×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Yvette raakte 'per ongeluk' zwanger

Vriendin 50: Yvette raakte 'per ongeluk' zwanger
13.12.2016 - Redactie Vriendin

Yvette (29) was al jaren verliefd op Vincent (30), maar hij wilde zich niet aan haar binden. Ze deed een wanhopige poging hem bij zich te houden: 'Ik hoopte dat als ik zwanger zou worden Vincent niet bij me weg zou gaan.'


Yvette: “Nee, ik ben absoluut niet trots op wat ik heb gedaan. Het is niet netjes om iemand erin te luizen en zeker niet met een onschuldig kind. Maar ik was ten einde raad. Ik zag de man van mijn dromen mijn leven uitstappen en ik kon maar aan één ding denken: hoe zorg ik dat ik hem bij me houd? Ik koos voor het heftigste middel dat je kunt bedenken en raakte opzettelijk zwanger.”

Smoorverliefd
“Acht jaar lang was ik stiekem verliefd op Vincent. Jaren waarin hij samenwoonde en ik soms wel en soms geen relatie had, maar waarin ik altijd hoopte dat we ooit een stel werden. Ik kende hem al mijn hele leven. Onze ouders zijn bevriend en we groeiden samen op. We speelden samen buiten, gingen met elkaar op vakantie en we vierden zelfs de feestdagen met onze ouders, broers en zussen. Later hadden we dezelfde vriendengroep en werd ik verliefd op hem. Maar Vincent bleef me zien als zijn jeugdvriendinnetje met wie hij zo kon lachen.

Dat veranderde toen we op Oudjaarsavond 2012 toevallig allebei vrijgezel waren en in een dronken bui zoenden. Die nacht brachten we samen door. Ik was helemaal in de wolken. Eindelijk had ik de man van mijn dromen. Vanaf nu zou ik hem nooit meer laten gaan. Vincent dacht daar anders over, helaas. Toen hij ’s morgens wakker werd en mij met een gelukzalige glimlach naar hem zag kijken, zei hij zuchtend: ‘O Yvette, wat hebben we gedaan?’ Hij was bang dat we onze vriendschap op het spel hadden gezet. Volgens hem moest het bij deze ene nacht blijven en moesten we gewoon vrienden blijven, zoals vroeger. Ik verzekerde hem dat er niets zou veranderen. Dat we gewoon moesten genieten van het moment en van elkaar. Ik slikte maar in dat ik de rest van mijn leven bij hem wilde blijven en probeerde hem zo snel mogelijk weer te verleiden tot seks. Dat lukte. Tijdens het vrijen, merkte ik gelukkig niks van zijn angst om onze vriendschap kwijt te raken. Hij was heel passievol. En ik? Ik kon niet gelukkiger zijn. Hier had ik al zo lang op gehoopt.

Maandenlang rommelden we wat aan. Elke keer als Vincent en ik afspraken, hadden we seks. We matchten ontzettend goed tussen de lakens en seks werd mijn manier om hem aan me te binden. Ik wist dat Vincent geen vaste relatie wilde. Hij had net daarvoor samengewoond met een bezitterige vriendin en wilde nu een tijdje vrijgezel zijn. Maar ik wist ook dat hij me niet kon weer- staan als ik hem verleidde.”

Wil je op dit verhaal reageren? Dat kan op ons forum

Lees het hele verhaal in Vriendin 50.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 14 dec '16 19:06

  Haha omg en kan t aan ene kant wel begrijpen maar wel iets wat eigenlijk niet hoort te doen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 14 dec '16 19:11

  Niet iets wat netjes is of hoort maar ook wel begrip voor. Maja zulke mannen moet je geen kind op die manier van krijgen zal ik iig niet doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 wo 14 dec '16 19:28

  Tja, soms moet je mannen een beetje helpen... niet netjes maar ach eind goed al goed! Veel geluk!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Martine Em do 15 dec '16 11:07

  Het kan alle kanten opgaan. Of Vincent is blij met het kind of juist niet. Hoe ga je dit aan het kind verantwoorden als hij echt niet wil? Kan het kind zichzelf gaan zien als slechts gewenst omdat moeder vader persé wilde hebben? Zwijgen is ook geen optie tegenover een mens, je eigen kind nog wel. Je zult het moeten vertellen. Voor jou is te hopen dat Vincent echt voor je kiest en het kind accepteert. Het is wel een enorm risico dat je genomen hebt, voor Vincent, jezelf en zeker het kind. Je hebt een enorme verantwoording op je schouders geladen.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |