×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Favoriete tv-momenten uit All You Need Is Love van Robert ten Brink

Favoriete tv-momenten uit All You Need Is Love van Robert ten Brink
20.12.2016 -

Het jaar van Robert ten Brink kende veel mijlpalen, maar ook heftige momenten. Eigenlijk net zoals de kandidaten van All You Need Is Love, dat alweer in het 25ste seizoen zit. In het kerstnummer van Vriendin blikken we samen met Robert ten Brink terug. Speciaal voor Vriendin deelt Robert zijn favoriete tv-momenten uit 25 jaar All You Need Is Love. Je ziet ze hieronder!


1. “Op één staat altijd nog het verhaal van Chantal en Rinus Urlich, uit 1997. Hij was heel erg ziek en wilde haar ten huwelijk vragen. Toen hebben we alles uit de kast getrokken: we namen ze mee naar Venetië met een privéjet. Daar was de hele familie, en Marco Borsato kwam zingen. Toen Rinus overleed, zijn we natuurlijk ook naar de begrafenis gegaan, en we hebben lang contact gehouden met Chantal.”

2. “Alle familieherenigingen van de laatste jaren in Australië. Het blijft zo heftig om twee weken op pad te gaan met een groep mensen en om dan samen zo’n belangrijk moment mee te maken. Dat is fantastisch.”

3. “Die jongen bij dat concert van Normaal die een meisje mee uit vroeg, maar die niet wilde omdat ze al een vriend had.”


4. “De man met de bos rozen die wegholde, terwijl hij riep: “Ze houdt wél van me, Robert!” Terwijl wij zeiden: “Nee, ze houdt niet van je.” En dan die vrouw die wegrende, en hij erachteraan, door de straten hollend met die rozen, de camera er ook achteraan.

5. “Afgelopen seizoen zat er een jongen in de studio die afschuwelijk verliefd was geworden op een andere man in Australië. Hij zat nietsvermoedend in de studio. Wij hadden in Australië een cameraploeg neergezet en overvielen die man met de vraag of hij naar Nederland wilde komen. Dat zag die jongen in de studio, maar dan komt zijn vriend opeens de studio in lopen. Hij werd helemaal gek.”

6. “Al die duizenden momenten in de caravan blijven magisch. Het is heel spannend om mensen mijn wereld in te trekken van mijn mobiele studiootje, ze een boodschap laten zien, en dan hun reactie afwachten. Het is mooi om te zien dat het soms echt zin heeft. Dat mensen denken: shit, hij bedoelt het echt goed of: dit is wel heel bijzonder wat hij nu voor me doet.”

7. “Fragmenten zoals die over de man die inmiddels was overleden en nog een formulier naar All You Need Is Love had ingestuurd. We hadden zijn vrouw en dochter in de studio uitgenodigd, en Trijntje Oosterhuis zong Somewhere over the rainbow voor hen. Dat soort momenten zijn prachtig, puur en eerlijk.”

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!