×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 46: Carla's man liet haar achter met zeven kinderen

Vriendin 46: Carla's man liet haar achter met zeven kinderen
15.11.2016 -

Al na hun derde kind voelde Carla (46) dat haar huwelijk met Maarten (48) misschien niet ideaal was. Toch bleef ze erin geloven. Tot na de komst van de tweeling, kind zes en zeven, de bom barstte: "Hij vond zijn gezin niet meer leuk, zei hij letterlijk."


Carla: “We waren jeugdliefdes. Maarten zat twee klassen hoger en ik vond hem hartstikke knap. Vriendinnen probeerden me ervanaf te praten, ze vonden hem arrogant. Toen hij interesse in mij toonde, kon ik mijn geluk niet op. Hij bleek niet alleen knap, maar ook heel leuk. We kregen een relatie, gingen snel samenwonen, en wilden allebei ook niet te lang wachten met trouwen en een gezin stichten. Een jaar na onze bruiloft, ik was pas 23, werd onze oudste geboren, Daan (nu 22). De bevalling was een drama: ik had ruim 26 uur weeën en veel pijn. Maar Daan maakte alles goed. We genoten zo van hem, dat we al snel besloten voor een tweede te gaan. Die bevalling was zo veel mooier dan de eerste, dat gaf me het vertrouwen in mijn lijf terug. We kregen weer een zoon, Frank (nu 19). We waren zielsgelukkig, toch voelde ons gezin nog niet compleet. Moeder zijn van twee jongens was prachtig, maar een dochter erbij zou helemaal super zijn.”

Rare, kwetsende opmerking
“Na twee miskramen werd Marieke geboren, zij is nu 17. Met drie kinderen was ons gezin compleet. Ik ging aan de pil, maar kreeg last van bijwerkingen. Daarom stelde ik Maarten voor dat hij zich zou laten steriliseren. Daar was hij heel stellig in: dat zou hij niet doen. ‘Misschien kom ik ooit nog wel een andere vrouw tegen’, zei hij. Wat een rare, kwetsende opmerking! Hij deed het af als een grapje, maar ik vond het respectloos. We hebben er flink wat keren ruzie om gehad, zeker als hij het weer eens riep in het bijzijn van anderen, die daar dan natuurlijk ook vreemd van opkeken. Ik stopte toch met de pil en we gebruikten condooms, maar daarmee waren we niet altijd even secuur. Zo raakte ik zwanger van ons vierde kind. Hoewel dat totaal niet gepland was, was ik toch heel blij. Maarten aanvankelijk ook, maar tijdens die zwangerschap trok hij zich steeds meer terug. Hij werkte veel en was druk met golfen. Op een dag zag ik op zijn telefoon sms’jes van een andere vrouw. Ik was woest. Toen ik hem ermee confronteerde, ontkende hij alles. Hij had echt geen ander, drukte hij me op het hart. Ik moest er niets achter zoeken. In de berichtjes stond weliswaar niets wat op een affaire wees, maar ze gaven me wel een naar onderbuikgevoel. Toch nam ik zijn verklaring voor waar aan. Hij had toch gezegd dat hij van ons hield? Het vooruitzicht op ons nieuwe kindje hield me overeind en verder stak ik mijn kop in het zand.”

Heb jij ook te lang je onderbuikgevoel genegeerd? Of wil je op dit verhaal reageren? Dat kan op ons forum

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  felice.schulze di 15 nov '16 15:13

  Ik vind verhalen over one night stands en meer van dat soort soep, getuigen van gebrek aan eigen kwaliteit en behoorlijk smakeloos. Het is bepaald geen houding om trots op te zijn. En het komt bijzonder stom over! Felice.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 do 17 nov '16 07:18

  Ik heb dit hele verhaal gelezen. En het is missch naïef geweest, maar ik vind ook dat je trots mag zijn op jezelf. Je weet het wel te redden met 7 kinderen. Persoonlijk vind ik het wat veel maar dat is ieder voor zich. Als mijn man had gezegd over sterilisatie;misschien kom ik nog wel een andere vrouw tegen had ik hem direct eruit gegooit. Ik wens Carla veel sterkte.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |