×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 38: 'Mijn droomman gaat trouwen, maar niet met mij'

Vriendin 38: 'Mijn droomman gaat trouwen, maar niet met mij'
20.09.2016 -

Als Kirsten (28) Joost tegenkomt, valt ze als een blok voor hem. Alleen hij niet voor haar. Wel worden ze beste vrienden. ''Ik bleef hoop houden, totdat hij belde: 'Ik heb Marloes ten huwelijk gevraagd!' De hele avond heb ik gehuild: Nu was het definitief."


Kirsten: “Al tien jaar ben ik verliefd op mijn allerbeste maatje Joost. Hij heeft geen idee van mijn gevoelens voor hem. Ik heb hem nooit iets verteld, omdat Joost lang geleden eens tegen me zei dat hij blij is dat hij een vriendin heeft voor wie hij geen gevoelens heeft. Verliefdheid maakt alles tenslotte zo complex. Hij moest eens weten dat ik precies weet hoe lastig dat is. Over een paar weken trouwt hij. Met een vrouw die totaal niet bij hem past – vind ik. Ze is al jaren zijn vriendin en ik kijk al jaren aan de zijlijn toe hoe zij het leven leidt dat ik eigenlijk had willen hebben. Toen Joost me vroeg getuige te zijn op zijn huwelijk, aarzelde ik geen moment. Natuurlijk zei ik ja. Maar wat zie ik op tegen deze dag, waarna het voorgoed te laat zal zijn om Joost te vertellen over mijn ware gevoelens.”
 

‘Nog voor de zon opkwam, was ik stapelverliefd op Joost’

 

Enorm flirten 
“Ik leerde Joost kennen tijdens een avondje in de kroeg. Hij zat, net als ik, nog op school en was die avond uit met zijn vrienden. Omdat zij precies met vier jongens waren en wij met vier meiden, trokken we automatisch naar elkaar toe. Het was supergezellig. Tussen de drie jongens en mijn vriendinnen was er meteen een klik. Joost en ik bleven ‘over’. En daar was ik blij mee, want Joost was helemaal mijn type. Lang, donker, een goedgebouwd lichaam en een lieve, zachte uitstraling. Ik stond meteen in de flirtstand en ging ervoor. Maar dat ik niet zijn type was, werd me algauw duidelijk. In de kroeg blevenzijn ogen rusten op kleine, stevige vrouwen. Daar kwam ik met mijn lange, dunne lijf duidelijk niet bij in de buurt. Ik baalde ervan, want ik voelde me meteen enorm op mijn gemak bij Joost. Niet alleen zijn uiterlijk stond me aan, we hadden ook genoeg gespreksstof. Joost en ik lachten wat af die avond en nacht en nog voor de zon opkwam, was ik stapelverliefd op hem. Joost was helaas volledig ongevoelig voor mijn charmes. Ik deed enorm mijn best zijn aandacht te trekken en met hem te flirten, maar hij hapte niet toe. Hij wees me zelfs vrouwen aan in de kroeg die hij aantrekkelijk vond.In plaats van die avond naar huis te gaan met deze wereldvent, wisselden we telefoonnummers uit en beloofden elkaar snel weer te zien. Die avond was wel het begin van onze hechte vriendschap.”

Glunderen 
“Joost is echt mijn maatje. Wat vrouwen normaal gesproken met hun vriendinnen bespreken, bespreek ik met hem. Hij gaat mee de stad in als ik nieuwe kleding nodig heb en vangt me op als ik weer eens een relatie heb beëindigd. Alleen is ook maar alleen en omdat er van Joost niets te verwachten valt op dat gebied, stort ik me elke keer weer vol overgave in het daten. Maar hoe ik ook zoek, niemand geeft me hetzelfde gevoel als hij. En daarom is er niemand goed genoeg of komt ook maar in de buurt van serieus relatiemateriaal.''

Herken je Kirstens verhaal en wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Praat mee op ons forum.

Lees het hele verhaal van Kirsten in Vriendin 38.

Bron: Shutterstock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Tulpje88 do 22 sep '16 20:09

    Wauw, even serieus heb ik dit verhaal nou echt gelezen zojuist in de vriendin?! Lieve, lieve Kirsten zorg er alsjeblieft voor dat je zo snel mogelijk uit zijn leven verdwijnt. Je idealiseert hem maar. Niemand is zoals hij, nee jij wilt dat niemand is zoals hem. Wat doe je jezelf aan? Over 5 jaar ga je terug kijken op deze periode met heel veel spijt. Misschien heb je het een jaar moeilijk maar daarna zal alles makkelijker worden. Liever 1 keer veel pijn dan elke dag moeten lijden en langzaam 'sterven'!!
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |