×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Mijn droom kwam uit'

Lezeressen vertellen: 'Mijn droom kwam uit'
28.01.2017 -

Al zó lang droom je van je eigen huis, dat prachtige aanzoek of die mooie reis... Lezeressen zagen hun droomwens in vervulling gaan en vertellen hun verhaal.


'Ik organiseer bruiloften in mijn favoriete land Italië’ 
Liesbeth (49): Italië leek mij altijd al het aller- mooiste vakantieland, maar mijn ouders hadden het geld niet om daar met ons naartoe te gaan. Toen ik mijn man leerde kennen, vertelde hij me dat hij een kleinschalig vakantieappartementen- complex in het buitenland wilde beginnen. Ik was meteen enthousiast en vertelde hem over mijn liefde voor Italië. Vier jaar lang zochten we naar de juiste locatie. Toen we die vonden in Umbrië, wist ik dat mijn droom was uitgekomen. Inmiddels wonen we er twee jaar en vanaf dit jaar organiseer ik er bruiloften bij. Dit is waar ik gelukkig van word: zorgen voor anderen en bruidsparen de dag van hun leven geven. En ín mijn favoriete land! Mijn man en ik zijn voor onze emigratie nog in Nederland getrouwd, maar wie weet vernieuwen wij onze belofte nog eens met familie en vrienden in onze olijfgaard.” 

'Mijn eerste eigen grotemensenhuis gekocht!'
Kim (39): “Ik heb, na jaren keihard werken, mijn eigen ‘grotemensenhuis’, een eengezinswoning, gekocht. Dat had ik nooit durven dromen. Ik ben single en heb een eigen zaak, wat een groot huis kopen lastig maakt. Toen ik van het nieuwbouwproject in Den Bosch hoorde, was ik direct geïnteresseerd. En toen bleek ook nog eens dat het type huis waar ik wat bij voelde Amor heet. Laat ik nou al mijn hele leven overal hartjes tegenkomen, dit was voorbestemd. Het was flink stressen met de hypotheek, het appartementje waar ik nu woon, is namelijk nog niet verkocht. Diverse geldverstrekkers durfden het niet aan, maar het is toch gelukt. Mijn huis wordt in oktober 2017 opgeleverd. Het ligt dicht bij het station, dicht bij het centrum en tegelijkertijd ben ik zo in de natuur. Het huis heeft een tuin op het zuidwesten en twee openslaande deuren. Ik kijk ernaar uit om in mijn eigen tuin met mooi weer een boek te lezen. Ik weet zeker dat ik daar met mijn twee poezen heel gelukkig ga worden.” 

Lees nog acht verhalen in Vriendin 4 (nu in de winkels). 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |