×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 37: Hellens ex-man was getuige op haar tweede huwelijk

Vriendin 37: Hellens ex-man was getuige op haar tweede huwelijk
14.09.2016 -

Toen Hellen (36) ging trouwen met haar tweede grote liefde, Mark (43), hoefde ze niet lang na te denken over wie zij als haar getuige wilde. "Mijn ex Danny speelt zo'n belangrijke rol in mijn leven, het was een logische keuze om hem te vragen."


'Toen ik hoogzwanger was, bleek Danny verliefd op een andere vrouw'
 

Hellen: “Op 4 juli 2015 trouwde ik met Mark in dierentuin GaiaZOO. Ik weet nog dat de trouwambtenaar, mijn zwager, zei: ‘Deze situatie is uniek. Danny is Hellens ex-man en tegelijkertijd haar getuige. Wie maakt dat nou mee?’ Hij had gelijk, zoiets komt niet vaak voor. Maar dit was hoe ik het wilde. Toen Danny zijn handtekening had gezet en mij aankeek, kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik voelde me ontzettend trots. Trots op de manier waarop we als ex-partners met elkaar omgaan, op de prachtige vriendschap die we na onze breuk hebben opgebouwd.”

Leeg en verdrietig
“Danny en ik zijn zeven jaar samen geweest. Toen ik in 2005 hoog- zwanger was, een paar maanden nadat we getrouwd waren, bleek hij verliefd te zijn op een andere vrouw. Mijn wereld stortte in. Ik kreeg een kind met de liefde van mijn leven, en nu had hij een ander? Het kwam voor mij als een donderslag bij heldere hemel, want voor mijn gevoel zat het goed tussen ons. Een aantal heel zware weken volgde, waarin Danny bij zijn broer introk. Ik was erg verdrietig en vooral bang: wat als ik straks alleen achter zou blijven met de baby? Ondanks alle emoties probeerde ik te focussen op de naderende bevalling. Toen die eenmaal begon, vond ik dat Danny erbij moest zijn. Ons kind zou maar één keer geboren worden, dat moment konden we niet overdoen. 

Gezinsleven
Toen ik Myrthe, die inmiddels tien is, in mijn armen kreeg, had ik niet het gevoel dat ik moeder was geworden. Ik voelde me leeg, verdrietig en zat allesbehalve op een roze wolk. Omdat ik niet alleen wilde zijn na de bevalling, vroeg ik Danny of hij weer bij me in wilde trekken. Natuurlijk ook in de hoop dat hij uiteindelijk weer een gezinsleven wilde met mij en onze dochter. Ik weet niet hoe hij daar zelf over dacht, maar hij kwam wel weer bij ons wonen. Hij had het contact met de andere vrouw verbroken. Hij kampte met een enorm schuldgevoel en was net als ik de draad helemaal kwijt. Hij wist niet meer wat hij voelde en voor wie. De sfeer in huis was erg ongemakkelijk. We praatten weinig en 
ook als er kraamvisite kwam, vielen er soms pijnlijke stiltes. Al die tijd bleef ik hopen dat het goed zou komen tussen ons. Ik hield nog steeds van Danny en wilde ons kind niet alleen opvoeden.”

Lees het volledige verhaal in Vriendin 37

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Lautje2702 di 20 sep '16 10:34

    Wat fijn dat het ook zo kan met een extra. Zeker voor je dochter is dit top natuurlijk. Zelf heb ik geen exen waarvan ik nog contact zou willen. Met sommige gewoon hoi is echt genoeg. Veel geluk!
    Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |