×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Mijn droom kwam uit'

Lezeressen vertellen: 'Mijn droom kwam uit'
28.01.2017 -

Al zó lang droom je van je eigen huis, dat prachtige aanzoek of die mooie reis... Lezeressen zagen hun droomwens in vervulling gaan en vertellen hun verhaal.


'Ik organiseer bruiloften in mijn favoriete land Italië’ 
Liesbeth (49): Italië leek mij altijd al het aller- mooiste vakantieland, maar mijn ouders hadden het geld niet om daar met ons naartoe te gaan. Toen ik mijn man leerde kennen, vertelde hij me dat hij een kleinschalig vakantieappartementen- complex in het buitenland wilde beginnen. Ik was meteen enthousiast en vertelde hem over mijn liefde voor Italië. Vier jaar lang zochten we naar de juiste locatie. Toen we die vonden in Umbrië, wist ik dat mijn droom was uitgekomen. Inmiddels wonen we er twee jaar en vanaf dit jaar organiseer ik er bruiloften bij. Dit is waar ik gelukkig van word: zorgen voor anderen en bruidsparen de dag van hun leven geven. En ín mijn favoriete land! Mijn man en ik zijn voor onze emigratie nog in Nederland getrouwd, maar wie weet vernieuwen wij onze belofte nog eens met familie en vrienden in onze olijfgaard.” 

'Mijn eerste eigen grotemensenhuis gekocht!'
Kim (39): “Ik heb, na jaren keihard werken, mijn eigen ‘grotemensenhuis’, een eengezinswoning, gekocht. Dat had ik nooit durven dromen. Ik ben single en heb een eigen zaak, wat een groot huis kopen lastig maakt. Toen ik van het nieuwbouwproject in Den Bosch hoorde, was ik direct geïnteresseerd. En toen bleek ook nog eens dat het type huis waar ik wat bij voelde Amor heet. Laat ik nou al mijn hele leven overal hartjes tegenkomen, dit was voorbestemd. Het was flink stressen met de hypotheek, het appartementje waar ik nu woon, is namelijk nog niet verkocht. Diverse geldverstrekkers durfden het niet aan, maar het is toch gelukt. Mijn huis wordt in oktober 2017 opgeleverd. Het ligt dicht bij het station, dicht bij het centrum en tegelijkertijd ben ik zo in de natuur. Het huis heeft een tuin op het zuidwesten en twee openslaande deuren. Ik kijk ernaar uit om in mijn eigen tuin met mooi weer een boek te lezen. Ik weet zeker dat ik daar met mijn twee poezen heel gelukkig ga worden.” 

Lees nog acht verhalen in Vriendin 4 (nu in de winkels). 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!