×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De leugens die ons nog steeds achtervolgen...

De leugens die ons nog steeds achtervolgen...
26.08.2016 -

Natuurlijk, een leugentje om bestwil vertellen we allemaal weleens, maar soms pakt dat verkeerd uit. Ai! Deze lezeressen weten er alles van.


Myrthe: “BAM! Met een keiharde klap kwam ik tot stilstand. Ik schoot naar voren, de gordel sneed in mijn borst en de airbag duwde me terug in mijn stoel. Ik was op de auto voor me gebotst, zonder af te remmen. En waarom? Omdat ik WhatsApp-berichten zat te lezen. Snel frommelde ik mijn telefoon in de tas op de stoel naast me en stapte uit. Dikke tranen rolden over mijn wangen. Hoe kon ik zo stom zijn? De chauffeur van de auto van wie ik de kofferbak in de kreukels had gereden, kwam bezorgd naar me toe. ‘Alles goed? Wat gebeurde er?’ 

'Iedereen had zo met me te doen' 


Ik stamelde iets over dat ik het niet wist, dat ik een soort black-out had gehad. Dat ik altijd wat moeite had met rijden in het donker omdat ik nachtblind ben. ‘Mijn telefoon zit nog in mijn tas, ik moet mijn vriend bellen,’ zei ik ook nog. Ik was zo overstuur dat iedereen ontzettend met me te doen had: wat sneu, een black-out. De man die ik had aangereden, belde me zelfs een paar dagen later nog op om te checken of het wel goed met me ging. Natuurlijk heb ik nooit iemand verteld dat ik met mijn telefoon zat te spelen achter het stuur, ik kijk wel uit. Mijn vriend wil mij nog steeds niet laten rijden in het donker, die is bang dat ik weer brokken maak. Hij weet natuurlijk niet dat mijn nachtblindheid maar een verzinseltje was.”

Merel (34): “Ik werkte als begeleider in een huis vol vrouwen met problemen – veelal psychisch – en was dol op mijn werk. Een van de vrouwen in het huis viel me meteen op. Ze was heel rustig en bleef een beetje op de achtergrond. Ik vond haar mooi, ze was echt mijn type: klein, tenger, met een lief gezicht. Hoewel het niet de bedoeling is tussen begeleider en cliënt, ontstond er een vriendschap. We praatten steeds meer met elkaar en onze gesprekken werden persoonlijker en dieper. Ik begon meer voor haar te voelen en had soms het idee dat zij mij ook meer dan leuk vond, maar durfde dat niet te vragen. Ik wist niet of zij ook lesbisch is. 

'Het was hartstikke verboden' 


Tot ze me op een dag, toen er niemand anders in de buurt was, zoende. Hartstikke verboden, dat wist ik echt wel, maar ik kon mezelf niet meer tegenhouden. Vier maanden lang heb ik mijn mond gehouden tegen mijn leidinggevende over deze affaire. Maar natuurlijk kwam ze er toch achter. En raakte ik mijn baan kwijt. Ik heb nu een negatieve aantekening en zal nooit meer in een soortgelijke functie kunnen werken. En het meisje op wie ik zo verliefd was? Toen ik geen ‘verboden vrucht’ meer was, zag ze me niet meer staan. Ze heeft me gewoon gebruikt voor de afleiding.”

Lees nog 7 verhalen in Vriendin 34

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!