×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen hun grootste schoolblunder

Lezeressen vertellen hun grootste schoolblunder
06.10.2016 -

Zie alle ballen maar hoog te houden als werkende moeder, inclusief huishouden en school: studiedagen, verkleedfeesten, traktaties. Dat gaat soms mis… Lezeressen vertellen over hun schoolblunder.


'Sneu dat die moeder haar kind niet verkleed had' 
Josine (38):
“Ik heb me een keer vergist in de datum van Juffendag. En nou had dat helemaal niet zo’n groot probleem hoeven zijn, ware het niet dat ik mijn vierjarige zoontje voor de gelegenheid verkleed had als indiaan, compleet met schmink. Onderweg naar school kwamen we een klasgenootje tegen. Ik vond het nog zo sneu dat die moeder haar kind niet verkleed had. Pas bij het derde niet-verklede kleutertje begon ik te twijfelen. Had ik het dan verkeerd genoteerd? Gelukkig vatte mijn zoontje het sportief op. ‘Geeft niets mama, ik doe wel alsof dit mijn normale kleren zijn’, stelde hij me heel lief gerust.”

'Ze was toch vrij?'
Maroesja (40): “Die studiedagen, dat blijf ik een lastig fenomeen vinden. Zo stond ik een keer op een halfleeg schoolplein, ik had dus weer niet meegekregen dat de onderbouw een dagje vrij was. Daar ging mijn dag werken: ik mocht een kleuter vermaken. Maar ook omgekeerd is het al eens fout gegaan. Had ik mijn dochter lekker een dagje thuis, belde de juf. ‘Eh… waar is Quinty?’ Nou, thuis, ze is toch vrij? Niet dus, het bleek een gewone schooldag te zijn... Tegenwoordig schrijf ik aan het begin van het schooljaar alle vrije dagen in mijn agenda. Nu ik het erover heb, dat moet ik voor dit jaar nog doen!” 

Lees nog 8 verhalen in Vriendin 40 (deze week in de winkels).  

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!