×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 37: Hellens ex-man was getuige op haar tweede huwelijk

Vriendin 37: Hellens ex-man was getuige op haar tweede huwelijk
14.09.2016 -

Toen Hellen (36) ging trouwen met haar tweede grote liefde, Mark (43), hoefde ze niet lang na te denken over wie zij als haar getuige wilde. "Mijn ex Danny speelt zo'n belangrijke rol in mijn leven, het was een logische keuze om hem te vragen."


'Toen ik hoogzwanger was, bleek Danny verliefd op een andere vrouw'
 

Hellen: “Op 4 juli 2015 trouwde ik met Mark in dierentuin GaiaZOO. Ik weet nog dat de trouwambtenaar, mijn zwager, zei: ‘Deze situatie is uniek. Danny is Hellens ex-man en tegelijkertijd haar getuige. Wie maakt dat nou mee?’ Hij had gelijk, zoiets komt niet vaak voor. Maar dit was hoe ik het wilde. Toen Danny zijn handtekening had gezet en mij aankeek, kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik voelde me ontzettend trots. Trots op de manier waarop we als ex-partners met elkaar omgaan, op de prachtige vriendschap die we na onze breuk hebben opgebouwd.”

Leeg en verdrietig
“Danny en ik zijn zeven jaar samen geweest. Toen ik in 2005 hoog- zwanger was, een paar maanden nadat we getrouwd waren, bleek hij verliefd te zijn op een andere vrouw. Mijn wereld stortte in. Ik kreeg een kind met de liefde van mijn leven, en nu had hij een ander? Het kwam voor mij als een donderslag bij heldere hemel, want voor mijn gevoel zat het goed tussen ons. Een aantal heel zware weken volgde, waarin Danny bij zijn broer introk. Ik was erg verdrietig en vooral bang: wat als ik straks alleen achter zou blijven met de baby? Ondanks alle emoties probeerde ik te focussen op de naderende bevalling. Toen die eenmaal begon, vond ik dat Danny erbij moest zijn. Ons kind zou maar één keer geboren worden, dat moment konden we niet overdoen. 

Gezinsleven
Toen ik Myrthe, die inmiddels tien is, in mijn armen kreeg, had ik niet het gevoel dat ik moeder was geworden. Ik voelde me leeg, verdrietig en zat allesbehalve op een roze wolk. Omdat ik niet alleen wilde zijn na de bevalling, vroeg ik Danny of hij weer bij me in wilde trekken. Natuurlijk ook in de hoop dat hij uiteindelijk weer een gezinsleven wilde met mij en onze dochter. Ik weet niet hoe hij daar zelf over dacht, maar hij kwam wel weer bij ons wonen. Hij had het contact met de andere vrouw verbroken. Hij kampte met een enorm schuldgevoel en was net als ik de draad helemaal kwijt. Hij wist niet meer wat hij voelde en voor wie. De sfeer in huis was erg ongemakkelijk. We praatten weinig en 
ook als er kraamvisite kwam, vielen er soms pijnlijke stiltes. Al die tijd bleef ik hopen dat het goed zou komen tussen ons. Ik hield nog steeds van Danny en wilde ons kind niet alleen opvoeden.”

Lees het volledige verhaal in Vriendin 37

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Lautje2702 di 20 sep '16 10:34

    Wat fijn dat het ook zo kan met een extra. Zeker voor je dochter is dit top natuurlijk. Zelf heb ik geen exen waarvan ik nog contact zou willen. Met sommige gewoon hoi is echt genoeg. Veel geluk!
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!