×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 46: Carla's man liet haar achter met zeven kinderen

Vriendin 46: Carla's man liet haar achter met zeven kinderen
15.11.2016 -

Al na hun derde kind voelde Carla (46) dat haar huwelijk met Maarten (48) misschien niet ideaal was. Toch bleef ze erin geloven. Tot na de komst van de tweeling, kind zes en zeven, de bom barstte: "Hij vond zijn gezin niet meer leuk, zei hij letterlijk."


Carla: “We waren jeugdliefdes. Maarten zat twee klassen hoger en ik vond hem hartstikke knap. Vriendinnen probeerden me ervanaf te praten, ze vonden hem arrogant. Toen hij interesse in mij toonde, kon ik mijn geluk niet op. Hij bleek niet alleen knap, maar ook heel leuk. We kregen een relatie, gingen snel samenwonen, en wilden allebei ook niet te lang wachten met trouwen en een gezin stichten. Een jaar na onze bruiloft, ik was pas 23, werd onze oudste geboren, Daan (nu 22). De bevalling was een drama: ik had ruim 26 uur weeën en veel pijn. Maar Daan maakte alles goed. We genoten zo van hem, dat we al snel besloten voor een tweede te gaan. Die bevalling was zo veel mooier dan de eerste, dat gaf me het vertrouwen in mijn lijf terug. We kregen weer een zoon, Frank (nu 19). We waren zielsgelukkig, toch voelde ons gezin nog niet compleet. Moeder zijn van twee jongens was prachtig, maar een dochter erbij zou helemaal super zijn.”

Rare, kwetsende opmerking
“Na twee miskramen werd Marieke geboren, zij is nu 17. Met drie kinderen was ons gezin compleet. Ik ging aan de pil, maar kreeg last van bijwerkingen. Daarom stelde ik Maarten voor dat hij zich zou laten steriliseren. Daar was hij heel stellig in: dat zou hij niet doen. ‘Misschien kom ik ooit nog wel een andere vrouw tegen’, zei hij. Wat een rare, kwetsende opmerking! Hij deed het af als een grapje, maar ik vond het respectloos. We hebben er flink wat keren ruzie om gehad, zeker als hij het weer eens riep in het bijzijn van anderen, die daar dan natuurlijk ook vreemd van opkeken. Ik stopte toch met de pil en we gebruikten condooms, maar daarmee waren we niet altijd even secuur. Zo raakte ik zwanger van ons vierde kind. Hoewel dat totaal niet gepland was, was ik toch heel blij. Maarten aanvankelijk ook, maar tijdens die zwangerschap trok hij zich steeds meer terug. Hij werkte veel en was druk met golfen. Op een dag zag ik op zijn telefoon sms’jes van een andere vrouw. Ik was woest. Toen ik hem ermee confronteerde, ontkende hij alles. Hij had echt geen ander, drukte hij me op het hart. Ik moest er niets achter zoeken. In de berichtjes stond weliswaar niets wat op een affaire wees, maar ze gaven me wel een naar onderbuikgevoel. Toch nam ik zijn verklaring voor waar aan. Hij had toch gezegd dat hij van ons hield? Het vooruitzicht op ons nieuwe kindje hield me overeind en verder stak ik mijn kop in het zand.”

Heb jij ook te lang je onderbuikgevoel genegeerd? Of wil je op dit verhaal reageren? Dat kan op ons forum

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  felice.schulze di 15 nov '16 15:13

  Ik vind verhalen over one night stands en meer van dat soort soep, getuigen van gebrek aan eigen kwaliteit en behoorlijk smakeloos. Het is bepaald geen houding om trots op te zijn. En het komt bijzonder stom over! Felice.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 do 17 nov '16 07:18

  Ik heb dit hele verhaal gelezen. En het is missch naïef geweest, maar ik vind ook dat je trots mag zijn op jezelf. Je weet het wel te redden met 7 kinderen. Persoonlijk vind ik het wat veel maar dat is ieder voor zich. Als mijn man had gezegd over sterilisatie;misschien kom ik nog wel een andere vrouw tegen had ik hem direct eruit gegooit. Ik wens Carla veel sterkte.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!