×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Beautytips en favoriete producten van de topvisagisten

Beautytips en favoriete producten van de topvisagisten
20.10.2016 -

In Vriendin 42 vertellen topvisagisten van bekende Nederlanders hun verhaal. Welke producten gebruiken ze graag en welke technieken passen ze toe? Hun beste beautytips en favoriete producten delen ze graag met ons. Je leest ze hieronder.


Angelique (beeld links)
Visagist van onder andere Humberto Tan, Katja Schuurman en Froukje de Both

Beautytip
“Moet je make-up een hele dag of langere tijd goed blijven zitten en heb je geen tijd om het bij te werken? Dan kun je het beste een primer gebruiken. Ik gebruik voor Froukje altijd de primer van La Prairie, daar is ze erg over te spreken.”

Favoriete beautyproducten
• De gehele verzorgingslijn van La Prairie: “Niet goedkoop, maar ik vind het wel het allerbeste voor alle leeftijden.”

• Eyeliner en shadingproducten van Make-up Studio: “De eyeliners zijn prachtig en met de shadingboxen kun je je gezicht bijvoorbeeld smaller maken.”

Mettina
Visagist van onder andere Martijn Krabbé, Tooske Ragas en Anita Witzier

Favoriete beautyproducten
• Mega volume miss hippie mascara van L’Oréal: “Is net nieuw en geeft veel volume.”

• Tweezerman pincet: “Wenkbrauwen zijn zo bepalend in je gezicht. Een goede scherpe pincet om ze in vorm te houden is dus onmisbaar.”

Barbara
Visagist van onder andere Irene Moors, Gerard Joling en Gordon

Beautytip
“Een gezicht moet in balans zijn, de kleuren van je make-up moeten kloppen. Kies voor een mooie dunne foundation, licht aangezette wenkbrauwen, mascara, blush en lichte, naturel lippen. Dat doet het altijd goed.”

Favoriete beautyproducten
• Touche Éclat nr. 1 en 3: “Het bekende gouden pennetje van Yves Saint Laurent, waarmee je kunt highlighten. De vloeistof is heel dun en geeft een subtiel effect. Ik kan niet zonder.”

• De eyeliner van Make-up Studio: “Zit in een potje en je brengt ’m met een kwastje aan. Blijft echt supergoed zitten.”

Bart
Visagist van onder andere Stacey Rookhuizen

Beautytips• “Ik adviseer iedereen onder de make-up een echt goede dagcrème te gebruiken. En gebruik geen vet voor je lippen, dat droogt uit. Kies liever voor een hydraterende crème.”

• “Neem niet iedere tip van internet over. Aambeienzalf onder je ogen smeren tegen wallen bijvoorbeeld is iets wat je echt beter niet kunt doen!”

• “In de hoogste hoek van je wenkbrauw kun je smokkelen: trek hem daar nét iets door met een licht potlood.”

Favoriete beautyproducten• Living Proof Thickening cream: “Werkt als een trein. Het legt een molecuul-laag om je haar, waardoor je volume krijgt.”

• Ellis Faas Milky lips lipstick: “Een natuurlijke lipstick met niet te veel glans. Mijn favoriet is nummer L207.”

Lees het hele interview met de topvisagisten in Vriendin 42.

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |