×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen delen hun grootste modeblunder: ‘Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd’

Lezeressen delen hun grootste modeblunder: ‘Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd’
23.02.2017 -

De hele avond rondlopen met het prijskaartje aan je jurk, uit je broek scheuren of je shirt binnenstebuiten dragen. Jullie mailden ons helemaal plat met de grappigste modeblunders.


'Hij dacht dat het de nieuwste mode was' 

Irma (46)
: “Het is niet mijn modeblunder, maar wel het vermelden meer dan waard. Een vriendin van een vriendin vroeg zich af waarom iedereen haar zo gek aankeek op straat. Thuis begreep ze de blikken volledig. Ze had haar colbertje binnenstebuiten aan. En dat was nog niet eens zo’n enorme ramp geweest, maar er lagen van die vreselijk opvallende jarentachtigschoudervullingen op haar schouders. Haar vriend had het wel gezien, maar er niets van gezegd. Hij dacht dat het de nieuwste mode was. Dat vond ze achteraf nog het ergst.”

'Mijn kipfilet viel op de grond' 

Isabel (34): “Ik ben niet zo ruim bedeeld qua cupmaat, dus ik gebruik weleens van die ‘kipfilets’: een soort siliconenopvulling, om de boel wat meer aanzien te geven. Het gebeurde tijdens het uitgaan. Ik had een wijntje op, was lekker aan het dansen en ineens wees een vriend op mijn buik. ‘Wat heb jij hier nou zitten?’ vroeg hij. Terwijl hij het vroeg, trok hij mijn shirtje uit mijn broek. Meteen viel er een kipfilet op de grond. Het is maar goed dat iedereen wat beneveld was om me heen, volgens mij had bijna niemand het door. Maar ik was op slag nuchter. Daarna heb ik alleen nog maar beha’s gekocht met vastzittende vulling. Geen kipfilets meer voor mij.”

'Ik had niet door dat er een seksuele handeling werd gesuggereerd' 

Roeliene (25): “Ik was een jaar of veertien en nogal alternatief gekleed. Ik droeg graag T-shirts met teksten erop. Ik vond mezelf goedgebekt en als het nodig was, kon ik in de kroeg ook iemand slaan, bij ongewenste intimiteiten bijvoorbeeld. Daarom vond ik een shirt met de tekst I’m good with my hands, but I’m better with my mouth wel toepasselijk. In mijn naïviteit had ik niet door dat hier een seksuele handeling werd gesuggereerd. Mijn moeder was not amused toen ze zag waarmee ik thuiskwam en heeft het shirt meteen terug naar de winkel gebracht. Toen ik daar later weer eens binnenkwam, werd ik enorm lacherig aangekeken…”

Lees nog meer modeblunders in Vriendin 8

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |