×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Favoriete tv-momenten uit All You Need Is Love van Robert ten Brink

Favoriete tv-momenten uit All You Need Is Love van Robert ten Brink
20.12.2016 -

Het jaar van Robert ten Brink kende veel mijlpalen, maar ook heftige momenten. Eigenlijk net zoals de kandidaten van All You Need Is Love, dat alweer in het 25ste seizoen zit. In het kerstnummer van Vriendin blikken we samen met Robert ten Brink terug. Speciaal voor Vriendin deelt Robert zijn favoriete tv-momenten uit 25 jaar All You Need Is Love. Je ziet ze hieronder!


1. “Op één staat altijd nog het verhaal van Chantal en Rinus Urlich, uit 1997. Hij was heel erg ziek en wilde haar ten huwelijk vragen. Toen hebben we alles uit de kast getrokken: we namen ze mee naar Venetië met een privéjet. Daar was de hele familie, en Marco Borsato kwam zingen. Toen Rinus overleed, zijn we natuurlijk ook naar de begrafenis gegaan, en we hebben lang contact gehouden met Chantal.”

2. “Alle familieherenigingen van de laatste jaren in Australië. Het blijft zo heftig om twee weken op pad te gaan met een groep mensen en om dan samen zo’n belangrijk moment mee te maken. Dat is fantastisch.”

3. “Die jongen bij dat concert van Normaal die een meisje mee uit vroeg, maar die niet wilde omdat ze al een vriend had.”


4. “De man met de bos rozen die wegholde, terwijl hij riep: “Ze houdt wél van me, Robert!” Terwijl wij zeiden: “Nee, ze houdt niet van je.” En dan die vrouw die wegrende, en hij erachteraan, door de straten hollend met die rozen, de camera er ook achteraan.

5. “Afgelopen seizoen zat er een jongen in de studio die afschuwelijk verliefd was geworden op een andere man in Australië. Hij zat nietsvermoedend in de studio. Wij hadden in Australië een cameraploeg neergezet en overvielen die man met de vraag of hij naar Nederland wilde komen. Dat zag die jongen in de studio, maar dan komt zijn vriend opeens de studio in lopen. Hij werd helemaal gek.”

6. “Al die duizenden momenten in de caravan blijven magisch. Het is heel spannend om mensen mijn wereld in te trekken van mijn mobiele studiootje, ze een boodschap laten zien, en dan hun reactie afwachten. Het is mooi om te zien dat het soms echt zin heeft. Dat mensen denken: shit, hij bedoelt het echt goed of: dit is wel heel bijzonder wat hij nu voor me doet.”

7. “Fragmenten zoals die over de man die inmiddels was overleden en nog een formulier naar All You Need Is Love had ingestuurd. We hadden zijn vrouw en dochter in de studio uitgenodigd, en Trijntje Oosterhuis zong Somewhere over the rainbow voor hen. Dat soort momenten zijn prachtig, puur en eerlijk.”

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |