×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: 'Mijn man en ik slapen al jaren niet meer samen'

Vriendin 35: 'Mijn man en ik slapen al jaren niet meer samen'
30.08.2016 - Redactie Vriendin

Elke nacht slapen de drie kinderen van Claudia (42) en Jos (44) bij haar in bed. Jos is inmiddels uitgeweken naar een andere slaapkamer en Claudia vindt het wel prima. "Ik heb geen enkel verlangen om seksueel actief te zijn."


Claudia heeft liever haar kinderen bij haar in bed dan haar man

Claudia: “Al vier jaar lang delen mijn man Jos en ik ons bed niet meer. Technisch is het op dit moment niet eens mogelijk dat hij naast mij in ons tweepersoonsbed slaapt, want daar liggen onze drie kinderen al. Heerlijk, ik ben ook een echte moederkloek. Ik waak graag ’s nachts over mijn kuikens en vind het heel geruststellend als ik hun ademhaling hoor. Bovendien heb ik graag die warme, lieve lijfjes tegen me aan. Jos slaapt meestal in het bed van Sterre, zij is zeven, of op de bank als hij lang tv heeft liggen kijken. We hebben sowieso een heel ander leefritme: ik ben altijd vroeg wakker vanwege de kinderen en ga er dus op tijd in. Jos is een nachtuil en slaapt meestal niet voor tweeën. Nu we geen bed meer delen, hebben we ook geen strijd meer over bedtijden en wie wie uit de slaap houdt. Niks aan de hand zou je zeggen. Maar deze situatie komt onze intimiteit absoluut niet ten goede. Iets waar met name Jos vreselijk van baalt. We zijn al twintig jaar samen, waarvan vijftien jaar getrouwd. We hebben een harmonieus en liefdevol huwelijk en het zou zelfs perfect zijn geweest als we ook seksueel nog actief zouden zijn. Het is niet zo gek als na zo’n lange tijd de passie verdwijnt, maar helemaal niks lijkt me ook niet de bedoeling van een huwelijk. Toch is dat bij ons wel het geval.”

Wel knus
“En dat komt doordat onze kinderen letterlijk en figuurlijk langzaam ons bed in zijn gekropen. Bij Max, hij is nu tien, deden we nog alles volgens het boekje: hij sliep een weekje bij ons op de kamer, in zijn eigen wieg. Ik heb hem met de fles gevoed, omdat de borstvoeding niet op gang kwam en ik als moeder onzeker was of mijn kind wel genoeg melk binnenkreeg. Na een paar mislukte pogingen gaf ik de moed op en kreeg hij de fles. En na drie maanden sliep hij hele nachten door in zijn eigen kamertje. Bij Sterre was ik vastberaden haar zelf te voeden en dat lukte. Ik heb het zelfs anderhalf jaar volgehouden. Omdat het wel zo makkelijk was, nam ik haar tijdens de nachtvoeding vaak in bed en liet haar daar dan liggen. Op een gegeven moment wachtte ik niet eens meer tot het twee uur was, maar legde ik haar al naast me
in bed als ik zelf ging slapen."

De klad erin
“Nu Jos niet meer naast me lag, kwam er helemaal de klad in ons seksleven. Natuurlijk kun je seks ook op andere plekken hebben dan alleen in bed en een enkele keer vreeën we even snel onder de douche of ’s avonds op de bank. Meer nog op zijn initiatief dan het mijne, want na de geboorte van Sterre was mijn libido al zwak. Jos probeerde er alles aan te doen om zin bij mij te kweken, omdat hij wel veel behoefte had aan seks. Uit een van die laatste vrijpartijen is Benjamin ontstaan. We hadden het al maanden niet gedaan, toen we een keer op een zomeravond samen gingen douchen. Ik kan me niet meer goed herinneren hoe het was, behalve dat het kort duurde, want het was warm en ik was moe. Ik had toegegeven, omdat het al zo lang geleden was."

 

Lees het hele verhaal in Vriendin 35.

Wil je reageren op dit verhaal? Dan kan op ons forum

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 31 aug '16 12:14

  Klinkt heel grof wat ik zeg misschien; maar ga scheiden als je je libido terug wil. ik had ook nooit zin in sex. Maar nu we gaan scheiden en nog wel steeds onder 1 dak wonen hebben we elke avond sex. Heerlijke ongeremde genotzalige sex. Voor mij is de druk van het moeten eraf. Hij was degene die alrijd sex wou, voor mij hoefde dat niet. Het is 1 van de redenen waarom ons huwelijk voorbij is. Wij sliepen en slapen ook apart. Hij op zn 1 persoonsbed en ik in mijn 2 persoonsbed ( die wel even hoog zijn en tegen rlkaar aan staan).
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 sep '16 05:54

  Ik denk er heel veel vrouwen zijn met dit "probleem". Zelf heb ik de ene keer heel veel zin en daarna weken niet. Dat ie het dan zelf moet doen vind ik ook geen probleem. Ik vind het wel een probleem als ie dan zo blijft aandringen. Zodat je een schuldgevoel krijgt. Wij slapen dan niet apart maar als dat zou gebeuren vind ik dat ook niet erg.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 sep '16 22:23

  Dit is toch verschrikkelijk. Dat je kinderen af en toe bij je in bed liggen prima maar altijd en je man niet meer? Sorry maar dan is er iets goed mis.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 2 sep '16 12:46

  Herken hier best veel in. Man blijft ook altijd lang op en ik altijd op tijd omdat onze dochter s'nachts standaard wakker word en de ochtend van alles op tijd moet gebeuren. Hij kruipt dan rustig in bed of slaapt ook geregeld op de bank. Mijn libido is ook ver te zoeken en is ook al een tijd geleden dat we intiem waren. Ergens klopt het natuurlijk niet, maar sluipt er wel in.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 27 mei '17 23:50

  Mijn hart is vol vreugde en ik weet niet wat ik moet doen, dat zal genoeg zijn om dankzij dokter Okumu te herenigen voor mijn man en ik dus heb ik gisteren geloften aan mezelf dat ik op het internet zal getuigen alleen om de wereld te laten weten De hulp die ik door dokter Okumu kreeg. Mijn naam is Janella Lynn en ik kom uit Canada, mijn man heeft me verlaten omdat ik op hem bedroeg, zelfs toen ik hem probeerde te begrijpen dat het spijt was maar hij ervoor gekozen om verder te gaan en mij en onze twee kinderen te verlaten. Ik huilde, viel op mijn knieën en smeekte hem maar hij veranderde nog steeds niet. Ik had pijn toen mijn vriend mij vertelde hoe dokter Okumu hem heeft geholpen met het huwelijk met zijn vrouw te herenigen, zodat ik snel met dokter Okumu contacteerde en zijn instructie volgde En hij verzekert me dat mijn man naar mij zal komen, en ik wil hem binnen 12 tot 16 uur terugnemen. Tot mijn grootste verrassing is alles gebeurd, zoals dokter Okumu heeft gezegd en mijn man kwam 13 uur later en zei dat hij me vergeven heeft en dat is hoe we weer begonnen zijn als man en vrouw te leven en vandaag nog 2 jaar te maken omdat dokter Okumu ons herenigd heeft met Zijn spelling Heb je hulp nodig dan neem dan contact op met Doctor Okumu vandaag voor hulp via email: doctorokumuspelltemple@gmail.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com!.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |