×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Rebecca heeft al jaren een affaire met haar overbuurman

Vriendin 51: Rebecca heeft al jaren een affaire met haar overbuurman
20.12.2016 -

Al vier jaar bedriegt Rebecca (42) haar man Chris (45) met hun overbuurman Jasper (35). Voor 2017 heeft ze zich voorgenomen deze affaire definitief te beëindigen. ''Hoe gek het ook klinkt, ik ben stapelgek op mijn man. Jasper is gewoon een verslaving.''


Rebecca: “Eigenlijk is Hertha, onze herdershond, de aanstichter van mijn verhouding: zonder haar was ik nooit in contact gekomen met mijn buurman, die ook een hond heeft. En dan had ik me niet zo laten inpalmen door hem, met zijn complimenten en sexy glimlach. Tegelijkertijd is Hertha nu degene die het moeilijk maakt om de affaire, die inmiddels vier jaar duurt, te beëindigen. Ik moet haar tenslotte elke avond uitlaten. Dan is de kans groot dat ik mijn minnaar weer tegenkom en weer voor de bijl ga. Toch heb ik besloten dat ik er met ingang van het nieuwe jaar definitief een punt achter ga zetten. Ik wil hoe dan ook voor mijn gezin kiezen. En deze keer blijf ik sterk.”

Al snel open
“Vier jaar geleden had ik zo lang om een pup gezeurd bij mijn man Chris, dat hij me met Kerst verraste met Hertha. Een schatje, met een grote, groene strik om haar poot. Wel maakte hij me meteen duidelijk: ze was míjn zorg. Ik wilde immers persé een hond. Chris heeft haar in al die jaren echt nog nooit uitgelaten. Tijdens mijn standaard avondrondje met Hertha kwam ik onze overbuurman Jasper vaak tegen. Hij is eigenaar van een Friese stabij en woont al een paar jaar aan het eind van onze straat, maar ik kende hem alleen van ‘hoi’ zeggen. Ik wist wel dat hij alleen woonde en dat hij in het weekend af en toe zijn dochtertje bij zich had. Nu ik medehondeneigenaar was, liepen we vaak spontaan met elkaar op. We maakten hetzelfde rondje langs de plas achter onze woonwijk. Onze gesprekken gingen de eerste twee keer nog alleen over de honden, maar op de derde avond vertelden we elkaar al veel meer over onszelf. Zo hoorde ik dat hij al vier jaar gescheiden was en nu tot zijn tevredenheid alleen leefde. Blijkbaar had hij nog even met zijn ex bij ons in de straat gewoond, maar zij waren me toen nooit opgevallen. Gek genoeg wist zijn ex-vrouw wel wie ik was. Ze scheen zelfs een keer over mij te hebben gezegd dat ze me echt zijn type vond. Toen Jasper me dat vertelde, moest ik er eigenlijk alleen maar om lachen. Maar Jasper was serieus en beweerde dat hij me altijd een aantrekkelijke vrouw had gevonden; iemand die er nog jong uitzag voor haar leeftijd. Hij zei dat hij viel op slanke vrouwen met lange benen, zoals ik. En dat hij ‘helemaal verslingerd’ was aan mijn glimlach.”


'Mijn ego werd enorm gestreeld door Jaspers complimenten' 
 

Verslavend
“Ik moest enorm blozen van de opmerkingen van Jasper. Chris en ik waren toen al twintig jaar samen en dan weet je onderhand wel wat je van elkaar vindt en wat je aan elkaar hebt. Maar ik was totaal niet meer gewend om complimenten te krijgen. Ik weet dat Chris van me houdt, maar hij is een man van weinig woorden. Nuchter. Zijn hart zit op de juiste plek, hij heeft alleen moeite zijn gevoelens te uiten. Het zou echter te bot zijn om Chris’ karakter en zijn gebrek aan passie volledig de schuld te geven van mijn affaire. Dat is niet zo. Ik ben zelf de hoofdschuldige. Mijn ego werd enorm gestreeld door de complimenten die Jasper me keer op keer gaf als we met de honden wandelden. Sterker nog, het werkte gewoon verslavend. Ik merkte dat ik me begon te kleden op het uitlaten. Even net een leuker truitje aan in de zomer, een extra kam door mijn haar en mijn lippen gestift. Toen het Chris een keer opviel dat ik me wel erg uitdoste voor een rondje plas, stopte ik vanaf dat moment altijd een lippenstift in mijn jaszak. Ik kan niet precies meer terughalen wanneer het was, maar op een middag gebeurde er iets toen Jasper en ik een heel eind door de bossen liepen. We hadden eerder al nummers uitgewisseld, om afspraken te maken voor langere wandelingen met de honden. Op die middag renden onze honden achter tennisballen aan, terwijl wij kinderlijk stonden mee te springen en te joelen. Ineens pakte hij mijn hoofd vast en kuste hij mijn lippen. Ik werd er compleet week van. Het duurde een paar minuten, toen liepen we door. Deze keer hand in hand. We lieten onze uitgebluste honden in onze auto’s stappen, zodat ze konden uitrusten. Daarna zochten we een bankje op om verder te zoenen. De kussen werden steeds wilder en vuriger en zijn handen verdwenen al onder mijn shirt. Ik wist dat ik moest stoppen, maar ik kon het niet. Ik wilde het net zo graag als Jasper.”

Lees verder in Vriendin 51.
Reken jij in 2017 ook af met een gewetenskwestie? Praat mee op het forum

Lees ook: Yvette raakte 'per ongeluk' zwanger

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |