×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: mijn mooiste Kerst ooit

Lezeressen vertellen: mijn mooiste Kerst ooit
23.12.2016 -

Vriendin vroeg lezeressen naar hun allermooiste Kerst. Dat leverde bijzondere herinneringen op! Van een huwelijksreis tot magnetron-kerstdiner in het ziekenhuis. En natuurlijk een kerstkindje.


'Wij begonnen de Kerst met een huwelijk' 

Carolijn (45): “Mijn man en ik zijn de dag voor Kerst getrouwd, nu bijna elf jaar geleden. Ik droeg een glanzende paarse rok met zijde en tule en een goud­ kleurige top met prachtige borduursels. Helemaal in de stijl van de feestdagen. We vierden het met dertig vrienden en familieleden. Zorgen over het weer maakten we ons niet; in december hoef je sowieso niet op een stralende dag te rekenen. Kaarsjes en het brandende haardvuur maakten het sfeervol. Kerst zelf brachten mijn kersverse echtgenoot en ik door in Parijs. Het was ontzettend romantisch met alle kerstbomen, lichtjes en... sneeuw! We hebben enorm genoten van onze sprookjesachtige honeymoon. Kerst begint voor ons sindsdien met het vieren van onze trouwdag. En toen we vijf jaar getrouwd waren, zijn we nog een keer naar Parijs teruggegaan.”

'Ik lag in een zwembad in de zon' 

Shanti (37): “Ik heb een heftige relatie met een extreem narcistische man achter de rug. In de periode die ik met hem was, ben ik veel kwijtgeraakt: mijn werk, mijn huis, maar vooral mezelf. Ik had tijd nodig om mezelf te herpakken en vroeg vrienden op Hawaii of ik mocht langskomen. Kerst 2015 bracht ik door in een zwembad in de zon. Voor mij geen feestjurk, maar een zomerjurk! Ik genoot van de sfeer, het lekkere eten, de gezelligheid, de nieuwe mensen die ik daar ontmoette, maar vooral van alle liefde die ik kreeg. De dag na Kerst ben ik jarig, wat ik meteen met mijn nieuwe vrienden kon vieren. Die Kerst vergeet ik nooit meer.”

Lees nog veel meer mooie verhalen in Vriendin 51, of deel jouw mooie verhaal hieronder. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |