×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen hun grootste schoolblunder

Lezeressen vertellen hun grootste schoolblunder
06.10.2016 -

Zie alle ballen maar hoog te houden als werkende moeder, inclusief huishouden en school: studiedagen, verkleedfeesten, traktaties. Dat gaat soms mis… Lezeressen vertellen over hun schoolblunder.


'Sneu dat die moeder haar kind niet verkleed had' 
Josine (38):
“Ik heb me een keer vergist in de datum van Juffendag. En nou had dat helemaal niet zo’n groot probleem hoeven zijn, ware het niet dat ik mijn vierjarige zoontje voor de gelegenheid verkleed had als indiaan, compleet met schmink. Onderweg naar school kwamen we een klasgenootje tegen. Ik vond het nog zo sneu dat die moeder haar kind niet verkleed had. Pas bij het derde niet-verklede kleutertje begon ik te twijfelen. Had ik het dan verkeerd genoteerd? Gelukkig vatte mijn zoontje het sportief op. ‘Geeft niets mama, ik doe wel alsof dit mijn normale kleren zijn’, stelde hij me heel lief gerust.”

'Ze was toch vrij?'
Maroesja (40): “Die studiedagen, dat blijf ik een lastig fenomeen vinden. Zo stond ik een keer op een halfleeg schoolplein, ik had dus weer niet meegekregen dat de onderbouw een dagje vrij was. Daar ging mijn dag werken: ik mocht een kleuter vermaken. Maar ook omgekeerd is het al eens fout gegaan. Had ik mijn dochter lekker een dagje thuis, belde de juf. ‘Eh… waar is Quinty?’ Nou, thuis, ze is toch vrij? Niet dus, het bleek een gewone schooldag te zijn... Tegenwoordig schrijf ik aan het begin van het schooljaar alle vrije dagen in mijn agenda. Nu ik het erover heb, dat moet ik voor dit jaar nog doen!” 

Lees nog 8 verhalen in Vriendin 40 (deze week in de winkels).  

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |