×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Favoriete tv-momenten uit All You Need Is Love van Robert ten Brink

Favoriete tv-momenten uit All You Need Is Love van Robert ten Brink
20.12.2016 -

Het jaar van Robert ten Brink kende veel mijlpalen, maar ook heftige momenten. Eigenlijk net zoals de kandidaten van All You Need Is Love, dat alweer in het 25ste seizoen zit. In het kerstnummer van Vriendin blikken we samen met Robert ten Brink terug. Speciaal voor Vriendin deelt Robert zijn favoriete tv-momenten uit 25 jaar All You Need Is Love. Je ziet ze hieronder!


1. “Op één staat altijd nog het verhaal van Chantal en Rinus Urlich, uit 1997. Hij was heel erg ziek en wilde haar ten huwelijk vragen. Toen hebben we alles uit de kast getrokken: we namen ze mee naar Venetië met een privéjet. Daar was de hele familie, en Marco Borsato kwam zingen. Toen Rinus overleed, zijn we natuurlijk ook naar de begrafenis gegaan, en we hebben lang contact gehouden met Chantal.”

2. “Alle familieherenigingen van de laatste jaren in Australië. Het blijft zo heftig om twee weken op pad te gaan met een groep mensen en om dan samen zo’n belangrijk moment mee te maken. Dat is fantastisch.”

3. “Die jongen bij dat concert van Normaal die een meisje mee uit vroeg, maar die niet wilde omdat ze al een vriend had.”


4. “De man met de bos rozen die wegholde, terwijl hij riep: “Ze houdt wél van me, Robert!” Terwijl wij zeiden: “Nee, ze houdt niet van je.” En dan die vrouw die wegrende, en hij erachteraan, door de straten hollend met die rozen, de camera er ook achteraan.

5. “Afgelopen seizoen zat er een jongen in de studio die afschuwelijk verliefd was geworden op een andere man in Australië. Hij zat nietsvermoedend in de studio. Wij hadden in Australië een cameraploeg neergezet en overvielen die man met de vraag of hij naar Nederland wilde komen. Dat zag die jongen in de studio, maar dan komt zijn vriend opeens de studio in lopen. Hij werd helemaal gek.”

6. “Al die duizenden momenten in de caravan blijven magisch. Het is heel spannend om mensen mijn wereld in te trekken van mijn mobiele studiootje, ze een boodschap laten zien, en dan hun reactie afwachten. Het is mooi om te zien dat het soms echt zin heeft. Dat mensen denken: shit, hij bedoelt het echt goed of: dit is wel heel bijzonder wat hij nu voor me doet.”

7. “Fragmenten zoals die over de man die inmiddels was overleden en nog een formulier naar All You Need Is Love had ingestuurd. We hadden zijn vrouw en dochter in de studio uitgenodigd, en Trijntje Oosterhuis zong Somewhere over the rainbow voor hen. Dat soort momenten zijn prachtig, puur en eerlijk.”

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |