×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dankzij Vriendin...konden we met het hele gezin naar Disneyland

Dankzij Vriendin...konden we met het hele gezin naar Disneyland
10.11.2016 -

Vorig jaar won Elisa het Vriendin-weekend in Disneyland Parijs. Samen met haar man en kinderen vertrok ze naar Disneyland Parijs om een geweldig weekend te beleven. Haar man Frank had zes weken voor hun reisje naar Disneyland te horen gekregen dat hij ALS heeft. ''De kans om met z'n allen naar Disney te gaan, grepen we dan ook met beide handen aan.''


Nu, een jaar later, verbouwen ze hun huis. Zodat ze beneden kunnen leven. Frank is het afgelopen jaar achteruitgegaan. Hij loopt moeilijk en praat minder verstaanbaar. Zijn leven is sinds de diagnose totaal veranderd en staat in het teken van leven met ALS. Zo zet Frank zich in voor een project om de zoektocht naar een behandelmethode voor ALS te versnellen. 

Meer weten over het project waarvoor Frank zich inzet en een interview met hem lezen? Klik dan hier. 

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 11 nov '16 08:53

  ontzettend fijn voor deze familie dat ze naar Disney Parijs mochten gaan. Heel veel sterkte gewenst voor Frank en familie.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen vr 18 nov '16 13:10

  Wat hebben jullie van die reis ontzettend genoten. Staat me echt nog bij. Sommige verhalen blijven echt hangen en dit is er zo een. Heel goed dat Frank zich inzet voor ALS Ik hoop van harte dat hij de verbeteringen nog mee kan gaan maken. Ik wens jullie alle succes van de wereld en denk aan jullie en geniet lekker van elkaar. Liefs
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |