×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het jaar van... Humberto Tan

Het jaar van... Humberto Tan
21.12.2016 -

2016 was voor Humberto Tan (51) het jaar waarin het prijzen regende. Hij won een Televizier-Ster, de Sonja Barend Award en werd gekozen tot Omroepman van het jaar. Kan 2017 dit jaar nog overtreffen? “Als ik afgelopen jaar iets heb geleerd, is dat het moeilijk is om vooruit te kijken.”


‘Televizier-Ster of niet, thuis moet ik gewoon het vuilnis buiten zetten’ 

 

Wat doet zo veel succes met je?
“Natuurlijk ben ik trots, maar het verandert me niet. Laatst kwam ik mensen tegen met wie ik vroeger op school heb gezeten en zij zeiden: in principe ben je niets veranderd. En dat is ook zo: ik zat altijd vol energie, was ondernemend en nieuwsgierig. Dat ben ik nog steeds. Dat is wie ik ben.” 

 

 

De Zilveren Televizier-Ster, Sonja Barend Award én Omroepman van het jaar. Kun je 2016 nog wel overtreffen?
“Ik doe elk jaar mijn best. Het afgelopen jaar is alles samengekomen, maar ik doe het niet alleen, hè? Ik moet het hebben van mijn gasten, zíj maken het programma en het is bijzonder dat ze ervoor kiezen om bij mij te komen zitten. Weet je, als de jongens die de aanslagen in Parijs hebbben overleefd niet bij mij aan tafel hun verhaal hadden verteld, had ik ook niet net dát programma kunnen maken met dat interview. En had ik niet de Sonja Barend Award gewonnen. Dat die jongens drie dagen na zo’n aanslag wel komen, omdat ze juist bij mij een goed gevoel hebben, vind ik mooi. En als gasten voor een ander programma kiezen, moet je gewoon beter je best doen. Je moet alleen naar jezelf kijken en naar niets of niemand anders. Zo sta ik erin. En als je het over volgend jaar hebt, dan hoop ik vooral dat zoiets niet weer gebeurt. Alles beter dan zo’n ellendig verhaal.” 
 

‘Je moet alleen naar jezelf kijken en naar niets of niemand anders’
 

Twijfel je nog weleens aan je kunnen?
“Eerlijk gezegd zeggen die prijzen helemaal niets over mijn kwaliteiten. Het zegt alleen dat wat ik doe veel verschillende mensen aanspreekt, zowel de kijkers als collega’s, de vakmensen. Ik heb de Televizier-Ster nu voor de tweede keer gewonnen, de andere mannen die dat gepresteerd hebben, zijn Johnny de Mol en Paul de Leeuw. Die doen toch echt totaal iets anders. Ook Chantal Janzen, Yvon Jaspers, Wendy van Dijk en Linda de Mol hebben de Televizier-Ster twee keer gewonnen. Al die mannen en vrouwen presenteren programma’s die een miljoenen- publiek trekken, net als ik. Dat ik nu in dat rijtje sta, vind ik heel bijzonder.” 

Lees verder in Vriendin 51.
Lees ook: Voor Leo Blokhuis gaat het Kerstfeest om vorm én inhoud

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |