×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Natalie ontsnapte aan de dood

Vriendin 52: Natalie ontsnapte aan de dood
27.12.2016 -

Het had weinig gescheeld of Natalie (44) had dit verhaal niet kunnen vertellen.Toen ze in slaap sukkelde achter het stuur, werd ze op een wonderbaarlijke manier gered. Door haar berschermengel. “Ik kreeg een tik op mijn schouder en toen zag ik het: ik reed op de vangrail af.”


‘Ik had letterlijk en figuurlijk een engel op mijn schouder’
 

Natalie: “Het was ruim een uur rijden vanuit Zuid-Limburg, waar we wonen, naar het optreden in Keulen waar ik met mijn vriend Garry naartoe ging. Er draaiden meerdere dj’s en ik wist dat het laat zou worden. Garry is zelf ook dj, dus we zijn wel wat gewend. Rond vijf uur ’s ochtends kwamen we naar buiten. Ik was de bob, dat hadden we van tevoren afgesproken. Omdat ik nogal moe was, zag ik best op tegen die rit naar huis. Daarom stelde ik voor te blijven slapen bij een vriend van Garry, die in Keulen woont, maar Garry wilde liever naar huis. En ik dacht: ach, dat kan ook wel. Maar achter het stuur vond ik het moeilijk om me op de weg te concentreren. Ik overwoog de auto aan de kant te zetten, maar reed toch door: des te eerder zouden we thuis zijn. Garry viel al gauw naast me in slaap. Ik deed mijn best om wakker te blijven, maar dat viel niet mee. De Duitse snelweg was onverlicht en verlaten. Voor en achter ons was het pikkedonker. Ik moest steeds harder vechten tegen de slaap. Dus ik zette de verwarming uit en beet op mijn lip in een poging bij de les te blijven. Muziek opzetten kon niet, want ik wilde Garry niet wakker maken. Eigenlijk was het onverantwoord. Ik was gewoon te moe om te rijden, maar ja, dat zeg ik nu, achteraf.” 
 

‘Iemand greep keihard in. Alleen... er was niemand’ 


Wegdoezelen
“We reden op een driebaansweg. Ik reed op de rechter rijstrook, lekker hard: 120-130 kilometer per uur. Ik merkte dat ik wegdoezelde, weer bijkwam, weer wegdoezelde... En toen gebeurde het. Ik vergeet het nooit meer. Plotseling voelde ik een harde tik op mijn rechterschouder. Alsof iemand er met zijn vlakke hand op sloeg. Ik schrok me rot: wat was dat? Het kwam van achter me, maar de achterbank was leeg. Tegelijkertijd voelde ik dat iemand een ruk gaf aan het stuur, waardoor de auto abrupt naar rechts week.

Toen pas zag ik het: ik reed bijna tegen de vangrail aan! Ik was in slaap gevallen en zonder dat ik het merkte, was de auto opgeschoven naar de linker rijstrook. En iets of iemand greep keihard in. Alleen... er was niemand! Onmiddellijk realiseerde ik me dat ik letterlijk en guurlijk een engel op mijn schouder had. Ik was in één keer klaarwakker. Garry ook, want de ingreep was zo heftig geweest dat hij ervan wakker schrok. ‘Wat doe je?’ vroeg hij. Ik schaamde me en durfde niet te vertellen dat ik in slaap was gevallen. Daarom zei ik dat ik een beetje indutte en deed ik alsof alles in orde was.” 

Lees verder in Vriendin 52.
Heb jij ook een spirituele ervaring gehad? Praat mee op het forum.

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!