×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Diane: 'Dat de dader maar drie jaar kreeg, is waanzin'

Diane: 'Dat de dader maar drie jaar kreeg, is waanzin'
05.10.2016 -

Diane's gezin werd slachtoffer van de doodrijder op de A2.


30 december 2015: het gezin van Diane (36) stapt in de auto richting dierenpark. Wat een gezellige dag moet worden, eindigt in een ongekend drama. “Ik hing ondersteboven in mijn gordel, keek naar het grauwe gezicht van Ricardo en wist dat het goed mis was.”

'Ik klikte mijn gordel los en landde op het plafond van de auto'

Diane: “Op 30 december afgelopen jaar stond ik ’s ochtends al om acht uur voor de deur bij mijn exman Ricardo (42). Mijn zoon Noah (11) deed open. Hij vroeg waarom ik zo vroeg voor de deur stond. Die dag zou hij naar Safaripark Beekse Bergen gaan samen met zijn vader, tweelingbroer Raven (11), zusje Yael (9) en de nieuwe vriendin van zijn vader: Jennifer (26). Ricardo en ik hadden de kinderen nog niet verteld dat mijn man Niels (36) en ik ook mee zouden gaan, dat was een verrassing. Het was leuk om de verbazing en blijdschap op Noahs gezicht te zien toen ik het hem vertelde. Uiteindelijk stapten we met z’n allen in onze auto – Niels en ik hadden een grote auto met zeven zitplaatsen – en gingen we op weg. Niels reed, ik zat naast hem. Ricardo, Jennifer en Yael zaten achter ons, en achterin zaten Raven en Noah. Onderweg stopten we nog even bij een tank station om iets lekkers te halen. Als we dat niet hadden gedaan, was nu misschien alles anders geweest.”

Beste vriend
“Ricardo en ik zijn tien jaar getrouwd geweest. We hadden veel lol samen, ruzie hadden we nooit. Maar we waren meer vrienden dan elkaars partner. We vroegen ons af of we wel op deze manier verder wilden: we waren nog zo jong. Eerst hadden we het idee om als vrienden samen te wonen in ons huis, maar dat leek bij nader inzien toch geen goed plan. In 2011 zijn we daarom gescheiden. Ricardo is altijd mijn beste vriend gebleven. Sommige mensen bewonderden ons daarom, anderen vonden het raar. Maar wij deden wat goed voelde voor ons en de kinderen. Niels accepteerde mijn goede relatie met Ricardo. En Jennifer, Ricardo’s vriendin, deed dat ook. 

In shock

“Een paar weken voor het ongeluk wonnen Ricardo’s ouders via de Vriendenloterij kaartjes voor Safaripark Beekse Bergen. Ricardo kreeg de kaartjes, zodat hij met de kinderen een dagje weg kon. Op de avond voordat ze zouden gaan, hadden Ricardo en ik elkaar aan de lijn. Ik vroeg wat nu eigenlijk de bedoeling was: zou hij met Jennifer en de kinderen gaan? Waarop hij bedacht dat het extra leuk was als Niels en ik zouden meegaan. En dus belde ik die donderdagochtend samen met Niels aan bij het huis van Ricardo en Jennifer. Van het ongeluk zelf weet ik niets meer. Het laatste wat ik me herinner, is dat Jennifer, die achter me zat, me iets liet zien op haar telefoon. Volgens mij was het een pagina over wonen, ik weet het niet meer precies. Daarna werd ik wakker terwijl ik ondersteboven in mijn gordel hing. Waar was ik? Alles wat ik zag, was zwart. Tot ik begreep dat dat het asfalt was, en dat onze auto op z’n kop op het wegdek lag. Toen ik om me heen keek, was Ricardo de eerste die ik zag. Ook hij hing in zijn gordel. Op dat moment besefte ik dat er iets goed fout was. Ik klikte mijn gordel los en landde op het plafond van de auto. Pas toen drongen de geluiden tot me door." 

Lees verder in Vriendin 40

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem ma 10 okt '16 21:08

    Ik weet nog heel goed dat ik op het nieuws hoorde dat er een gezin met hoge snelheid is aangereden. Dat de vader het niet overleefd heeft en 2 kinderen blijvend gehandicapt. "Mijn hemel" was mijn reactie. Nu je dan het hele verhaal heb gelezen wordt je eigenlijk alleen maar boos. Dat zo'n debiel het hele leven van je kinderen zo veranderd heeft. 2 onschuldige kinders die de rest van hun leven getekend zijn door zo'n iemand, alleen maar voor drugs! Ik hoop dat het om inderdaad in hoger beroep gaat en de straf hoger uit komt. Hij mag niet nog meer levens kapot maken. ik wens Diana, haar kinderen en vriend en de vriendin van Richard heel veel sterkte toe.
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!