×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het jaar van... Humberto Tan

Het jaar van... Humberto Tan
21.12.2016 -

2016 was voor Humberto Tan (51) het jaar waarin het prijzen regende. Hij won een Televizier-Ster, de Sonja Barend Award en werd gekozen tot Omroepman van het jaar. Kan 2017 dit jaar nog overtreffen? “Als ik afgelopen jaar iets heb geleerd, is dat het moeilijk is om vooruit te kijken.”


‘Televizier-Ster of niet, thuis moet ik gewoon het vuilnis buiten zetten’ 

 

Wat doet zo veel succes met je?
“Natuurlijk ben ik trots, maar het verandert me niet. Laatst kwam ik mensen tegen met wie ik vroeger op school heb gezeten en zij zeiden: in principe ben je niets veranderd. En dat is ook zo: ik zat altijd vol energie, was ondernemend en nieuwsgierig. Dat ben ik nog steeds. Dat is wie ik ben.” 

 

 

De Zilveren Televizier-Ster, Sonja Barend Award én Omroepman van het jaar. Kun je 2016 nog wel overtreffen?
“Ik doe elk jaar mijn best. Het afgelopen jaar is alles samengekomen, maar ik doe het niet alleen, hè? Ik moet het hebben van mijn gasten, zíj maken het programma en het is bijzonder dat ze ervoor kiezen om bij mij te komen zitten. Weet je, als de jongens die de aanslagen in Parijs hebbben overleefd niet bij mij aan tafel hun verhaal hadden verteld, had ik ook niet net dát programma kunnen maken met dat interview. En had ik niet de Sonja Barend Award gewonnen. Dat die jongens drie dagen na zo’n aanslag wel komen, omdat ze juist bij mij een goed gevoel hebben, vind ik mooi. En als gasten voor een ander programma kiezen, moet je gewoon beter je best doen. Je moet alleen naar jezelf kijken en naar niets of niemand anders. Zo sta ik erin. En als je het over volgend jaar hebt, dan hoop ik vooral dat zoiets niet weer gebeurt. Alles beter dan zo’n ellendig verhaal.” 
 

‘Je moet alleen naar jezelf kijken en naar niets of niemand anders’
 

Twijfel je nog weleens aan je kunnen?
“Eerlijk gezegd zeggen die prijzen helemaal niets over mijn kwaliteiten. Het zegt alleen dat wat ik doe veel verschillende mensen aanspreekt, zowel de kijkers als collega’s, de vakmensen. Ik heb de Televizier-Ster nu voor de tweede keer gewonnen, de andere mannen die dat gepresteerd hebben, zijn Johnny de Mol en Paul de Leeuw. Die doen toch echt totaal iets anders. Ook Chantal Janzen, Yvon Jaspers, Wendy van Dijk en Linda de Mol hebben de Televizier-Ster twee keer gewonnen. Al die mannen en vrouwen presenteren programma’s die een miljoenen- publiek trekken, net als ik. Dat ik nu in dat rijtje sta, vind ik heel bijzonder.” 

Lees verder in Vriendin 51.
Lees ook: Voor Leo Blokhuis gaat het Kerstfeest om vorm én inhoud

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!