×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dankzij Vriendin...konden we met het hele gezin naar Disneyland

Dankzij Vriendin...konden we met het hele gezin naar Disneyland
10.11.2016 -

Vorig jaar won Elisa het Vriendin-weekend in Disneyland Parijs. Samen met haar man en kinderen vertrok ze naar Disneyland Parijs om een geweldig weekend te beleven. Haar man Frank had zes weken voor hun reisje naar Disneyland te horen gekregen dat hij ALS heeft. ''De kans om met z'n allen naar Disney te gaan, grepen we dan ook met beide handen aan.''


Nu, een jaar later, verbouwen ze hun huis. Zodat ze beneden kunnen leven. Frank is het afgelopen jaar achteruitgegaan. Hij loopt moeilijk en praat minder verstaanbaar. Zijn leven is sinds de diagnose totaal veranderd en staat in het teken van leven met ALS. Zo zet Frank zich in voor een project om de zoektocht naar een behandelmethode voor ALS te versnellen. 

Meer weten over het project waarvoor Frank zich inzet en een interview met hem lezen? Klik dan hier. 

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 11 nov '16 08:53

  ontzettend fijn voor deze familie dat ze naar Disney Parijs mochten gaan. Heel veel sterkte gewenst voor Frank en familie.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen vr 18 nov '16 13:10

  Wat hebben jullie van die reis ontzettend genoten. Staat me echt nog bij. Sommige verhalen blijven echt hangen en dit is er zo een. Heel goed dat Frank zich inzet voor ALS Ik hoop van harte dat hij de verbeteringen nog mee kan gaan maken. Ik wens jullie alle succes van de wereld en denk aan jullie en geniet lekker van elkaar. Liefs
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |