×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 38: 'Mijn droomman gaat trouwen, maar niet met mij'

Vriendin 38: 'Mijn droomman gaat trouwen, maar niet met mij'
20.09.2016 -

Als Kirsten (28) Joost tegenkomt, valt ze als een blok voor hem. Alleen hij niet voor haar. Wel worden ze beste vrienden. ''Ik bleef hoop houden, totdat hij belde: 'Ik heb Marloes ten huwelijk gevraagd!' De hele avond heb ik gehuild: Nu was het definitief."


Kirsten: “Al tien jaar ben ik verliefd op mijn allerbeste maatje Joost. Hij heeft geen idee van mijn gevoelens voor hem. Ik heb hem nooit iets verteld, omdat Joost lang geleden eens tegen me zei dat hij blij is dat hij een vriendin heeft voor wie hij geen gevoelens heeft. Verliefdheid maakt alles tenslotte zo complex. Hij moest eens weten dat ik precies weet hoe lastig dat is. Over een paar weken trouwt hij. Met een vrouw die totaal niet bij hem past – vind ik. Ze is al jaren zijn vriendin en ik kijk al jaren aan de zijlijn toe hoe zij het leven leidt dat ik eigenlijk had willen hebben. Toen Joost me vroeg getuige te zijn op zijn huwelijk, aarzelde ik geen moment. Natuurlijk zei ik ja. Maar wat zie ik op tegen deze dag, waarna het voorgoed te laat zal zijn om Joost te vertellen over mijn ware gevoelens.”
 

‘Nog voor de zon opkwam, was ik stapelverliefd op Joost’

 

Enorm flirten 
“Ik leerde Joost kennen tijdens een avondje in de kroeg. Hij zat, net als ik, nog op school en was die avond uit met zijn vrienden. Omdat zij precies met vier jongens waren en wij met vier meiden, trokken we automatisch naar elkaar toe. Het was supergezellig. Tussen de drie jongens en mijn vriendinnen was er meteen een klik. Joost en ik bleven ‘over’. En daar was ik blij mee, want Joost was helemaal mijn type. Lang, donker, een goedgebouwd lichaam en een lieve, zachte uitstraling. Ik stond meteen in de flirtstand en ging ervoor. Maar dat ik niet zijn type was, werd me algauw duidelijk. In de kroeg blevenzijn ogen rusten op kleine, stevige vrouwen. Daar kwam ik met mijn lange, dunne lijf duidelijk niet bij in de buurt. Ik baalde ervan, want ik voelde me meteen enorm op mijn gemak bij Joost. Niet alleen zijn uiterlijk stond me aan, we hadden ook genoeg gespreksstof. Joost en ik lachten wat af die avond en nacht en nog voor de zon opkwam, was ik stapelverliefd op hem. Joost was helaas volledig ongevoelig voor mijn charmes. Ik deed enorm mijn best zijn aandacht te trekken en met hem te flirten, maar hij hapte niet toe. Hij wees me zelfs vrouwen aan in de kroeg die hij aantrekkelijk vond.In plaats van die avond naar huis te gaan met deze wereldvent, wisselden we telefoonnummers uit en beloofden elkaar snel weer te zien. Die avond was wel het begin van onze hechte vriendschap.”

Glunderen 
“Joost is echt mijn maatje. Wat vrouwen normaal gesproken met hun vriendinnen bespreken, bespreek ik met hem. Hij gaat mee de stad in als ik nieuwe kleding nodig heb en vangt me op als ik weer eens een relatie heb beëindigd. Alleen is ook maar alleen en omdat er van Joost niets te verwachten valt op dat gebied, stort ik me elke keer weer vol overgave in het daten. Maar hoe ik ook zoek, niemand geeft me hetzelfde gevoel als hij. En daarom is er niemand goed genoeg of komt ook maar in de buurt van serieus relatiemateriaal.''

Herken je Kirstens verhaal en wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Praat mee op ons forum.

Lees het hele verhaal van Kirsten in Vriendin 38.

Bron: Shutterstock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Tulpje88 do 22 sep '16 20:09

    Wauw, even serieus heb ik dit verhaal nou echt gelezen zojuist in de vriendin?! Lieve, lieve Kirsten zorg er alsjeblieft voor dat je zo snel mogelijk uit zijn leven verdwijnt. Je idealiseert hem maar. Niemand is zoals hij, nee jij wilt dat niemand is zoals hem. Wat doe je jezelf aan? Over 5 jaar ga je terug kijken op deze periode met heel veel spijt. Misschien heb je het een jaar moeilijk maar daarna zal alles makkelijker worden. Liever 1 keer veel pijn dan elke dag moeten lijden en langzaam 'sterven'!!
    Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |