×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De keuken van... presentator Sander Janson

De keuken van... presentator Sander Janson
12.10.2016 -

Vijftien jaar lang presenteerde Sander Janson (46) Campinglife. Maar wist je dat hij, behalve van kamperen, ook erg van gezonde voeding houdt en dol is op koken? Zo heeft hij in zijn keuken een grote Italiaanse oven en een professioneel espresso- apparaat. “Als je goed eet, voel je je lekkerder en heb je meer energie.”


De meeste mensen associëren jou niet met koken en gezonde voeding…
“Dat snap ik, ik loop er ook niet echt mee te koop. In tegenstelling tot de rest van de wereld: je hoeft maar op Instagram te kijken en de smoothies, bananenbroden en mensen die hun sixpack laten zien, vliegen je om de oren. Gezond eten is een hype op dit moment. Maar dat is alleen maar goed. Hoe meer mensen ermee bezig zijn, hoe gezonder we worden.”

Hoe komt het dat jij er ook mee bezig bent?
“Dat komt absoluut door mijn moeder. Wij kregen vroeger thuis al muesli, dat vonden mijn vriendjes heel raar. En ze noemden het lijnzaadbrood dat mijn moeder bij het reformhuis kocht ‘betonbrood’, zo zwaar was het. Veel van mijn kennis over gezonde voeding heb ik van haar meegekregen. Ook van mijn vader trouwens, die slager was, waardoor ik precies weet wat kwalitatief goed vlees is.

In april zette RTL Campinglife stop. Hoe was dat voor jou?
“Ik presenteerde het al vijftien jaar, dus het was onderdeel van mijn leven geworden. In de zomermaanden was ik altijd op pad voor mijn programma. Toen RTL het opeens stopzette, voelde ik me geamputeerd. Een stuk van mezelf was weg. Ik had net een paar jaar daarvoor een huis gekocht en ik ben alleen, dus hoe zou ik de hypotheek gaan betalen? En wat voor werk zou ik nu gaan doen? Dat soort gedachten spookten door mijn hoofd."  

Het hele interview met Sander lees je in Vriendin 41

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!