×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dankzij Vriendin...konden we met het hele gezin naar Disneyland

Dankzij Vriendin...konden we met het hele gezin naar Disneyland
10.11.2016 -

Vorig jaar won Elisa het Vriendin-weekend in Disneyland Parijs. Samen met haar man en kinderen vertrok ze naar Disneyland Parijs om een geweldig weekend te beleven. Haar man Frank had zes weken voor hun reisje naar Disneyland te horen gekregen dat hij ALS heeft. ''De kans om met z'n allen naar Disney te gaan, grepen we dan ook met beide handen aan.''


Nu, een jaar later, verbouwen ze hun huis. Zodat ze beneden kunnen leven. Frank is het afgelopen jaar achteruitgegaan. Hij loopt moeilijk en praat minder verstaanbaar. Zijn leven is sinds de diagnose totaal veranderd en staat in het teken van leven met ALS. Zo zet Frank zich in voor een project om de zoektocht naar een behandelmethode voor ALS te versnellen. 

Meer weten over het project waarvoor Frank zich inzet en een interview met hem lezen? Klik dan hier. 

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 11 nov '16 08:53

  ontzettend fijn voor deze familie dat ze naar Disney Parijs mochten gaan. Heel veel sterkte gewenst voor Frank en familie.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen vr 18 nov '16 13:10

  Wat hebben jullie van die reis ontzettend genoten. Staat me echt nog bij. Sommige verhalen blijven echt hangen en dit is er zo een. Heel goed dat Frank zich inzet voor ALS Ik hoop van harte dat hij de verbeteringen nog mee kan gaan maken. Ik wens jullie alle succes van de wereld en denk aan jullie en geniet lekker van elkaar. Liefs
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!