×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Mijn droom kwam uit'

Lezeressen vertellen: 'Mijn droom kwam uit'
28.01.2017 -

Al zó lang droom je van je eigen huis, dat prachtige aanzoek of die mooie reis... Lezeressen zagen hun droomwens in vervulling gaan en vertellen hun verhaal.


'Ik organiseer bruiloften in mijn favoriete land Italië’ 
Liesbeth (49): Italië leek mij altijd al het aller- mooiste vakantieland, maar mijn ouders hadden het geld niet om daar met ons naartoe te gaan. Toen ik mijn man leerde kennen, vertelde hij me dat hij een kleinschalig vakantieappartementen- complex in het buitenland wilde beginnen. Ik was meteen enthousiast en vertelde hem over mijn liefde voor Italië. Vier jaar lang zochten we naar de juiste locatie. Toen we die vonden in Umbrië, wist ik dat mijn droom was uitgekomen. Inmiddels wonen we er twee jaar en vanaf dit jaar organiseer ik er bruiloften bij. Dit is waar ik gelukkig van word: zorgen voor anderen en bruidsparen de dag van hun leven geven. En ín mijn favoriete land! Mijn man en ik zijn voor onze emigratie nog in Nederland getrouwd, maar wie weet vernieuwen wij onze belofte nog eens met familie en vrienden in onze olijfgaard.” 

'Mijn eerste eigen grotemensenhuis gekocht!'
Kim (39): “Ik heb, na jaren keihard werken, mijn eigen ‘grotemensenhuis’, een eengezinswoning, gekocht. Dat had ik nooit durven dromen. Ik ben single en heb een eigen zaak, wat een groot huis kopen lastig maakt. Toen ik van het nieuwbouwproject in Den Bosch hoorde, was ik direct geïnteresseerd. En toen bleek ook nog eens dat het type huis waar ik wat bij voelde Amor heet. Laat ik nou al mijn hele leven overal hartjes tegenkomen, dit was voorbestemd. Het was flink stressen met de hypotheek, het appartementje waar ik nu woon, is namelijk nog niet verkocht. Diverse geldverstrekkers durfden het niet aan, maar het is toch gelukt. Mijn huis wordt in oktober 2017 opgeleverd. Het ligt dicht bij het station, dicht bij het centrum en tegelijkertijd ben ik zo in de natuur. Het huis heeft een tuin op het zuidwesten en twee openslaande deuren. Ik kijk ernaar uit om in mijn eigen tuin met mooi weer een boek te lezen. Ik weet zeker dat ik daar met mijn twee poezen heel gelukkig ga worden.” 

Lees nog acht verhalen in Vriendin 4 (nu in de winkels). 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |