×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Yolanthe Sneijder-Cabau: ‘Veel werk sla ik af, omdat ik bij Wesley en Xess wil zijn’

Yolanthe Sneijder-Cabau: ‘Veel werk sla ik af, omdat ik bij Wesley en Xess wil zijn’
14.02.2017 -

Voor het nieuwe RTL-programma Reunited reisde presentatrice en actrice Yolanthe Sneijder-Cabau (31) de hele wereld over. Mét Xess Xava, want zonder haar zoontje kan ze niet. Ook niet zonder man Wesley trouwens: “Al moet ik de hele dag binnen zitten, dan nog ben ik er voor hem.”


Vol enthousiasme promoot Yolanthe vandaag haar nieuwe programma Reunited, waarin ze mensen bij elkaar brengt die elkaar jarenlang hebben moeten missen. “We zijn er al een aantal jaar mee bezig”, steekt ze van wal. “Het had nogal wat voeten in de aarde: eerst moesten de juiste mensen worden gevonden, toen raakte ik zwanger en pas na de geboorte van Xess begonnen we met de opnamen. Het programma past goed bij me, want voor mij is het alles in één: ik doe het werk wat ik zo leuk vind, maar help er ook mensen mee. En om zo’n programma bij RTL op primetime te mogen dragen, is een hele eer! Nu ’t af is, ben ik trots op het resultaat.”

Je bent voor die opnamen de hele wereld over gereisd. Hoe deed je dat met een baby?
“Ik heb Xess overal mee naartoe genomen. Behalve naar Haïti, dat was te gevaarlijk. Eenmaal daar, was ik ook blij dat ik hem niet had meegenomen: veel mensen van de crew liepen een voedselvergiftiging op, er waren gevaarlijke muggen en er was veel criminaliteit. Maar verder ging Xess overal mee naartoe: van Zuid- Afrika tot Colombia, de Dominicaanse Republiek, de Antillen... Elke reis wisselden twee beste vriendinnen van mij elkaar af, zij gingen dan mee om op hem te passen. Hun eigen werk kunnen ze per computer doen en verder hebben ze lekker met Xess gespeeld. Ik was veel aan het draaien, maar ’s ochtends en ’s avonds pakte ik mijn momenten met hem.”

 

'Ik weet hoe het is om iemand te missen die dicht bij je staat' 

 

Wesley zal jullie wel erg hebben gemist...
“Ja, zeker! Maar we hebben het zo gepland dat ik mijn reizen maakte als hij ook weg was met zijn club of het Nederlands elftal. Misschien bleef ik dan een paar dagen langer weg dan hij, maar we hebben elkaar niet veel meer hoeven missen dan anders.”

Kun je je voorstellen hoe het is om geliefden zo lang te moeten missen als in het programma?
“Dat wel, want ik was vijf toen mijn moeder met mijn broers en zussen en mij uit Spanje vertrok en werd pas met mijn vader herenigd toen ik een tiener was. Ik weet dus hoe het is om iemand te missen die dicht bij je staat, maar ook hoe het is om die daarna weer in de armen te sluiten. Wat dat betreft kon ik me goed inleven en dat hielp om de kandidaten te begrijpen en te kunnen steunen.” 

Was jouw droom een groot gezin, net als waaruit jij komt?
“Wij waren in totaal met dertien kinderen! Dat is wel heel veel. Mijn droom was altijd een gezin met vier, vijf kinderen en dan met z’n allen aan tafel eten en spelletjes doen. Die droom is er nog steeds. Het zou kunnen. Waarom niet? Maar ik heb zelf ondervonden dat zwanger worden niet altijd makkelijk gaat. Nu ben ik gezegend en helemaal gelukkig met Xess. Mocht er nog een kind bij komen, gráág. Maar als het ons niet is gegeven en het blijft hierbij, ook prima. We willen sowieso ook graag een kind adopteren.” 

Lees het hele interview in Vriendin 7

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!