×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen hun grootste schoolblunder

Lezeressen vertellen hun grootste schoolblunder
06.10.2016 -

Zie alle ballen maar hoog te houden als werkende moeder, inclusief huishouden en school: studiedagen, verkleedfeesten, traktaties. Dat gaat soms mis… Lezeressen vertellen over hun schoolblunder.


'Sneu dat die moeder haar kind niet verkleed had' 
Josine (38):
“Ik heb me een keer vergist in de datum van Juffendag. En nou had dat helemaal niet zo’n groot probleem hoeven zijn, ware het niet dat ik mijn vierjarige zoontje voor de gelegenheid verkleed had als indiaan, compleet met schmink. Onderweg naar school kwamen we een klasgenootje tegen. Ik vond het nog zo sneu dat die moeder haar kind niet verkleed had. Pas bij het derde niet-verklede kleutertje begon ik te twijfelen. Had ik het dan verkeerd genoteerd? Gelukkig vatte mijn zoontje het sportief op. ‘Geeft niets mama, ik doe wel alsof dit mijn normale kleren zijn’, stelde hij me heel lief gerust.”

'Ze was toch vrij?'
Maroesja (40): “Die studiedagen, dat blijf ik een lastig fenomeen vinden. Zo stond ik een keer op een halfleeg schoolplein, ik had dus weer niet meegekregen dat de onderbouw een dagje vrij was. Daar ging mijn dag werken: ik mocht een kleuter vermaken. Maar ook omgekeerd is het al eens fout gegaan. Had ik mijn dochter lekker een dagje thuis, belde de juf. ‘Eh… waar is Quinty?’ Nou, thuis, ze is toch vrij? Niet dus, het bleek een gewone schooldag te zijn... Tegenwoordig schrijf ik aan het begin van het schooljaar alle vrije dagen in mijn agenda. Nu ik het erover heb, dat moet ik voor dit jaar nog doen!” 

Lees nog 8 verhalen in Vriendin 40 (deze week in de winkels).  

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |