×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Yvette raakte 'per ongeluk' zwanger

Vriendin 50: Yvette raakte 'per ongeluk' zwanger
13.12.2016 - Redactie Vriendin

Yvette (29) was al jaren verliefd op Vincent (30), maar hij wilde zich niet aan haar binden. Ze deed een wanhopige poging hem bij zich te houden: 'Ik hoopte dat als ik zwanger zou worden Vincent niet bij me weg zou gaan.'


Yvette: “Nee, ik ben absoluut niet trots op wat ik heb gedaan. Het is niet netjes om iemand erin te luizen en zeker niet met een onschuldig kind. Maar ik was ten einde raad. Ik zag de man van mijn dromen mijn leven uitstappen en ik kon maar aan één ding denken: hoe zorg ik dat ik hem bij me houd? Ik koos voor het heftigste middel dat je kunt bedenken en raakte opzettelijk zwanger.”

Smoorverliefd
“Acht jaar lang was ik stiekem verliefd op Vincent. Jaren waarin hij samenwoonde en ik soms wel en soms geen relatie had, maar waarin ik altijd hoopte dat we ooit een stel werden. Ik kende hem al mijn hele leven. Onze ouders zijn bevriend en we groeiden samen op. We speelden samen buiten, gingen met elkaar op vakantie en we vierden zelfs de feestdagen met onze ouders, broers en zussen. Later hadden we dezelfde vriendengroep en werd ik verliefd op hem. Maar Vincent bleef me zien als zijn jeugdvriendinnetje met wie hij zo kon lachen.

Dat veranderde toen we op Oudjaarsavond 2012 toevallig allebei vrijgezel waren en in een dronken bui zoenden. Die nacht brachten we samen door. Ik was helemaal in de wolken. Eindelijk had ik de man van mijn dromen. Vanaf nu zou ik hem nooit meer laten gaan. Vincent dacht daar anders over, helaas. Toen hij ’s morgens wakker werd en mij met een gelukzalige glimlach naar hem zag kijken, zei hij zuchtend: ‘O Yvette, wat hebben we gedaan?’ Hij was bang dat we onze vriendschap op het spel hadden gezet. Volgens hem moest het bij deze ene nacht blijven en moesten we gewoon vrienden blijven, zoals vroeger. Ik verzekerde hem dat er niets zou veranderen. Dat we gewoon moesten genieten van het moment en van elkaar. Ik slikte maar in dat ik de rest van mijn leven bij hem wilde blijven en probeerde hem zo snel mogelijk weer te verleiden tot seks. Dat lukte. Tijdens het vrijen, merkte ik gelukkig niks van zijn angst om onze vriendschap kwijt te raken. Hij was heel passievol. En ik? Ik kon niet gelukkiger zijn. Hier had ik al zo lang op gehoopt.

Maandenlang rommelden we wat aan. Elke keer als Vincent en ik afspraken, hadden we seks. We matchten ontzettend goed tussen de lakens en seks werd mijn manier om hem aan me te binden. Ik wist dat Vincent geen vaste relatie wilde. Hij had net daarvoor samengewoond met een bezitterige vriendin en wilde nu een tijdje vrijgezel zijn. Maar ik wist ook dat hij me niet kon weer- staan als ik hem verleidde.”

Wil je op dit verhaal reageren? Dat kan op ons forum

Lees het hele verhaal in Vriendin 50.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 14 dec '16 19:06

  Haha omg en kan t aan ene kant wel begrijpen maar wel iets wat eigenlijk niet hoort te doen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 14 dec '16 19:11

  Niet iets wat netjes is of hoort maar ook wel begrip voor. Maja zulke mannen moet je geen kind op die manier van krijgen zal ik iig niet doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 wo 14 dec '16 19:28

  Tja, soms moet je mannen een beetje helpen... niet netjes maar ach eind goed al goed! Veel geluk!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Martine Em do 15 dec '16 11:07

  Het kan alle kanten opgaan. Of Vincent is blij met het kind of juist niet. Hoe ga je dit aan het kind verantwoorden als hij echt niet wil? Kan het kind zichzelf gaan zien als slechts gewenst omdat moeder vader persé wilde hebben? Zwijgen is ook geen optie tegenover een mens, je eigen kind nog wel. Je zult het moeten vertellen. Voor jou is te hopen dat Vincent echt voor je kiest en het kind accepteert. Het is wel een enorm risico dat je genomen hebt, voor Vincent, jezelf en zeker het kind. Je hebt een enorme verantwoording op je schouders geladen.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |