Dat vond ze achteraf nog het ergst.”

'Mijn kipfilet viel op de grond' 

Isabel (34): “Ik ben niet zo ruim bedeeld qua cupmaat, dus ik gebruik weleens van die ‘kipfilets’: een soort siliconenopvulling, om de boel wat meer aanzien te geven. Het gebeurde tijdens het uitgaan. Ik had een wijntje op, was lekker aan het dansen en ineens wees een vriend op mijn buik. ‘Wat heb jij hier nou zitten?’ vroeg hij. Terwijl hij het vroeg, trok hij mijn shirtje uit mijn broek. Meteen viel er een kipfilet op de grond. Het is maar goed dat iedereen wat beneveld was om me heen, volgens mij had bijna niemand het door. Maar ik was op slag nuchter. Daarna heb ik alleen nog maar beha’s gekocht met vastzittende vulling. Geen kipfilets meer voor mij.”

'Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd' 

Roeliene (25): “Ik was een jaar of veertien en nogal alternatief gekleed. Ik droeg graag T-shirts met teksten erop. Ik vond mezelf goedgebekt en als het nodig was, kon ik in de kroeg ook iemand slaan, bij ongewenste intimiteiten bijvoorbeeld. Daarom vond ik een shirt met de tekst I’m good with my hands, but I’m better with my mouth wel toepasselijk. In mijn naïviteit had ik niet door dat hier een seksuele handeling werd gesuggereerd. Mijn moeder was not amused toen ze zag waarmee ik thuiskwam en heeft het shirt meteen terug naar de winkel gebracht. Toen ik daar later weer eens binnenkwam, werd ik enorm lacherig aangekeken…”

Lees nog meer modeblunders in Vriendin 8

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |