×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 37: Hellens ex-man was getuige op haar tweede huwelijk

Vriendin 37: Hellens ex-man was getuige op haar tweede huwelijk
14.09.2016 -

Toen Hellen (36) ging trouwen met haar tweede grote liefde, Mark (43), hoefde ze niet lang na te denken over wie zij als haar getuige wilde. "Mijn ex Danny speelt zo'n belangrijke rol in mijn leven, het was een logische keuze om hem te vragen."


'Toen ik hoogzwanger was, bleek Danny verliefd op een andere vrouw'
 

Hellen: “Op 4 juli 2015 trouwde ik met Mark in dierentuin GaiaZOO. Ik weet nog dat de trouwambtenaar, mijn zwager, zei: ‘Deze situatie is uniek. Danny is Hellens ex-man en tegelijkertijd haar getuige. Wie maakt dat nou mee?’ Hij had gelijk, zoiets komt niet vaak voor. Maar dit was hoe ik het wilde. Toen Danny zijn handtekening had gezet en mij aankeek, kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik voelde me ontzettend trots. Trots op de manier waarop we als ex-partners met elkaar omgaan, op de prachtige vriendschap die we na onze breuk hebben opgebouwd.”

Leeg en verdrietig
“Danny en ik zijn zeven jaar samen geweest. Toen ik in 2005 hoog- zwanger was, een paar maanden nadat we getrouwd waren, bleek hij verliefd te zijn op een andere vrouw. Mijn wereld stortte in. Ik kreeg een kind met de liefde van mijn leven, en nu had hij een ander? Het kwam voor mij als een donderslag bij heldere hemel, want voor mijn gevoel zat het goed tussen ons. Een aantal heel zware weken volgde, waarin Danny bij zijn broer introk. Ik was erg verdrietig en vooral bang: wat als ik straks alleen achter zou blijven met de baby? Ondanks alle emoties probeerde ik te focussen op de naderende bevalling. Toen die eenmaal begon, vond ik dat Danny erbij moest zijn. Ons kind zou maar één keer geboren worden, dat moment konden we niet overdoen. 

Gezinsleven
Toen ik Myrthe, die inmiddels tien is, in mijn armen kreeg, had ik niet het gevoel dat ik moeder was geworden. Ik voelde me leeg, verdrietig en zat allesbehalve op een roze wolk. Omdat ik niet alleen wilde zijn na de bevalling, vroeg ik Danny of hij weer bij me in wilde trekken. Natuurlijk ook in de hoop dat hij uiteindelijk weer een gezinsleven wilde met mij en onze dochter. Ik weet niet hoe hij daar zelf over dacht, maar hij kwam wel weer bij ons wonen. Hij had het contact met de andere vrouw verbroken. Hij kampte met een enorm schuldgevoel en was net als ik de draad helemaal kwijt. Hij wist niet meer wat hij voelde en voor wie. De sfeer in huis was erg ongemakkelijk. We praatten weinig en 
ook als er kraamvisite kwam, vielen er soms pijnlijke stiltes. Al die tijd bleef ik hopen dat het goed zou komen tussen ons. Ik hield nog steeds van Danny en wilde ons kind niet alleen opvoeden.”

Lees het volledige verhaal in Vriendin 37

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Lautje2702 di 20 sep '16 10:34

    Wat fijn dat het ook zo kan met een extra. Zeker voor je dochter is dit top natuurlijk. Zelf heb ik geen exen waarvan ik nog contact zou willen. Met sommige gewoon hoi is echt genoeg. Veel geluk!
    Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |