×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Cindy kan die ene man maar niet vergeten

Vriendin 49: Cindy kan die ene man maar niet vergeten
06.12.2016 -

Cindy (31) is al elf jaar samen met Martijn (31). Met hun twee zoons van 8 en 6 vormen ze een gelukkig gezin. Hoewel Cindy diep in haar hart liever samen zou zijn met haar grote liefde Rico (28). ''Het is te laat, we zouden te veel mensen kwetsen.''


'Als ik opnieuw kon kiezen, zou ik trouwen met mijn grote liefde'


Cindy: “Mijn kinderen. De buitenwereld. Onze partners. Financiën. Er zijn tientallen redenen te noemen waarom mijn grote liefde en ik niet samen zijn, terwijl we dat allebei dolgraag zouden willen. We hebben het al vaak gehad over een toekomst samen, maar elke keer kwamen we op hetzelfde uit: het kan niet. En nu is het te laat, we zouden te veel mensen kwetsen. Voor de buitenwereld heb ik alles wat mijn hartje begeert: een mooi huis, een auto voor de deur, een prachtig gezin met twee lieve, gezonde kinderen. Maar diep in mijn hart wil ik de tijd terugdraaien naar het moment waarop ik had moeten kiezen voor hém: de liefde van mijn leven.”

Liefde op het eerste gezicht 
“Martijn en ik woonden net een half jaar samen, toen ik bij een nieuw bedrijf ging werken. Ik was verhuisd naar een andere stad en kende nog maar weinig mensen. Op mijn werk ontmoette ik Chantal, een superleuke meid met wie het goed klikte. Al snel trokken we naar elkaar toe. Haar vriend Rico woonde tachtig kilometer verderop, zij zagen elkaar vaak alleen in het weekend. Wij spraken daarom doordeweeks vaak af. Na een paar weken stelde ze voor een keer te dubbeldaten in het weekend: gezellig met haar en mijn vriend bowlen en een borreltje doen. Dat leek Martijn en mij ook leuk. Op het moment dat ik Rico de hand schudde, stond ik te shaken op mijn benen. Alsof ik een elektrische schok kreeg. Wauw, wat een ontzettende kanjer! Ik vond hem waanzinnig knap. Het was echt liefde op het eerste gezicht. Bij ons allebei. Want dat ik Rico ook niet koud liet, merkte ik meteen. Hij zocht de hele avond mijn blik, keek me dan net iets te lang aan en we moesten lachen om elkaars grapjes. Tijdens het bowlen raakte hij me een paar keer zogenaamd per ongeluk aan. Het was loeispannend. Martijn en Chantal zaten er de hele avond naast, maar hadden gelukkig niets in de gaten.”

‘Op het moment dat ik Rico de hand schudde, stond ik te shaken op mijn benen’
Steeds spannender 
“We spraken steeds vaker met z’n vieren in het weekend af, en elke keer weer voelden Rico en ik een enorme aantrekkingskracht. In het begin bleef het bij stiekem flirten, later wisselden we nummers uit. Het begon met onschuldige berichtjes, maar die werden steeds spannender en seksueler van toon.Totdat we hele dagen appjes stuurden waarin we elkaar zelfs de liefde verklaarden. Maar afgezien van een enkel kusje als niemand het zag, lieten we het daarbij. We hadden allebei een vaste relatie en wilden die niet opgeven. Al die tijd had Martijn nog steeds niets door. Hij is niet van de diepgang: hij houdt van grapjes maken en lacht alles weg. Echt praten kan ik niet met hem. Hij zocht ook niets achter mijn urenlange geapp, nam aan dat ik dat met Chantal deed.Chantal kreeg wel argwaan. Het viel haar op dat ik dingen wist over Rico of haar, die zij me niet had verteld. Ik wist dat ze problemen hadden. Rico had me toevertrouwd dat hij niet meer happy was in zijn relatie.''

Lees verder in Vriendin 49. 
Lees ook: '
Yanna heeft twee mannen'

Twijfel je ook aan je relatie, door een oude liefde of om een andere reden? En wil je daar (anoniem) over vertellen? Praat mee op het forum of mail je verhaal naar post@vriendin.audax.nl.

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 7 dec '16 12:25

  Wat een WALGELIJK verhaal zeg! Normaal ordeel ik niet zo snel maar jij bent echt de verschrikkelijkste persoon die iemand kan overkomen.. "we wilden graag nog een broertje of zusje voor Max". Gatsie darie. Heb met moeite het verhaal afgelezen. Wat denk je zelf? Dat als je met Rico samenwoont alles koek en ei is? Dat alles zo romantische blijft? Ook ben je een slechte moeder. Daar valt voor de rest niet over te discussiëren. Hoop voor jullie, en met name voor de kids, dat je je leven snel weer op orde krijgt.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 7 dec '16 13:11

  Tja ik snap dit wel. Ik denk ook wel eens had ik het maar anders aangepakt. Je mag trouwens van geluk spreken dat martijn zo goed heeft gereageerd. Elk andere man had je waarschijnlijk de deur gewezen. Wel jammer dat je niet voor je eigen geluk hebt gekozen, je leeft maar 1 x. Maak er jets moois van met dat wat je hebt. Veel sterkte.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 dec '16 21:20

  Hee WALGELIJK, wat ben jij zelf een walgelijk mens! Kijk eerst eens naar jezelf. Wie zonder zonden is werpe de 1e steen. Je weet niet hoe jij zou reageren als je in haar schoenen stond. Ik heb alleen dit online stukje gelezen en niet het blad. Maar ik begrijp meteen dat dit een zielsverwant moet zijn. Een zielentweeling. Daar is geen verweer tegen. En zelfs als je daar niet in gelooft dan heb je nog het simpele woord liefde. Velen denken het te kennen. Enkele ontdekken het tijdens een andere relatie. En vele anderen zijn getrouwd maar zullen het nooit echt vinden.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 dec '16 23:54

  Soms overkomt je iets dergelijks en zul je ook nooit weten of je echt gelukkig met die ander zou zijn geworden. Net als ik, zul ook jij dat dus nooit weten
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |