×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Beautytips en favoriete producten van de topvisagisten

Beautytips en favoriete producten van de topvisagisten
20.10.2016 -

In Vriendin 42 vertellen topvisagisten van bekende Nederlanders hun verhaal. Welke producten gebruiken ze graag en welke technieken passen ze toe? Hun beste beautytips en favoriete producten delen ze graag met ons. Je leest ze hieronder.


Angelique (beeld links)
Visagist van onder andere Humberto Tan, Katja Schuurman en Froukje de Both

Beautytip
“Moet je make-up een hele dag of langere tijd goed blijven zitten en heb je geen tijd om het bij te werken? Dan kun je het beste een primer gebruiken. Ik gebruik voor Froukje altijd de primer van La Prairie, daar is ze erg over te spreken.”

Favoriete beautyproducten
• De gehele verzorgingslijn van La Prairie: “Niet goedkoop, maar ik vind het wel het allerbeste voor alle leeftijden.”

• Eyeliner en shadingproducten van Make-up Studio: “De eyeliners zijn prachtig en met de shadingboxen kun je je gezicht bijvoorbeeld smaller maken.”

Mettina
Visagist van onder andere Martijn Krabbé, Tooske Ragas en Anita Witzier

Favoriete beautyproducten
• Mega volume miss hippie mascara van L’Oréal: “Is net nieuw en geeft veel volume.”

• Tweezerman pincet: “Wenkbrauwen zijn zo bepalend in je gezicht. Een goede scherpe pincet om ze in vorm te houden is dus onmisbaar.”

Barbara
Visagist van onder andere Irene Moors, Gerard Joling en Gordon

Beautytip
“Een gezicht moet in balans zijn, de kleuren van je make-up moeten kloppen. Kies voor een mooie dunne foundation, licht aangezette wenkbrauwen, mascara, blush en lichte, naturel lippen. Dat doet het altijd goed.”

Favoriete beautyproducten
• Touche Éclat nr. 1 en 3: “Het bekende gouden pennetje van Yves Saint Laurent, waarmee je kunt highlighten. De vloeistof is heel dun en geeft een subtiel effect. Ik kan niet zonder.”

• De eyeliner van Make-up Studio: “Zit in een potje en je brengt ’m met een kwastje aan. Blijft echt supergoed zitten.”

Bart
Visagist van onder andere Stacey Rookhuizen

Beautytips• “Ik adviseer iedereen onder de make-up een echt goede dagcrème te gebruiken. En gebruik geen vet voor je lippen, dat droogt uit. Kies liever voor een hydraterende crème.”

• “Neem niet iedere tip van internet over. Aambeienzalf onder je ogen smeren tegen wallen bijvoorbeeld is iets wat je echt beter niet kunt doen!”

• “In de hoogste hoek van je wenkbrauw kun je smokkelen: trek hem daar nét iets door met een licht potlood.”

Favoriete beautyproducten• Living Proof Thickening cream: “Werkt als een trein. Het legt een molecuul-laag om je haar, waardoor je volume krijgt.”

• Ellis Faas Milky lips lipstick: “Een natuurlijke lipstick met niet te veel glans. Mijn favoriet is nummer L207.”

Lees het hele interview met de topvisagisten in Vriendin 42.

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |