×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het jaar van... Humberto Tan

Het jaar van... Humberto Tan
21.12.2016 -

2016 was voor Humberto Tan (51) het jaar waarin het prijzen regende. Hij won een Televizier-Ster, de Sonja Barend Award en werd gekozen tot Omroepman van het jaar. Kan 2017 dit jaar nog overtreffen? “Als ik afgelopen jaar iets heb geleerd, is dat het moeilijk is om vooruit te kijken.”


‘Televizier-Ster of niet, thuis moet ik gewoon het vuilnis buiten zetten’ 

 

Wat doet zo veel succes met je?
“Natuurlijk ben ik trots, maar het verandert me niet. Laatst kwam ik mensen tegen met wie ik vroeger op school heb gezeten en zij zeiden: in principe ben je niets veranderd. En dat is ook zo: ik zat altijd vol energie, was ondernemend en nieuwsgierig. Dat ben ik nog steeds. Dat is wie ik ben.” 

 

 

De Zilveren Televizier-Ster, Sonja Barend Award én Omroepman van het jaar. Kun je 2016 nog wel overtreffen?
“Ik doe elk jaar mijn best. Het afgelopen jaar is alles samengekomen, maar ik doe het niet alleen, hè? Ik moet het hebben van mijn gasten, zíj maken het programma en het is bijzonder dat ze ervoor kiezen om bij mij te komen zitten. Weet je, als de jongens die de aanslagen in Parijs hebbben overleefd niet bij mij aan tafel hun verhaal hadden verteld, had ik ook niet net dát programma kunnen maken met dat interview. En had ik niet de Sonja Barend Award gewonnen. Dat die jongens drie dagen na zo’n aanslag wel komen, omdat ze juist bij mij een goed gevoel hebben, vind ik mooi. En als gasten voor een ander programma kiezen, moet je gewoon beter je best doen. Je moet alleen naar jezelf kijken en naar niets of niemand anders. Zo sta ik erin. En als je het over volgend jaar hebt, dan hoop ik vooral dat zoiets niet weer gebeurt. Alles beter dan zo’n ellendig verhaal.” 
 

‘Je moet alleen naar jezelf kijken en naar niets of niemand anders’
 

Twijfel je nog weleens aan je kunnen?
“Eerlijk gezegd zeggen die prijzen helemaal niets over mijn kwaliteiten. Het zegt alleen dat wat ik doe veel verschillende mensen aanspreekt, zowel de kijkers als collega’s, de vakmensen. Ik heb de Televizier-Ster nu voor de tweede keer gewonnen, de andere mannen die dat gepresteerd hebben, zijn Johnny de Mol en Paul de Leeuw. Die doen toch echt totaal iets anders. Ook Chantal Janzen, Yvon Jaspers, Wendy van Dijk en Linda de Mol hebben de Televizier-Ster twee keer gewonnen. Al die mannen en vrouwen presenteren programma’s die een miljoenen- publiek trekken, net als ik. Dat ik nu in dat rijtje sta, vind ik heel bijzonder.” 

Lees verder in Vriendin 51.
Lees ook: Voor Leo Blokhuis gaat het Kerstfeest om vorm én inhoud

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |